zotya975 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 kell valamit hozzáfüzzek?? :huh: Kell, erre már van megoldás. :lol: Klikk ide! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Kell, erre már van megoldás. ;) Klikk ide! :huh: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 csak szerintem full ferde ez a lökös? a milyenségére most ne térjünk ki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 csak szerintem full ferde ez a lökös? a milyenségére most ne térjünk ki :huh: Nem biztos, lehet csak az egyik kerék korábban felkapott a fekvőrendőrre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Nem biztos, lehet csak az egyik kerék korábban felkapott a fekvőrendőrre. ferdén áll a fekvőrendőr előtt azért látszik úgy mintha ferde lenne a lökös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 akkor úgy mondom hogy miért van az egyik lámpa alatt 10cmre a beömlő és miért van 15re a másik lámpa alatt. valamint a középső beömlő is csálé, meg az oldalsó cuccoknál is máshogy mennek az ívek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 akkor úgy mondom hogy miért van az egyik lámpa alatt 10cmre a beömlő és miért van 15re a másik lámpa alatt. valamint a középső beömlő is csálé, meg az oldalsó cuccoknál is máshogy mennek az ívek :huh: Szerintem csak a fényviszonyok miatt látszik csálénak. Ha nem akkor eléggé gáz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Ezen a képen szimetrikus. Szal sztem is csak a fényviszonyok miatt tűnik csálénak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Ezen a képen szimetrikus. Szal sztem is csak a fényviszonyok miatt tűnik csálénak. :lol: Ühümm, ezen a képen elég szimetrikusak a lökösök :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 csak szerintem full ferde ez a lökös? a milyenségére most ne térjünk ki :lol: [] [] Ezen a képen szimetrikus. Szal sztem is csak a fényviszonyok miatt tűnik csálénak. :huh: hello, ide is érdemes benézni :lol: lehet csak rámragadt Sp kritikus mivoltából valami, de az első képen olyan csálé, hogy az netovább, csak nézzétek meg jobboldalon, meg baloldalon a lámpa alatt. jobboldalon kikukorodik a "beömlő" teteje, baloldalon meg egyáltalán nem a második képen se szimmetrikus tejesen, mert jobboldalon négyzethet húz a beömlő, baloldalon meg téglalaphoz... szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Nem akarom megbántani Pali Cartársat, de úgy kell az a vasalódeszka hátulra mint egy falat kenyér.... Mit jelent hogy ár nélkül? ingyé?? :huh: az semmi, de lehagyták a szárny tetejét? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 kell valamit hozzáfüzzek?? :huh: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_37466.jpg Úgy érzem kemény télre készülhetünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Ne bántsátok Norci ízléses Astráját. Kinek mi a szimpi. Neki a hótoló. Még ha nem is teljesen szimmetrikus, a lényeg, hogy neki tetszik. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Ne bántsátok Norci ízléses Astráját. Kinek mi a szimpi. Neki a hótoló. Még ha nem is teljesen szimmetrikus, a lényeg, hogy neki tetszik. :huh: Így van! Opelt ne fikázunk, főleg Astrát, főleg sedant :lol: Akár milyen is a hótoló, ő legalább nem csúfította el krómozott tükrökkel mint az egyszeri hülyegyerek :lol: De ha már ennyi pénzt és ídőd belepumpált, akkor a lökösöket festese színre, és persze a két első kilincset, vagy lefalazni azokat is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Na ez milyen autó?? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Seat Ibiza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Na ez milyen autó?? :huh: :lol: http://kepfeltoltes.hu/091122/11822_max_ww...ltoltes.hu_.jpg Én is ibizára tippülök :D Amúgy maga az autó..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 őszintén megmondom, fogalmam sincs milyen autó :huh: cs-n találtam, ott is seat ibiza-ra tippeltek, lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Tessék csak az ablakok vonalát megnézni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 A hűtőrács nincs fejre állítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 őszintén megmondom, fogalmam sincs milyen autó :huh: cs-n találtam, ott is seat ibiza-ra tippeltek, lehet. Én még astrát is bele tudok képzelni. Ahogy végigmegy a mociháztető vonala, meg az ablakok formája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Én még astrát is bele tudok képzelni. Ahogy végigmegy a mociháztető vonala, meg az ablakok formája. Gondolom a mögöttes Seat is árulkodó lehet :lol: Vagy géjesiket visznek Seat talikra? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 Gondolom a mögöttes Seat is árulkodó lehet :D Vagy géjesiket visznek Seat talikra? :huh: :lol: kivártam, hogy nehogy más mondja ezt... mert én már egyszer meg lettem fenyítve ilyen miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2009 Megoszt Elküldve November23, 2009 kivártam, hogy nehogy más mondja ezt... mert én már egyszer meg lettem fenyítve ilyen miatt :lol: elmentél seat talira? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts