atom Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Nem zavartál, de ide csak a csicsa, égő autók képét tesszük. Gondolom te a sajátod nem épp ilyen helyen szeretnéd látni. :) Csicsásnak nem mondanám,de ki-ki eldönti hogy milyen,akkor teszek fel máshová. Sziasztok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 a szó elszáll, az alkotás megmarad, és örök emlék lesz. TOPauto.hu...... :( :) :P ez itt van miskolcon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 részvétem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 helógitti újra támad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 helógitti újra támad :) Írta a srác, hogy "üvegszálazást" vállal. De szerintem ez olyan, mintha lef.sták volna. A calinak az eleje viszont tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Írta a srác, hogy "üvegszálazást" vállal. De szerintem ez olyan, mintha lef.sták volna. A calinak az eleje viszont tetszett. nemtudom...lehet megpendíteném neki h esetleg dolgozzon műanyaggal...tudom h melegíteni kell meg nehezebb...de mégsem kőműveskanállal lett odacsapva és lehet h nem reped el az első kátyúnál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 nemtudom...lehet megpendíteném neki h esetleg dolgozzon műanyaggal...tudom h melegíteni kell meg nehezebb...de mégsem kőműveskanállal lett odacsapva és lehet h nem reped el az első kátyúnál :( Ááá, neki biztos nincs annyi hátsó lámpája kísérletezni, mint neked :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ááá, neki biztos nincs annyi hátsó lámpája kísérletezni, mint neked :P :) ...de az elsők egyből sikerültek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Rrrr... Pali árulja az autóját :) http://kepfeltoltes.hu/090629/2325260_1_ww...ltoltes.hu_.jpg Úgy hallottam, Pali megvette, de lehet, hogy Pali és Pali volt közösen. :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 sztem jobb ha nem ebbe a topicba :) de máshova várjuk :D Majd még a végén kiderül, h nem itt lesz-e véletlenül a helye. :( :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Írta a srác, hogy "üvegszálazást" vállal. De szerintem ez olyan, mintha lef.sták volna. A calinak az eleje viszont tetszett. Nekem akkor volt ilyen a kocsim, amikor a gólyafészek alá parkoltam. :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Hát nem is tudom mit mondjak erre... :) Sanyi talán ismeri :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Hát nem is tudom mit mondjak erre... :) Sanyi talán ismeri :( ááááá keellll Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Hát nem is tudom mit mondjak erre... :P Sanyi talán ismeri :hiya: Majd én mondom. Állat, mit keres itt ? :) :( Ez TTT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 munkatársamé a kocsi. Amikor megkérdeztem hogy ez szerinte jó-e így, azt válaszolta hogy: "szerintem nem lett rossz" :) :( :P :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 munkatársamé a kocsi. Amikor megkérdeztem hogy ez szerinte jó-e így, azt válaszolta hogy: "szerintem nem lett rossz" szerintem veregesd meg a vállát, monnyuk samuval, és közben dícsérd te is a munkáját Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 szerintem veregesd meg a vállát, monnyuk samuval, és közben dícsérd te is a munkáját nem mondtam neki semmit, csak néztem rá furcsán és ráhagytam. Én már nem szólok bele más "munkájába" ha neki tetszik, nekem elfér. :) csak gondoltam veletek megosztom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 munkatársamé a kocsi. Amikor megkérdeztem hogy ez szerinte jó-e így, azt válaszolta hogy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Majd én mondom. Állat, mit keres itt ? :) :( Ez TTT Van traktoros topik is? :P Ez a fórum nekem mindíg tud újat mutatni :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúramatyám... :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2009 Megoszt Elküldve Július18, 2009 úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúramatyám... :) :( :P :hiya: lehet írok neki, h mielőtt bevakolná az evo likat a mhtbe előtte cseréljünk...me az enyémnek már úgyis mind1 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 :) Úgy látom a srác kemény télre,intenziv hóesésre számit az idén :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 munkatársamé a kocsi. Amikor megkérdeztem hogy ez szerinte jó-e így, azt válaszolta hogy: "szerintem nem lett rossz" :) :( :P :hiya: :lol: :D Jó lett,mert igy nem kell a gyári krómról a rákenődött bogarakat vakarni.A szúnyogháló megfogja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 lehet írok neki, h mielőtt bevakolná az evo likat a mhtbe előtte cseréljünk...me az enyémnek már úgyis mind1 :) :( próba szerencse :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts