Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ezt én is láttam tegnap. :excl:

opel tig :(

erről van vhol egy képem, mikor még fénykorát élte :lol: Az se értékelhető többre :lol:

Elküldve
Nekem az a lökös tetszik, a többit hagyjuk, de a tetőcsomagtartó az nagyon kell :lol:

Nem is tudom......Színre festve talán..... De ááá rá se bírok nézni :lol:

• 3 weeks later...
Elküldve
Ez megint nem az a kategória,amiről a topik szól!!!!!

Akkor miről?? Ahogy elnézem a mások által belinkelt videókat és képeket , szerintem én se hibáztam nagyot.

Ha igen akkor kérlek magyarázd el, mert fogalmam sincs miben vétkeztem :D

Elküldve
Akkor miről?? Ahogy elnézem a mások által belinkelt videókat és képeket , szerintem én se hibáztam nagyot.

Ha igen akkor kérlek magyarázd el, mert fogalmam sincs miben vétkeztem :D

Jo kicsit furcsa, de nem cicás :) Kíváncsi lennék egyébként az autóra, lehet vmi épített pályagépezet :)

Elküldve
Jo kicsit furcsa, de nem cicás :D Kíváncsi lennék egyébként az autóra, lehet vmi épített pályagépezet :)

Ilyen magassággal biztos nem.

Elküldve
Jo kicsit furcsa, de nem cicás :D Kíváncsi lennék egyébként az autóra, lehet vmi épített pályagépezet :)

Építkezni én is úgy szoktam, hogy megvan a tető... pályagép.. max a bobpályán lenne jó :) :D

Elküldve
Igaz, meg jó lenne több kép is róla, lehet vmi 145ös gumi van ráfeszítve így :D

Ezt nem tudhatod, lehet 8x13on 175 kevés etvel...ezt innen ki nem találod.

Elküldve
Ezt nem tudhatod, lehet 8x13on 175 kevés etvel...ezt innen ki nem találod.

azért mondtam, hogy kellene még kép :D

A kifordított lemezfelnin nem feszül így emberek, attol hogy ki van fordítva csak szélesebb lesz a nyomtáv, de nem maga a felni lesz szélesebb. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.