invictus Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 A macis felniket meg a szemöldököt lefelejtetted róla :huh: Jóvan készülök blitzre, nincs időm János autóját virtuálisan továbbcicomázni. Majd utána. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Jóvan készülök blitzre, nincs időm János autóját virtuálisan továbbcicomázni. Majd utána. ^_^ vagy ott :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 vagy ott :huh: :lol: Nehéz lesz,mert nem leszek ott! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Nehéz lesz,mert nem leszek ott! :lol: boyraccer ^_^ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 boyraccer B) :lol: Szerintem jobb ha csendben maradsz,márkahűtlen! ^_^ A hunflexed eladó még? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Szerintem jobb ha csendben maradsz,márkahűtlen! :lol: A hunflexed eladó még? :huh: jó kérdés hűvösebb időben, mint ami most is volt az eső miatt, jól működik, tehát elvileg a hőmérséklet érzékeli rossz hozzá és emiatt van gond az indítással a 25-30 fok körül időben, mert akkor még a hidegindítónak kéne működni, mert az alap dúsítás kevés hozzá szerintem méregetünk és kicseréljük egy másikra, oszt jó lesz az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Szerintem itt jó lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Szerintem itt jó lesz :P Szent isten!!!!!!!Miféle barom hirdette ezt meg?Ezzel egyféleképp lehet versenyezni:ki tudja hamarabb meghengerfejezni,ha felforr a vize :huh: :lol: ^_^ B) Valami jobb erőforrást is találhatott volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Szent isten!!!!!!!Miféle barom hirdette ezt meg?Ezzel egyféleképp lehet versenyezni:ki tudja hamarabb meghengerfejezni,ha felforr a vize :huh: :lol: ^_^ B) Valami jobb erőforrást is találhatott volna :lol: Jó látom, hengerűrtartalom 10.000cm3???? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Jó látom, hengerűrtartalom 10.000cm3???? :huh: Mind a 45 LE-re :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Mind a 45 LE-re :huh: :lol: Mint a dizsiben.: csá kocsival jötté??, ja..., hány személyes ?....2....aszta....hány hengeres?...6... húúúú....mekkora motorja van? ...6.5 literes ...de király... milyen is?...IFA! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Mint a dizsiben.: csá kocsival jötté??, ja..., hány személyes ?....2....aszta....hány hengeres?...6... húúúú....mekkora motorja van? ...6.5 literes ...de király... milyen is?...IFA! ^_^ Kiváncsiságból azért ráklikkelnék a hitelajánlatra a kép szélén :lol: Az értékbecslő dobna egy hátast amikor kijönne fotózni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 ... Valami jobb erőforrást is találhatott volna :lol: Amilyen megoldások vannak benne így ránézésre még ez is sok szerintem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Jó látom, hengerűrtartalom 10.000cm3???? :lol: Mind a 45 LE-re ^_^ B) Viszont jó nyomatékos :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Viszont jó nyomatékos :huh: Meg ha bedöglik otthon a bojler,ezzel lehet vizet forralni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090814/ez_st_opel_s...ltoltes.hu_.jpg Hát tényleg elég szánalmas, hogy a bogarakat nem képes letörölni az ablakról a hülyéje :lol: ^_^ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Hát tényleg elég szánalmas, hogy a bogarakat nem képes letörölni az ablakról a hülyéje ^_^ B) :huh: nem saját kép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 nem saját kép :huh: Hát perszeeeee! ^_^ Bár kicsit szar a kép, de a kispolákon szárny van. A hátulján felirat.: Kicsi vagyok, nem versenyautó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 nem saját kép :huh: ^_^ ilyen tempóknál nekem is mindig bebogarazódik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Végre egy rendeltetésszerű szárnyhasználat: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 A hátsó szélvédőn lévő felirat szintén igényes :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Chip Foose forog a sírjában,pedig a pali még nem is halt meg! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Nem tom láttátok e mostanában ezt a "gyöngyszemet" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 Ha a lámpán nem lenne az az izé, akkor aranyos csajos verda lenne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts