Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Ha ritkaság ha nem, az a porszívó gégecsőhöz hasonlító tartó vicces. Hiába kuriózum a kocsi, szerintem ez így ebben a formában ronda. Persze a spoilerről beszélek, a többi rendben van. :lol: Ok akkor mégegyszer utoljára, mert Gelko türelme is véges... a gégecső kinézet azért van mert valahogy meg kell oldani, hogy mozgatható - állítható maradjon a a spoiler magassága. Hát a 90es években ez jó ötletnek tűnt, sztem reklamálj a Opel DTM csapatnál, biztos vevők lennének jobb ötletre....
Seniman Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Ha ritkaság ha nem, az a porszívó gégecsőhöz hasonlító tartó vicces. Hiába kuriózum a kocsi, szerintem ez így ebben a formában ronda. Persze a spoilerről beszélek, a többi rendben van. :lol: Azért ilyen,mert egy léptetőmotor állitja a magasságát automatikusan.A gégecső meg követi az elmozdulást. :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Azért ilyen,mert egy léptetőmotor állitja a magasságát automatikusan.A gégecső meg követi az elmozdulást. :lol: Lehetett volna olyan is mint az antenna, teleszkópos, az biztos mindenkinek tetszene. :lol:
Gabo Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Lehetett volna olyan is mint az antenna, teleszkópos, az biztos mindenkinek tetszene. :lol: egen és oldd meg a tömítését, hogy ne ázzon be, ne rohadjon egybe, ne menjen tele piszokkal...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 egen és oldd meg a tömítését, hogy ne ázzon be, ne rohadjon egybe, ne menjen tele piszokkal... Na jó, feladom, akkor maradjon harmonikás. :lol: :lol:
kojakarettenetes Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Egy angol oldalon találtam egy szer egy házilag épitett Astra DTM-et.A srác egyedileg megcsinálta magának a középmotoros replikát,ugyanúgy 4,6-os Northstar motorral. http://opel.resmoto.com/tuning/opel_astra_dtm.jpg Ugyanigy nézett ki,csak nem került annyiba mint az eredeti :lol: Csak ennek OPC X-Treme a neve. 4.0 V8 444LE.
Zsoltee Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Ok akkor mégegyszer utoljára, mert Gelko türelme is véges... a gégecső kinézet azért van mert valahogy meg kell oldani, hogy mozgatható - állítható maradjon a a spoiler magassága. Hát a 90es években ez jó ötletnek tűnt, sztem reklamálj a Opel DTM csapatnál, biztos vevők lennének jobb ötletre.... Dehogy reklamálok. Nekem nem tetszik oszt kész. Soha nem lesz ilyen autóm, hogy annyira zavarjon hogy elkezdjek gondolkodni más megoldáson. :lol: Egyébként az antennaszerű megoldás nem is lenne olyan rossz 5let és a szárak között mondjuk szimeringek lennének, amik tömítenek, így a beázás is megoldva. :lol:
Stefan Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 Hát igen,nem szép dolog egy ritkaságból viccet csinálni :lol: Egyedül a Taxit szántam viccnek, mert abban is állíthatóak voltak a "spoilerek". Az EVO500-ról meg még nem hallottam (bár lehet, hogy láttam képen, de nem tudtam, hogy az az), igen ez van, fiatal vagyok Opeles téren (is): még csak a Lotus Omegáról meg az Irmscher 3000-eséről hallottam már. Tanítóbácsibrancs :lol:
Seniman Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 :lol: Nem hittem volna,hogy az alapból rusnya külsőt még fokozni lehet :lol: Veszprémben kószál egy ilyen szinű mondeo,az még jobban ki van dekorálva műkrómmal.Mind a négy ajtó körben,a karosszéria összes illesztése stb......... :lol:
Stefan Elküldve Augusztus29, 2009 Elküldve Augusztus29, 2009 http://www.funnyphotos.net.au/images/funny...n-a-parade1.jpg Hehe, RAT ROD :lol:
gabesz76 Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Egy újabb gyöngyszem: http://www.hasznaltauto.hu/3182074_suzuki_swift_2009 Ahogy a kerék kitölti a kerékjáratot: http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?hir...68354&fid=1 Egy több mint 9 éves suzukiért nem pénz :lol: Én a 3 éves WagonR-t adtam el ennyiért.
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Egy újabb gyöngyszem: http://www.hasznaltauto.hu/3182074_suzuki_swift_2009 Ahogy a kerék kitölti a kerékjáratot: http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?hir...68354&fid=1 Egy több mint 9 éves suzukiért nem pénz :lol: Én a 3 éves WagonR-t adtam el ennyiért. 9-éves, ehhez képest az van írva hogy 2009/6. Azért olyan olcsó, mert még fél misit rá kéne költeni, hogy úgy be tudjak ülni, hogy ne kelljen mindehol az Opelosok harsány röhögését hallgatnom. :lol: Meg a meghirdetett ár kétszeresében van neki, ezek szerint tiszta jó szándékból bukik rajta egy milliót. :lol: Rendes csávó.
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2009 Elküldve Augusztus30, 2009 Szerintem egy homogén színre fújva és még ültetve nem is lenne rossz.
Stefan Elküldve Augusztus31, 2009 Elküldve Augusztus31, 2009 Éndzsölájsz (csak kicsit ki van dülledve): Na most párásodjá'! Elfogyott a kábelkötegelő: Anderkonsztráksün:
Zsoltee Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 Ilyet kell tenni a kocsitokba. Tuti jó lesz. Főleg turbojet-el. :lol: utánnaolvastam, a turbojet, egy levegőgyorsító, berakod a csőbe és... forog. Hogy ez innentől hogyan gyorsítja a levegőt ne kérdezzétek. :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 Ilyet kell tenni a kocsitokba. Tuti jó lesz. Főleg turbojet-el. :lol: utánnaolvastam, a turbojet, egy levegőgyorsító, berakod a csőbe és... forog. Hogy ez innentől hogyan gyorsítja a levegőt ne kérdezzétek. :lol: Le vagy maradva öcsisajt! :D Nekem már kettő is van, egy szívócsőben, egy kipuffban. :D garantált +20 paci! :P :lol: Amúgy ugyanaz a működési elve mint a ventillátornak, az is forog, és gyorsítja a levegőt, mit nem lehet ezen érteni?! :lol: :D
Stefan Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 Le vagy maradva öcsisajt! :D Nekem már kettő is van, egy szívócsőben, egy kipuffban. :P garantált +20 paci! :lol: :lol: Amúgy ugyanaz a működési elve mint a ventillátornak, az is forog, és gyorsítja a levegőt, mit nem lehet ezen érteni?! :lol: :D Kipuffban nem olvad el az a szar? :lol:
yooccoo Elküldve Szeptember3, 2009 Elküldve Szeptember3, 2009 Kipuffban nem olvad el az a szar? :lol: fémbül heggesztette bittos :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2009 Elküldve Szeptember4, 2009 Kipuffban nem olvad el az a szar? :lol: fémbül heggesztette bittos :lol: Abból lesz a végén a lángcsóva! :lol:
Recommended Posts