Stefan Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Turkáltam a régi képek között és mit találtam! :( http://img145.imageshack.us/img145/6026/kp007ih6.jpg http://img110.imageshack.us/img110/3223/kp008yh3.jpg http://img77.imageshack.us/img77/2747/kp009qe3.jpg Ez a Dezső? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Ez a Dezső? :lol: :lol: Szemüveget a sporinak! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Az mintha más frsz.ú lenne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Ezek a króm dolgok elkábítják ám az embert, de hamar rájön utána, hogy szar....Legalábbis én hamar rájöttem a tükröknél. és a múltkor viszont hogy leugattál hogy mit szólom le a türködet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 és a múltkor viszont hogy leugattál hogy mit szólom le a türködet... :lol: manapság úgyis a deszka a menő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Az a kipufogóvég!!!!!!! Ilyet még a tecskóba sem engednek be áruként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Az a kipufogóvég!!!!!!! Ilyet még a tecskóba sem engednek be áruként. Akkor mégse veszek! :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 és a múltkor viszont hogy leugattál hogy mit szólom le a türködet... :lol: Jól múltkor volt, még tavaly nyáron :lol: És akkor még tetszett...aztán rájöttem, hogy nem láttok benne semmit, meg nem is mutat jól! Elismerem hogy igazad volt...de akkor se szóld le :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Jól múltkor volt, még tavaly nyáron :lol: És akkor még tetszett...aztán rájöttem, hogy nem láttok benne semmit, meg nem is mutat jól! Elismerem hogy igazad volt...de akkor se szóld le :lol: :( Oks :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 ez most olyan hogy az álbeömlőmet is fikázzák, mikor észreveszik, hogy ál :lol: addig meg hol csináltattad? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 ez most olyan hogy az álbeömlőmet is fikázzák, mikor észreveszik, hogy ál :lol: addig meg hol csináltattad? :( Novy te mindíg tudsz meglepetést okozni. Ittál valamit? Nem értem kinek, és mit akartál írni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Novy te mindíg tudsz meglepetést okozni. Ittál valamit? Nem értem kinek, és mit akartál írni. :lol: szorosan az előző két hsz hez kapcsolódva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Én sem értem hogy mit akart írni, de ha ő mondja, biztos úgy van. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Én sem értem hogy mit akart írni, de ha ő mondja, biztos úgy van. :lol: :lol: a tükrét már fikázza, mert észrevette, hogy mégsejó a beömlőmet is fikázzák, miután észreveszik, hogy álbeömlő Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 a tükrét már fikázza, mert észrevette, hogy mégsejó a beömlőmet is fikázzák, miután észreveszik, hogy álbeömlő Ülj le Novy, lehet hogy sokkoló lesz amit mondok, senki nem hitte egy percig sem, hogy valódi beömlő. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Ülj le Novy, lehet hogy sokkoló lesz amit mondok, senki nem hitte egy percig sem, hogy valódi beömlő. :lol: :lol: te már csak láttad élőben... biony biony volt olyan kérdés, hogy miből vágtadki, mert a W nem így áll, jaaa ez merci igaz? mondom nézd meg közelről, és akkorjött a jaaaa, messziről igazinak látszik... szóval tiéd a karó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 te már csak láttad élőben... biony biony volt olyan kérdés, hogy miből vágtadki, mert a W nem így áll, jaaa ez merci igaz? mondom nézd meg közelről, és akkorjött a jaaaa, messziről igazinak látszik... szóval tiéd a karó :lol: Majd egyszer megnézem, és a kedvedért meglepődök, hogy bakker hát ez nem igazi??? :lol: :( Amúgy az a véleményem a tuningról, hogy vagy komplett, motor, futómű, kaszni, egyéb, vagy semmilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Majd egyszer megnézem, és a kedvedért meglepődök, hogy bakker hát ez nem igazi??? :lol: :lol: Amúgy az a véleményem a tuningról, hogy vagy komplett, motor, futómű, kaszni, egyéb, vagy semmilyen. hm akkor te nehogy tegyél 22es stabrudta... am a tuning soha senkinek se sikerült még úgy,hogy na most én egyszerre mindent és most azonnal rögtön. szép apró lépések, pl én megnéztem, hogy egy ilyen alakítás nekem tetszene, ha teljesen el is készülne, aztán ha odajutok, meg is lesz valósítva :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 akkor már inkább ez az hagyján, de a belseje ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 hm akkor te nehogy tegyél 22es stabrudta... am a tuning soha senkinek se sikerült még úgy,hogy na most én egyszerre mindent és most azonnal rögtön. szép apró lépések, pl én megnéztem, hogy egy ilyen alakítás nekem tetszene, ha teljesen el is készülne, aztán ha odajutok, meg is lesz valósítva :lol: Na jó ez így durva volt, hogy semmilyen tuning..mert ugye ledes műszeregység is annak számít valamilyen szinten. A stabrud az más, annak látom értelmét. Még a sportdob is belefér, mert van akinek tetszik a hangja. De amikor egy alap kocsi tele van szárnyal-kamu-beömlővel, annak mi értelem? Pölö a munkatársam suzukija, a motohoz annyira nyúlt hozzá, hogy kapott egy direktszűrőt, ami ki van szakadva, meg fűtéscsőből van alatta a kipucső. De amúgy műszaki nélkül megy vele, mert nincs rá pénze, meg a multkor elszállt a fékje a főfékhenger adta be a kulcsot, kézifék alapból nem volt, alig tudtak megállni. De neki tuning kocsija van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Biztos a homasitában nem lehet kapni még fékezőernyőt és addig nem akart semmire sem költeni amíg az nincs meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Biztos a homasitában nem lehet kapni még fékezőernyőt és addig nem akart semmire sem költeni amíg az nincs meg. :lol: Fékezőernyő...gyakorlatilag nem tudsz olyan dolgot rászerelni a kocsira amit ne utánozna egy-két emberke heteken bellül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Fékezőernyő...gyakorlatilag nem tudsz olyan dolgot rászerelni a kocsira amit ne utánozna egy-két emberke heteken bellül. :lol: Azé meglepődnének a teszkó parkolóban amikor bekanyarodsz, 1es tiltásig, 2es tiltásig és a felénél kiengeded az ernyőt, megállsz a végén, összehajtogatod, bedobod a csomagtartóba, fogsz egy kosarat és bemész vásárolni. :lol: :( :D Te lennél a király szerintem. :D Aztán jönnének az olcsó utánzatok ( pl esernyő alkalmazása ) meg a továbbfejlesztett változatok, mondjuk króm színű ernyő, vagy a végén egy kis krómszínű légcsavar forogna miközben fékezel. A lehetőségek tárháza végtelen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Azé meglepődnének a teszkó parkolóban amikor bekanyarodsz, 1es tiltásig, 2es tiltásig és a felénél kiengeded az ernyőt, megállsz a végén, összehajtogatod, bedobod a csomagtartóba, fogsz egy kosarat és bemész vásárolni. :lol: :lol: :( Te lennél a király szerintem. :D Aztán jönnének az olcsó utánzatok ( pl esernyő alkalmazása ) meg a továbbfejlesztett változatok, mondjuk króm színű ernyő, vagy a végén egy kis krómszínű légcsavar forogna miközben fékezel. A lehetőségek tárháza végtelen. :D téged se ell félteni a hülyeségtől :D :lol: :D bekaksistam majdnem a nevetéstől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Azé meglepődnének a teszkó parkolóban amikor bekanyarodsz, 1es tiltásig, 2es tiltásig és a felénél kiengeded az ernyőt, megállsz a végén, összehajtogatod, bedobod a csomagtartóba, fogsz egy kosarat és bemész vásárolni. :lol: :lol: :( Te lennél a király szerintem. :D Aztán jönnének az olcsó utánzatok ( pl esernyő alkalmazása ) meg a továbbfejlesztett változatok, mondjuk króm színű ernyő, vagy a végén egy kis krómszínű légcsavar forogna miközben fékezel. A lehetőségek tárháza végtelen. :lol: mekkora állat vagy ! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts