Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
elmentél seat talira? :huh:

Mi másért lehet megfenyítve?? :lol: :lol:

Mondjuk ha jól emlékszem Z-nek van Seat-os haverja :D ;)

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Mi másért lehet megfenyítve?? :huh: :lol:

Mondjuk ha jól emlékszem Z-nek van Seat-os haverja :lol: :D

úú és talin is voltam már ;) igaz az össznépi hulladék volt :angry:

Elküldve
elmentél seat talira? :huh:

nemazé, hanem azé, mert Zolikának beszóltam :lol:

opelos talikra is alig alig jutok el, sőt csak ilyen picikre sikerült még csak elvergődni, akkor pont sejatosra megyek mi? :lol:

Elküldve
Én még astrát is bele tudok képzelni. Ahogy végigmegy a mociháztető vonala, meg az ablakok formája.

de az astra-nak szerintem nem nyitható a hátsó-oldalsó ablaka......bár jol nézne ki :huh:

Elküldve
de az astra-nak szerintem nem nyitható a hátsó-oldalsó ablaka......bár jol nézne ki :lol:

igen

ezen is gondolkodtam

trabi kispók stb stb mind nyitható, nem igaz, hogy astrára nem bírták volna megoldani :huh:

Elküldve
5 ajtóson nem számít.

A Trabanton tudtommal extra volt, és nemrég tudtam meg hogy ilyen extra létezett A Corsára is, csak sajnos baromi ritka, esély sincs rá hogy bontottan találjak ilyen oldalablakot. :huh:

Elküldve
de az astra-nak szerintem nem nyitható a hátsó-oldalsó ablaka......bár jol nézne ki :lol:

megoldható, német talin láttunk olyan gsit amelyiknek megvolt csinálva :huh:

Elküldve
5 ajtóson nem számít.

nem is arrol volt szó :huh:

corsin már én is láttam olyat amúgy :lol:

persze az se 5 ajtós volt :lol:

5 ajtóson viccesen nézne ki :D

Elküldve
Meg az aerodinamika sem. Ekkora felület szerintem az A-Corsán is simán van :huh:

Szoktam járni céges platós Boxerral, az tolja így a levegőt maga előtt betonkeverővel-talicskával-bakokkal. :lol:

Elküldve
Miért, ott a lámpa nem? Vagy lehet ultrahangal tájékozódik mint a denevérek. :huh:

már egy szemöldök is észrevehető, ha nagyobb, mint a gyáriak...

akkor ez?

jah

meg 40cmrea gyári helyétől befelé, magaelőtt nemsokat világít ez 100...

Elküldve
:huh: :lol: :lol: Nem nő azóta szőr ott?

dede, csak azóta nincs ott a vacsi maradványa :D

egyébként ezeket a nagyon nagyon elmaszkírozott tuningcsodákat sohasem birtam...

legyenek eltüntetve a jelek, a kilincsek, morcosítás, más lökös, meg díszléc ne legyen már rajta ;) de ez egy hányás..

Elküldve

mintha tegnap láttam volna ezt a fehér csodát miskolcon.

azért azt megkérdezném a gazditól, hogyha megunja és el akarja adni talál e olyan hülyét aki megveszi?

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.