zotya975 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 a mocitető szerintem se illik egy autóra sem... műszaki meg papírtől függ... sokatfizetősen :rolleyes: És 220paci alapból ez a motor? Azt írja gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 És 220paci alapból ez a motor? Azt írja gyári. Alapból a 16 szelepes 150 lovas...a 8 szelepes 117 lovas :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 És 220paci alapból ez a motor? Azt írja gyári. Alapból a 16 szelepes 150 lovas...a 8 szelepes 117 lovas :rolleyes: A C20XE 150Le,a C20NE 115Le,a C20LET (mint ami ebben a GSi-ben is van) 202Le :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 A C20XE 150Le,a C20NE 115Le,a C20LET (mint ami ebben a GSi-ben is van) 202Le :blink: Igaz...nem figyeltem a motorkódott....de a teljesítményhez miért 150 paripa van írva? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve December29, 2009 Megoszt Elküldve December29, 2009 A C20XE 150Le,a C20NE 115Le,a C20LET (mint ami ebben a GSi-ben is van) 202Le :rolleyes: C20LET 204 LE Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Igaz...nem figyeltem a motorkódott....de a teljesítményhez miért 150 paripa van írva? :rolleyes: Hát mert hivatalosan az a moci van benne. C20LET 204 LE Az a plussz 16 meg csak úgy jött? :blink: Tudom-tudom sportdob, krómvég, direktszűrő..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 a mocitető szerintem se illik egy autóra sem... Hát amennyiben valami bantu néger a tulaj akár....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Hát amennyiben valami bantu néger a tulaj akár....... a bantu néger meg kapjon egy fát, meg két banánt és cső annak az való :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Hát mert hivatalosan az a moci van benne. Az a plussz 16 meg csak úgy jött? :rolleyes: Tudom-tudom sportdob, krómvég, direktszűrő..... 10eskulcs :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 a bantu néger meg kapjon egy fát, meg két banánt és cső annak az való :lol: Na és egy bantu néger csaj? :rolleyes: Tecsó parkoló, a népautó ujjabb gyöngyszeme.: Amikor kifele jöttünk jött egy G astra Dart Vader maszk-szerű bazi nagy hűtőráccsal, de nem engedték, hogy visszaforduljak lekapni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Na és egy bantu néger csaj? :rolleyes: Tecsó parkoló, a népautó ujjabb gyöngyszeme.: Amikor kifele jöttünk jött egy G astra Dart Vader maszk-szerű bazi nagy hűtőráccsal, de nem engedték, hogy visszaforduljak lekapni. :blink: annak is kreollal állok szóba csak :lol: egyébként ez nem az a fórum, ahol fikázni kell minden nem gyárit... ennek a golfnak pl egész jó a hátulja az eleje az nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 ennek a golfnak pl egész jó a hátulja az eleje az nem... Bólogatós szmájli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Bólogatós szmájli. a cali kicsit tulzás... de nekem az se annyira szentségtörés... ha calim lenne, és is egy brutál lököst csináltatnék rá.... pl Gabi omija is eléggé távol van a gyáritól, azt mégse linkeli be senki??? dehát nem is kell, mert az pofás gép :D olyanokat keresgéljetek, amik tényleg gagyik pl betehetném én is a sajátomat a ragasztószalagos légbeömlővel az index mögött :blink: de nem teszem, mert sokakat megtéveszett már, na meg pont magam égessem? :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 a cali kicsit tulzás... de nekem az se annyira szentségtörés... ha calim lenne, és is egy brutál lököst csináltatnék rá.... pl Gabi omija is eléggé távol van a gyáritól, azt mégse linkeli be senki??? dehát nem is kell, mert az pofás gép ;) olyanokat keresgéljetek, amik tényleg gagyik pl betehetném én is a sajátomat a ragasztószalagos légbeömlővel az index mögött :blink: de nem teszem, mert sokakat megtéveszett már, na meg pont magam égessem? :lol: :rolleyes: Aha csak az a baj, hogy minél gagyibb annál agresszívabb a tulaj. :D Akinek pofás a verdája az engedi lefémyképezni, mert büszke rá. Volr már egy-két veszélyes szitu, meg beszólás.: Hé mit fényképezel kö@sög? Hááát, tetszik a kocsid, csinálok pár képet, ugye nem baj? Anyádat fényképezd bu@ikám! Szerencsére közben a kép elkészült, be is linkeltem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 a cali kicsit tulzás... de nekem az se annyira szentségtörés... ha calim lenne, és is egy brutál lököst csináltatnék rá.... Mint kiderült, a calibraclubosok ismerik. Így néz ki ha le van mosva és nem a téli szett van rajta: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 Mint kiderült, a calibraclubosok ismerik. Így néz ki ha le van mosva és nem a téli szett van rajta: hibátlan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December30, 2009 Megoszt Elküldve December30, 2009 hibátlan :blink: Ízlések és ficamok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Mint kiderült, a calibraclubosok ismerik. Így néz ki ha le van mosva és nem a téli szett van rajta: http://www.calibrateam.eu/kepgaleria//2008szfvar,jani/kep_26.jpg[/im] Mindig is tetszettek a Calibrák...már gyárilag meg van a szép formájuk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris_C14NZ Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 gyárilag meg van a szép formájuk... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 leszámítva a lököst, a csavart küszöböt, a szárnyat valóban hibátlan :rolleyes: no de kinek a pap kinek a papné Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Mindig is tetszettek a Calibrák...már gyárilag meg van a szép formájuk... :rolleyes: Erről kérdezzétek Antit! :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Mint kiderült, a calibraclubosok ismerik. Így néz ki ha le van mosva és nem a téli szett van rajta: Ez nem a csőrikés cali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Ezt már láttátok? http://gazmegfek.blog.hu/2010/01/05/buntet_az_s_osztaly Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Ezt már láttátok? http://gazmegfek.blog.hu/2010/01/05/buntet_az_s_osztaly komoly ez is.. még az első szélesítés, ha mondjuk nem a szárvédő feléig tartana, hanem az egész ki lenne combosítva, az tetszene, de a ferrari utánzatról szerintem nem érdemes beszélni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Ehhez mit szóltok??? Figyelem!!Csak erős idegzetűek nézzék meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts