Stefan Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Hát sztem ez is elfér ide: Calibra C14NZ 60LE. Sírok... http://www.calibra-team.de/modules/My_eGal...4nz_calibra.jpg Bazz... Ki ez az állat? Merthogy ez nem gyári az holtbiztos! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Bazz... Ki ez az állat? Merthogy ez nem gyári az holtbiztos! :lol: nem gyári...de aki csinálta sem tisztafialás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 A hét végén fotóztam a baumax parkolóban. Na hol a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 A hét végén fotóztam a baumax parkolóban. Na hol a hiba? http://gallery.site.hu/d/12078497-1/Szusi.jpg Szerintem elég sárkányos lett. Tüzet is tud köpni? Lehet, csak az én szemem csal, de nem vették beljebb a derékbőségét? Megvan! Nincs rajta a hatszögletű matrica. De az meg kinek is hiányozhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 már rég nézem de semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 már rég nézem de semmi :lol: Na te nagyfalusi! :lol: Az S betű merre kanyarodik gyárilag? Első osztály.... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 De amikor ezt a sárkánymotívumot legyártották a Jangce partján nem tudhatták,hogy Magyarországon ezt egy Suzukira rakják fel. :lol: Ezen logika szerint egy Zastaván helyes lenne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 abban sárkányt láttam nem sárkányos S betüt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Nekem se esett le,hogy a sárkány hátát kellene figyuzni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 abban sárkányt láttam nem sárkányos S betüt :lol: SSSatlakozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 jíííhááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 http://www.dectane.de/images/product_image...wo03gxb_ani.gif jíííhááá :lol: Neeee, lett dayline asztma effhez? :P Remélem olyan sz@r lesz az első széria mint haver B Vectra-ján volt. 2nap után bemondták az unalmast a ledek benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 A hét végén fotóztam a baumax parkolóban. Na hol a hiba? http://gallery.site.hu/d/12078497-1/Szusi.jpg[/mg] esetleg az h hiányoznak a rendszámtábláról a számok és betűk??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 De amikor ezt a sárkánymotívumot legyártották a Jangce partján nem tudhatták,hogy Magyarországon ezt egy Suzukira rakják fel. :lol: Ezen logika szerint egy Zastaván helyes lenne? :lol: A drága jó kis zatyikát légy szíves ne alacsonyísd le! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Az S betű merre kanyarodik gyárilag? Igen ez is, meg maga a sárkány is. Szóval két helyes válasz van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 jíííhááá :lol: 65 ezer.......ez kurv@ drága. Gondolom kb olyan szar mint az angel. :lol: De lehet beruházok. :P :lol: :lol: Kíváncsi vagyok ki lesz az első fecske...és cs-n milyen hamar jelennek majd meg ilyenekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 65 ezer.......ez kurv@ drága. Gondolom kb olyan szar mint az angel. :lol: De lehet beruházok. :lol: :P :lol: Kíváncsi vagyok ki lesz az első fecske...és cs-n milyen hamar jelennek majd meg ilyenekkel. állítólag méééég "minőségibb" mint az angel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Na te nagyfalusi! :lol: Az S betű merre kanyarodik gyárilag? Első osztály.... :lol: :P :lol: Lehet, hogy tükörírásban akarta, mint a Rődnerség feliratos autókon a police :lol: Ha nem, akkor még esetleg jogvédelmi okai lehetnek: Amúgy meg szimplán júúúzer! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 http://www.dectane.de/images/product_image...wo03gxb_ani.gif Codálatosz... ez is már nagyon kellett az emberiségnek... :lol: Már úgy várom, hogy a sok hülye kékledes meg vakító kínai szenonos idiótára rászálljanak a jardok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 65 ezer.......ez kurv@ drága. Gondolom kb olyan szar mint az angel. :lol: De lehet beruházok. :P :lol: :lol: Kíváncsi vagyok ki lesz az első fecske...és cs-n milyen hamar jelennek majd meg ilyenekkel. hol találtátok az árát? Én tegnap utánnanéztem, nincsen még sehol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 hol találtátok az árát? Én tegnap utánnanéztem, nincsen még sehol. :lol: 260ojró :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 260ojró :lol: vunderbár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 vunderbár :lol: schönen guten spritzen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 schönen guten spritzen :lol: Zentral oder ein? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Zentral oder ein? :lol: GGG :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts