Gabo Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 elmentél seat talira? :huh: Mi másért lehet megfenyítve?? :lol: :lol: Mondjuk ha jól emlékszem Z-nek van Seat-os haverja :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Mi másért lehet megfenyítve?? :huh: :lol: Mondjuk ha jól emlékszem Z-nek van Seat-os haverja :lol: :D úú és talin is voltam már ;) igaz az össznépi hulladék volt :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 elmentél seat talira? :huh: nemazé, hanem azé, mert Zolikának beszóltam :lol: opelos talikra is alig alig jutok el, sőt csak ilyen picikre sikerült még csak elvergődni, akkor pont sejatosra megyek mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 Én még astrát is bele tudok képzelni. Ahogy végigmegy a mociháztető vonala, meg az ablakok formája. de az astra-nak szerintem nem nyitható a hátsó-oldalsó ablaka......bár jol nézne ki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 de az astra-nak szerintem nem nyitható a hátsó-oldalsó ablaka......bár jol nézne ki :lol: igen ezen is gondolkodtam trabi kispók stb stb mind nyitható, nem igaz, hogy astrára nem bírták volna megoldani :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November24, 2009 Megoszt Elküldve November24, 2009 igen ezen is gondolkodtam trabi kispók stb stb mind nyitható, nem igaz, hogy astrára nem bírták volna megoldani :huh: 5 ajtóson nem számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 5 ajtóson nem számít. A Trabanton tudtommal extra volt, és nemrég tudtam meg hogy ilyen extra létezett A Corsára is, csak sajnos baromi ritka, esély sincs rá hogy bontottan találjak ilyen oldalablakot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 de az astra-nak szerintem nem nyitható a hátsó-oldalsó ablaka......bár jol nézne ki :lol: megoldható, német talin láttunk olyan gsit amelyiknek megvolt csinálva :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PeC Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 Na ez milyen autó?? :huh: :lol: [ur]http://kepfeltoltes.hu/091122/11822_max_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szánalmas hülyegyerekautó? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2009 Megoszt Elküldve November25, 2009 5 ajtóson nem számít. nem is arrol volt szó :huh: corsin már én is láttam olyat amúgy :lol: persze az se 5 ajtós volt :lol: 5 ajtóson viccesen nézne ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 csini :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 a hűtés nem szempont :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 a hűtés nem szempont :lol: Meg az aerodinamika sem. Ekkora felület szerintem az A-Corsán is simán van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Meg az aerodinamika sem. Ekkora felület szerintem az A-Corsán is simán van :huh: Szoktam járni céges platós Boxerral, az tolja így a levegőt maga előtt betonkeverővel-talicskával-bakokkal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 és szerintetek világítani hogy világít ez? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 és szerintetek világítani hogy világít ez? :huh: Miért, ott a lámpa nem? Vagy lehet ultrahangal tájékozódik mint a denevérek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Miért, ott a lámpa nem? Vagy lehet ultrahangal tájékozódik mint a denevérek. :huh: már egy szemöldök is észrevehető, ha nagyobb, mint a gyáriak... akkor ez? jah meg 40cmrea gyári helyétől befelé, magaelőtt nemsokat világít ez 100... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Novy! Ne kötözködj!! Ő csak nappal használja a verdát! :huh: :lol: Akkor is csak az udvaron nézegeti...ahhoz nem köll lámpa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 nem értetek ti a tunyinghoz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 nem értetek ti a tunyinghoz :huh: Nem mindenkinek jöhet be ez a "superman" stílus :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Nem mindenkinek jöhet be ez a "superman" stílus :lol: :lol: azt hittem divat a Clear irányzat és elvégeztem az államon :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 azt hittem divat a Clear irányzat és elvégeztem az államon :huh: :lol: :lol: :D Nem nő azóta szőr ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 :huh: :lol: :lol: Nem nő azóta szőr ott? dede, csak azóta nincs ott a vacsi maradványa :D egyébként ezeket a nagyon nagyon elmaszkírozott tuningcsodákat sohasem birtam... legyenek eltüntetve a jelek, a kilincsek, morcosítás, más lökös, meg díszléc ne legyen már rajta ;) de ez egy hányás.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 mintha tegnap láttam volna ezt a fehér csodát miskolcon. azért azt megkérdezném a gazditól, hogyha megunja és el akarja adni talál e olyan hülyét aki megveszi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December2, 2009 Megoszt Elküldve December2, 2009 "Magyarország legszebb Borája.." :lol: :huh: :D "800.000 ftos optikai tuning. ÍGY AZ AUTÓ INGYEN VAN!" ;) :lol: :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts