redline Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 nemszoktam fórumon köpködni......de ez....ez.....nem tudok elmenni mellette szó nélkül..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 nemszoktam fórumon köpködni......de ez....ez.....nem tudok elmenni mellette szó nélkül..... Én is néztem már ezt, nem tudom minek kellett elrontani ilyesmivel egy szép és klasszikus mazdát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 nemszoktam fórumon köpködni......de ez....ez.....nem tudok elmenni mellette szó nélkül..... Önbizalma van, az tuti! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Cicás autókhoz felnik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Önbizalma van, az tuti! :hiya: Csak szépérzéke nincs. :( Se a kocsik,se a nők terén :) Az autónál már csak a mama mosolyfakasztóbb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Cicás autókhoz felnik :) A michelinessel még nem találkoztam,macist már szereltem is. Amikor az első twingo megjelent,lehetett hozzá virágszirmos felnit venni.Középen sárga,fehér szirmokkal :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 nemszoktam fórumon köpködni......de ez....ez.....nem tudok elmenni mellette szó nélkül..... Azért érdemes lesz nyomon követni: :) Gt szárny saját gyártmányu motorház beömlö készül krom ledes spricni ledes ablaktörlö design külsö kék neonszett stroboszkop kerék iv ledezés folyamatban ledes féklámpa ledes kék ködlámpa Lesznek még itt érdekes látnivalók! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 A szárnyas Omega Nagytétényben szokott parkolni.A szine nem igazán az erőssége :) 180-ért árulja a srác.A Calibra no comment.Rengeteg ilyen eltúlzott példány szaladgál az utakon,szinte minden másodikat belinkelhetnénk ide.A legtöbben ebből csinálnak szárnyas fejvadászt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Győrben elég sok probléma van télen a hóeltakarítással, ezért vásároltak egy új hótolót.: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Győrben elég sok probléma van télen a hóeltakarítással, ezért vásároltak egy új hótolót.: :P Jó az összhang a hatalmas spoilerek és a lemezfelni garnitúra között.Ja,hogy ez a havas szezonban készült kép és megvolt a téli átszerelés? :( Jót röhögünk szegényen,aztán lehet,hogy két napja lopták le neki a 20"-os króm Lexani-kat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 Nem rég találtam egy falusi tuning verdát: Carstylingon simán extrém :huh: A Subaru légbeömlője kutyaf...üle ehhez képest! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 ez nagyon faca :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Nem rég találtam egy falusi tuning verdát: Carstylingon simán extrém :huh: A Subaru légbeömlője kutyaf...üle ehhez képest! ^_^ A tetőn meg mintha egy trabi tank figyelne.Igy legalább nem kell AC.Sőt ha elkezd sütni rá a nap,meglesz a tápnyomás is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 A tetőn meg mintha egy trabi tank figyelne.Igy legalább nem kell AC.Sőt ha elkezd sütni rá a nap,meglesz a tápnyomás is :huh: A visszapillantó tükrök is ott vannak a szeren! Nem ám az a tömegcikk krómozott-indexes M3-as gagyi! :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Nem rég találtam egy falusi tuning verdát: Carstylingon simán extrém :lol: http://kepfeltoltes.hu/090801/2009-07_076_...ltoltes.hu_.jpg A Subaru légbeömlője kutyaf...üle ehhez képest! ^_^ Vazz, lenyúlták az ötletemet. Nemrég azon gondolkoztam, hogy ha B-Corsám lenne, akkor raknék rá Combo tükröket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Vazz, lenyúlták az ötletemet. Nemrég azon gondolkoztam, hogy ha B-Corsám lenne, akkor raknék rá Combo tükröket :huh: 'pád f4szát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Minek átalakítani rendesen? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Minek átalakítani rendesen? :huh: http://makettinfo.hu/upload/200907/tn_800x...28_00257460.jpg Ez akkor a legjobb ha amyósoldali légzsák is van benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Ötletgazdag szovjet távárisok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 :huh: http://kepfeltoltes.hu/090805/967994387car...ltoltes.hu_.jpg ... Az érintett kérésére törölve - ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Vérbeli bohócautó.Az utcára nem mernék vele kimenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 .... Dúúúúúrvaaa! :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 ... A macis felniket meg a szemöldököt lefelejtetted róla :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts