Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Figyeljetek a szélvédő matricára! :lol: :lol: :lol:

Az OPC-ben ilyenkor sírják el magukat csendben! :devlish:

Egyedül a hűtőrács kellene róla.(na jó,meg a felni)

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Figyeljetek a szélvédő matricára!

Kit lehet ezzel megvezetni?

Aki kicsit is ért hozzá, az tudja hogy OPC-ből csak 3 ajtós volt meg Caravan, 5 ajtós sose...

Amúgy bámulatos hogy még az ablaknál levő szélterelőket is színrefújta... :devlish:

Elküldve
Kit lehet ezzel megvezetni?

Aki kicsit is ért hozzá, az tudja hogy OPC-ből csak 3 ajtós volt meg Caravan, 5 ajtós sose...

Amúgy bámulatos hogy még az ablaknál levő szélterelőket is színrefújta... :devlish:

bámulatos barom

Elküldve

Uhh... én elhiszem hogy sokat dolgozott rajta, de az ízlés valahogy otthon maradt...

A szövegben emleget valami színrefújt tükröket, én azt nem látom a képeken, meg őszintén szólva arról sem vagyok meggyőződve hogy nem ázik be az oldalablaknál ezekkel a keret nélküli ajtókkal...

Elküldve

Milyen bámulatosan fog lepörögni róla :lol: :lol: Vagy már hámlik is le, csak azt már nem fényképezi :lol:

Elküldve
Az igen! Pedig az nem is szpoJler már, hanem vasaló deszka :devlish:

sztem reggelizni sima ügy lenne :lol:

Kadetos Berlina cimbinek fel ekkora van, de simán megreggelizik rajta :lol:

Elküldve
sztem reggelizni sima ügy lenne :devlish:

Kadetos Berlina cimbinek fel ekkora van, de simán megreggelizik rajta :lol:

Szeretem az ilyen univerzális tárgyakat...WS teleshopba el lehetne adni....."vegye meg ezt a pompás spoilert! azonnal fel is pattinthatja,nagyon trén néz ki, de vasalni, sőt még ebédelni is lehet rajta...ha most rendel, kap még ajándékba egy sopiler tisztító szert, meg 1 villát!"

Elküldve
Még az első lökös egy kicsit szelidebben, de ez a rácsozás... bár JOhnnynak lehet tetszik, nem tyúkrács :devlish:

j0hnny(az ott egy numerikus nulla,nem nagy Ó)

Így is kib@szott ronda...clean style forever! :lol:

Elküldve
a hátulja sztem g**ijóóó :devlish: :lol:

Nekem az eleje teszik. Bár nagyon nem szeretem az idegen tollakkal ékeskedést. Először néztem is, milyen jó formája van a peugeot-nak. Aztán néztem a második képet. :lol: :lol: :lol: ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.