Alex0403 Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 lökösben elől a lényeg -_- http://www.carstyling.hu/pic/buy/buy_115380.jpg Hát ez kabaré....Így elba**ni egy autót :D <_< , pedig a szélesítés, meg az alufelni nem is rossz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 megcsinálta hátsókerekesre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 megcsinálta hátsókerekesre? Nem hiszem, inkább a Mattignak a széles csomagja van fent: Mattig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 Nem hiszem, inkább a Mattignak a széles csomagja van fent: Mattig Hasonló úthenger készült E Kadettből is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Október10, 2009 Megoszt Elküldve Október10, 2009 Hasonló úthenger készült E Kadettből is Bezony, keményen néz ki: Kadett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Hol a hiba a kép(ek)en? Kis segitség.A hiba az utastéri képen keresendő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Hát az a szőnyeg eleve elég nagy hibának tűnik nekem :rolleyes: , azonkívül (bár lehet hogy csak a kép sz@r, de) nem látom a fabetétet, sem az oldallégzsákot, és az a kárpit az plüss? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Hát az a szőnyeg eleve elég nagy hibának tűnik nekem <_< , azonkívül (bár lehet hogy csak a kép sz@r, de) nem látom a fabetétet, sem az oldallégzsákot, és az a kárpit az plüss? Telitalálat.A perzsaszőnyegre gondoltam :D Asconában már láttam ilyenből tetőkárpitot is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Hol a hiba a kép(ek)en? Kis segitség.A hiba az utastéri képen keresendő :rolleyes: Talán a kormány van rossz helyen az íráshoz képest? <_<, de lehet azóta le is tükrözték a képet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 anno Greg omijában volt asszem hasonló. az nagyon poén volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Önjelölt Schumik jelentkezését várjuk :-) Ők már készülnek az F1-es költségvetések csökkenésére :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Hol a hiba a kép(ek)en? Kis segitség.A hiba az utastéri képen keresendő :rolleyes: Izraeli autó lehetett, ha benne az imaszőnyeg. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Izraeli autó lehetett, ha benne az imaszőnyeg. :rolleyes: Azok az arabok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Azok az arabok. A tetőkárpitra meg biztos az utolsó vacsora van felfestve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 A tetőkárpitra meg biztos az utolsó vacsora van felfestve :D Valószínűleg azok sem az Izraeliek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Telitalálat.A perzsaszőnyegre gondoltam :D Asconában már láttam ilyenből tetőkárpitot is :D Tetőkárpit? Hmmm...... :D :D Lehet kapni kikészített bocibőrt én meg abból gondoltam. Csak nem tudom hova tegyem a farkát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Tetőkárpit? Hmmm...... :D :D Lehet kapni kikészített bocibőrt én meg abból gondoltam. Csak nem tudom hova tegyem a farkát. :) csomagtartó világítását azzal kapcsolod fel, ha meghúzod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 csomagtartó világítását azzal kapcsolod fel, ha meghúzod :) Tényleg! :D :D És ha a duda lenne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Azok az arabok. Tényleg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Valószínűleg azok sem az Izraeliek :D Azok pont hogy azok.Nem olvasol bibliát? :D De szerintem a kocsi tulaja se nem arab,se nem izraeli,csak szinplán igénytelen F....sz :) Upsz,remélem nem klubtag autója........... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Azok pont hogy azok.Nem olvasol bibliát? :D ... Pont, hogy az Izraeliek csak a Jézus nélküli részt ismerik el, ezért nem lenne értelme Utolsó Vacsorás képnek. De amúgy nem értek hozzá, javíts ki, ha tévedek :D ... De szerintem a kocsi tulaja se nem arab,se nem izraeli,csak szinplán igénytelen F....sz :) ... Egyébként meg ennyi :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 kék: jéeszvé sóóó kategória első hely :D zöld: hátőő ez sem szerény gépegység Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 kék: jéeszvé sóóó kategória első hely :) zöld: hátőő ez sem szerény gépegység Mér a kék egész jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Mér a kék egész jó. :D egyes, leülhetsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts