Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Cicás autókhoz felnik :)

A michelinessel még nem találkoztam,macist már szereltem is.

Amikor az első twingo megjelent,lehetett hozzá virágszirmos felnit venni.Középen sárga,fehér szirmokkal :(

Elküldve

A szárnyas Omega Nagytétényben szokott parkolni.A szine nem igazán az erőssége :)

180-ért árulja a srác.A Calibra no comment.Rengeteg ilyen eltúlzott példány szaladgál az utakon,szinte minden másodikat belinkelhetnénk ide.A legtöbben ebből csinálnak szárnyas fejvadászt :(

Elküldve
Győrben elég sok probléma van télen a hóeltakarítással, ezért vásároltak egy új hótolót.:

:P

Jó az összhang a hatalmas spoilerek és a lemezfelni garnitúra között.Ja,hogy ez a havas szezonban készült kép és megvolt a téli átszerelés? :(

Jót röhögünk szegényen,aztán lehet,hogy két napja lopták le neki a 20"-os króm Lexani-kat :)

Elküldve
Nem rég találtam egy falusi tuning verdát:

Carstylingon simán extrém :huh:

A Subaru légbeömlője kutyaf...üle ehhez képest! ^_^

A tetőn meg mintha egy trabi tank figyelne.Igy legalább nem kell AC.Sőt ha elkezd sütni rá a nap,meglesz a tápnyomás is :lol:

Elküldve
A tetőn meg mintha egy trabi tank figyelne.Igy legalább nem kell AC.Sőt ha elkezd sütni rá a nap,meglesz a tápnyomás is :huh:

A visszapillantó tükrök is ott vannak a szeren! Nem ám az a tömegcikk krómozott-indexes M3-as gagyi! :lol: ^_^

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.