Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Forgalmiban milyen márka/tipus van bejegyezve?

Megnézném műszakin a vizsgabiztos arckifejezését :D

Nem mernék vele beállítani sem Opel se VW talira. Megvernének mindkét helyen :)

Ez olyan mint a félvér kisgyerek. A néger utálja mert fehér, a fehér meg utálja mert néger.

Nem kevés munkát beleölt a srác.

Elküldve

Az első szó ami eszembe jutott meglátva ezt az autót, az a diszharmónia. Látszik hogy sok munkát beleöltek meg próbálták a lehetőségek szerint igényesen összerakni a vasat, de ezek az alkatrészek egyszerűen nem illenek össze. A Seat Leon hátsó lámpa sehogy sem illik az Astra vonalaihoz, ugyanígy az Audi single frame maszk sem... viszont legalább egyedi, az kétségtelen.

Elküldve
Az első szó ami eszembe jutott meglátva ezt az autót, az a diszharmónia. Látszik hogy sok munkát beleöltek meg próbálták a lehetőségek szerint igényesen összerakni a vasat, de ezek az alkatrészek egyszerűen nem illenek össze. A Seat Leon hátsó lámpa sehogy sem illik az Astra vonalaihoz, ugyanígy az Audi single frame maszk sem... viszont legalább egyedi, az kétségtelen.

Cserébe viszont baromi ronda. :)

Elküldve

A légzőnyílás meg ferrari 430 scuderia?

Illetve a hátulja színvilágban is hajaz a 360 modenára.

• 2 weeks later...
Elküldve

ez megint egy olyan autó, ami nagy tervekkel indult, de ez lett belőle...

nagyon aprólékos munka, először térháló, és aztán a végleges forma, meg a fék hűtése is profi, de az autó tömege is igencsak megnőhetett, mindenhol fém....

ennyi munkábol épíhetett volna egy replika G extreme opc-t vagy mi a neve a dtmes nek.

Elküldve
Olyat találtam ami szerintem már túlmutat a cicás topik határain, ez már sztem gusztustalan...

Mit műveltek szegény Calibrával:

...

Néha nem értem, hogy lehetnek ennyire ízlésficamosak egyes emberek. :)

Elküldve
Néha nem értem, hogy lehetnek ennyire ízlésficamosak egyes emberek. :)

Tisztára úgy néz ki mint a Batmobile prototípusa :)

Elég komoly ízlése van a tagnak aki csinálta :D

Elküldve
Olyat találtam ami szerintem már túlmutat a cicás topik határain, ez már sztem gusztustalan...

Te Atya ÚR ISten!!! :) De mégha nem calibra lenne, akkor is csúnyán elbántak szegény kocsival. Ebbe batman bele se ülne, esetleg a pingvinember! :)

Elküldve

...és még szomorúbb hogy az 5 csavaros kerékből ítélve még csak nem is valami koszlott alapváltozatot, hanem egy V6-ot vagy egy turbót cs*sztek így el... :)

Elküldve
...és még szomorúbb hogy az 5 csavaros kerékből ítélve még csak nem is valami koszlott alapváltozatot, hanem egy V6-ot vagy egy turbót cs*sztek így el... :)

ma már az 1,4 központi injektoros autókon is 5csavaros futómű van. :)

Elküldve

%7Boption%7Dhttp://kephost.hu/image-8A6B_4BBF7B3D.jpg[/im]

Te Atya ÚR ISten!!! :) De mégha nem calibra lenne, akkor is csúnyán elbántak szegény kocsival. Ebbe batman bele se ülne, esetleg a pingvinember! :)

De szerintem nincs még készen...a bal elején érdekes színek vannak...

Ha egyszer kész lesz, akkor lesz csak igazán csuda!!!! :D

Elküldve
ma már az 1,4 központi injektoros autókon is 5csavaros futómű van. :)

...de a Calibra idején még nem így volt.

Egyébként ma sem feltétlen, épp a minap láttam egy Alfa Mito-t, és meglepődve tapasztaltam hogy a gyári 18"-as felni csak 4 csavarral van a kerékagyra rögzítve. :)

Elküldve

Egyébként ma sem feltétlen, épp a minap láttam egy Alfa Mito-t, és meglepődve tapasztaltam hogy a gyári 18"-as felni csak 4 csavarral van a kerékagyra rögzítve. :)

és akkor mi van?

vannak még 3 csavaros autók is

citrom...

Elküldve

Félreértettél. Úgy értettem, hogy a mai Astrák legtöbbe alatt már V6 vagy Turbo futóművek vannak. Szóval nem elképzelhetetlen hogy csak egy C20NE, 5csavaros futóművel. :)

Elküldve
Félreértettél. Úgy értettem, hogy a mai Astrák legtöbbe alatt már V6 vagy Turbo futóművek vannak. Szóval nem elképzelhetetlen hogy csak egy C20NE, 5csavaros futóművel. :)

ez a legtöbbje kicsit erős tulzás nem?

:)

talán gsi-k közzül van sok...

Elküldve
jesszus!!!

Idézet: "Eladóvá ill cserélhetővé vált ez az egyedi alufelni!!!"

Tényleg egyedi...Nincs még egy ilyen marha aki ilyen papucsokkal járna :) :) Keresse csak a balekot aki elcseréli vele, és keresse csak a még nagyobb balekot aki ad érte 90 darab ezrest.... :D :D :D

Elküldve
Idézet: "Eladóvá ill cserélhetővé vált ez az egyedi alufelni!!!"

Tényleg egyedi...Nincs még egy ilyen marha aki ilyen papucsokkal járna :) :) Keresse csak a balekot aki elcseréli vele, és keresse csak a még nagyobb balekot aki ad érte 90 darab ezrest.... :D :D :D

egyedisége nélkül adnék érte 60at gumi nélkül mondjuk.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.