zotya975 Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 ez kész http://gazmegfek.blog.hu/2009/12/18/roszas...otorter_megalol Megnézném a sofőrt! Csak nem a Steiner Kristóf? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 :rolleyes: hát ennyi énektudással zotyátfelhívom telefonon, meg még heninget is, és egy ilyet feléneklünk mi is :D :blink: szörnyű, hogy ilyet vki feltölt magáról :S ;) :D ez tipikusan az olyan emberek helye lehet, akik nem értenek csaka sztrítrécinghez... csak a levonókból induljunk már ki :D ez kész http://gazmegfek.blog.hu/2009/12/18/roszas...otorter_megalol miért? ha csajom lenne ilyen verdával, és büszke lennék rá ;) :lol: legalább le és felrakott jópár dolgot a mocitérben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 hát ennyi énektudással zotyátfelhívom telefonon, meg még heninget is, és egy ilyet feléneklünk mi is :lol: :blink: szörnyű, hogy ilyet vki feltölt magáról :S ... Arról ne is álmodj! Ebként sem csipázom ezt a fajta "zenét". :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ezek a kemény autós audiovizuális alkotások valahogy sosem jók, egyszerűen autóról f@szság énekelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Ezek a kemény autós audiovizuális alkotások valahogy sosem jók, egyszerűen autóról f@szság énekelni. Tiltakozom! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Szerintem ez sem olyan rossz, egész jol össze van vágva a klip. http://www.youtube.com/watch?v=vwDPiCbfKRg...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Szerintem ez sem olyan rossz, egész jol össze van vágva a klip. http://www.youtube.com/watch?v=vwDPiCbfKRg...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 :rolleyes: fakk benzinárak, fakk jövedék adó :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 aljas kúszóbab - azt akarom, hogy sikítsál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 De, hogy a témánál maradjunk: Akit érdekelnek hasonló képek itt nézelődhet: Hammer virtuális műhelye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Micsoda ellenállást gerjesztettem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Micsoda ellenállást gerjesztettem. :rolleyes: de hogy a felsorolt zenéken el lehetne vitázni az is tuti, mert szerintem minden zene nem tetszett mindenkinek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 de hogy a felsorolt zenéken el lehetne vitázni az is tuti, mert szerintem minden zene nem tetszett mindenkinek :rolleyes: Ez igaz, de most már képeket ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Ez igaz, de most már képeket ide! Régebben én is csináltam VT-ket, ezen az oldalon, amit linkeltél volt is fenn 2-3. Rég volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 De, hogy a témánál maradjunk: http://hvtm.hu/car/m/opel/639357.jpg http://hvtm.hu/car/m/opel/186973.jpg http://hvtm.hu/car/m/seat/263314.jpg Akit érdekelnek hasonló képek itt nézelődhet: Hammer virtuális műhelye. Hogy lehet így elb@szni egy szép G astra frontot? A többi képről ne is beszéljünk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Hogy lehet így elb@szni egy szép G astra frontot? A többi képről ne is beszéljünk :rolleyes: szerintem a g astra egy hulladék így... de a többi szerintem pofás lett :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 szerintem a g astra egy hulladék így... de a többi szerintem pofás lett :rolleyes: No ja... ha többször megnézem, lehet hogy mondasz valamit. Nem rossz a seat színe, de azt a szárnyat lerugnám róla :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 No ja... ha többször megnézem, lehet hogy mondasz valamit. Nem rossz a seat színe, de azt a szárnyat lerugnám róla :rolleyes: Én sem rajongok a szárnyakért, de ezen így szerintem nem gáz, kicsit WTCCs az autó tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Alexxel értek egyet. A G astrát nagyon elszabták, az elejét tutira. A kasztninál szélesebb szárny pedig szerintem már F1-es jellegű, nem kéne utcára. De kinek mi tetszik, és ez az oldal arról szól, hogy kísérletezzenek. Ha valaki nézegeti a képeket nagy része csak 3-4 pontot kap általában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Alexxel értek egyet. A G astrát nagyon elszabták, az elejét tutira. A kasztninál szélesebb szárny pedig szerintem már F1-es jellegű, nem kéne utcára. De kinek mi tetszik, és ez az oldal arról szól, hogy kísérletezzenek. Ha valaki nézegeti a képeket nagy része csak 3-4 pontot kap általában. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Alexxel értek egyet. A G astrát nagyon elszabták, az elejét tutira. A kasztninál szélesebb szárny pedig szerintem már F1-es jellegű, nem kéne utcára. De kinek mi tetszik, és ez az oldal arról szól, hogy kísérletezzenek. Ha valaki nézegeti a képeket nagy része csak 3-4 pontot kap általában. A G Astra az tényleg hányás amúgy. A Seat meg fura, de nekem nem zavaró. Lehet, hogy túl sok DTM-es videót néztem mostanában :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 LINK Itt vannak az én alkotásaim, meglátszik rajtuk hogy jó régiek, akkoriban eléggé gyerekcipőben járt még a dolog. De ha lenne időm és most nekiülnék akkor szerintem simán tudnék, szép és igényes dolgokat csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts