Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
:rolleyes:

hát ennyi énektudással zotyátfelhívom telefonon, meg még heninget is, és egy ilyet feléneklünk mi is :D :blink: szörnyű, hogy ilyet vki feltölt magáról :S

;) :D

ez tipikusan az olyan emberek helye lehet, akik nem értenek csaka sztrítrécinghez... csak a levonókból induljunk már ki :D

miért? ha csajom lenne ilyen verdával, és büszke lennék rá ;) :lol:

legalább le és felrakott jópár dolgot a mocitérben :D

Elküldve
hát ennyi énektudással zotyátfelhívom telefonon, meg még heninget is, és egy ilyet feléneklünk mi is :lol: :blink: szörnyű, hogy ilyet vki feltölt magáról :S

...

Arról ne is álmodj! Ebként sem csipázom ezt a fajta "zenét". :rolleyes:

Elküldve
Micsoda ellenállást gerjesztettem. :rolleyes:

de hogy a felsorolt zenéken el lehetne vitázni az is tuti, mert szerintem minden zene nem tetszett mindenkinek :blink:

Elküldve
de hogy a felsorolt zenéken el lehetne vitázni az is tuti, mert szerintem minden zene nem tetszett mindenkinek :rolleyes:

Ez igaz, de most már képeket ide!

Elküldve
Hogy lehet így elb@szni egy szép G astra frontot? A többi képről ne is beszéljünk :rolleyes:

szerintem a g astra egy hulladék így... de a többi szerintem pofás lett :blink:

Elküldve
szerintem a g astra egy hulladék így... de a többi szerintem pofás lett :rolleyes:

No ja... ha többször megnézem, lehet hogy mondasz valamit. Nem rossz a seat színe, de azt a szárnyat lerugnám róla :blink:

Elküldve
No ja... ha többször megnézem, lehet hogy mondasz valamit. Nem rossz a seat színe, de azt a szárnyat lerugnám róla :rolleyes:

Én sem rajongok a szárnyakért, de ezen így szerintem nem gáz, kicsit WTCCs az autó tőle.

Elküldve

Alexxel értek egyet.

A G astrát nagyon elszabták, az elejét tutira.

A kasztninál szélesebb szárny pedig szerintem már F1-es jellegű, nem kéne utcára.

De kinek mi tetszik, és ez az oldal arról szól, hogy kísérletezzenek.

Ha valaki nézegeti a képeket nagy része csak 3-4 pontot kap általában.

Elküldve
Alexxel értek egyet.

A kasztninál szélesebb szárny pedig szerintem már F1-es jellegű, nem kéne utcára.

:rolleyes:

Elküldve
Alexxel értek egyet.

A G Astra az tényleg hányás amúgy.

A Seat meg fura, de nekem nem zavaró. Lehet, hogy túl sok DTM-es videót néztem mostanában :rolleyes:

Elküldve

LINK

Itt vannak az én alkotásaim, meglátszik rajtuk hogy jó régiek, akkoriban eléggé gyerekcipőben járt még a dolog. De ha lenne időm és most nekiülnék akkor szerintem simán tudnék, szép és igényes dolgokat csinálni.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.