Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Cicás autók

uhuhu

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Az egyik rajt megörökítettem a Lurdynál (a másik még időben elmenekült), azért ilyen homályos, mert a tetőablak LED sorának traffipax zavaró hatása megzavarja a fényképezőgép CCD lapkáit :) Amúgy meg élőben kell az ilyet látni, így visszaadhatatlan. Azért remélem így is látjátok miről is van szó! :(

P7040106_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

Az egyik rajt megörökítettem a Lurdynál (a másik még időben elmenekült), azért ilyen homályos, mert a tetőablak LED sorának traffipax zavaró hatása megzavarja a fényképezőgép CCD lapkáit :) Amúgy meg élőben kell az ilyet látni, így visszaadhatatlan. Azért remélem így is látjátok miről is van szó! :(

http://kepfeltoltes.hu/090710/P7040106_www...ltoltes.hu_.jpg

Erről eszembe jut, mikor volt a Lurdy-nál egy piros mazda, alatta színváltós neon, én meg elkezdtem mondani: " hű bazeg ez az előbb piros volt, most meg zöld mindjárt besz@rok".

Erre asszem Zoli rám szólt, hogy ott áll mögöttem a tulaj. :P

Megosztás:

Erről eszembe jut, mikor volt a Lurdy-nál egy piros mazda, alatta színváltós neon, én meg elkezdtem mondani: " hű bazeg ez az előbb piros volt, most meg zöld mindjárt besz@rok".

Erre asszem Zoli rám szólt, hogy ott áll mögöttem a tulaj. :(

Vannak ilyen sztorik... :)

Megosztás:

Vannak ilyen sztorik... :)

Vannak, egyszer én is le akartam kapni egy tuning gépet, tényleg szép volt, már emeltem a telefont, amikor kiszállt a srác a lefóliázott kocsiból. Egyértelmű volt hogy fényképezni akarok, ezért minden-mindegy alapon megkérdeztem.: Bocs tök jó a kocsid, szabad egy képet csinálnom? Válasz.: anyádat fényképezd Köcsőőőőg! :( A büszke tulaj!

Megosztás:

Az egyik rajt megörökítettem a Lurdynál (a másik még időben elmenekült), azért ilyen homályos, mert a tetőablak LED sorának traffipax zavaró hatása megzavarja a fényképezőgép CCD lapkáit :) Amúgy meg élőben kell az ilyet látni, így visszaadhatatlan. Azért remélem így is látjátok miről is van szó! :P

Azért az a duma sem volt semmi, amit utána lepoénkodtunk... Mi lenne, ha nem LED hanem mondjuk szoli cső lenne.. és éjjel is tudsz barnulni, na az az igazi rajság...

Van egy eladó tetőablakom!! :hiya: :( :lol:

Megosztás:

Erre asszem Zoli rám szólt, hogy ott áll mögöttem a tulaj. :P

nem gáz ez, ha ti vagytok többen :) :(

Megosztás:

Vannak, egyszer én is le akartam kapni egy tuning gépet, tényleg szép volt, már emeltem a telefont, amikor kiszállt a srác a lefóliázott kocsiból. Egyértelmű volt hogy fényképezni akarok, ezért minden-mindegy alapon megkérdeztem.: Bocs tök jó a kocsid, szabad egy képet csinálnom? Válasz.: anyádat fényképezd Köcsőőőőg! :) A büszke tulaj!

nekem ma volt ilyen...kijöttem az épületből, mennék dolgomra..látom van egy cali. olyan mht volt rajta, h sztem a levegő se tudta eldönteni h kifelé vagy befelé kell ott menni...már vettem elő a telefont mikor az addig csak gyalogosnak tűnő emberke ki nem nyitotta az ajtó. ugyh imitáltam egy hívásfogadást, majd beszálltam a dobozba... :(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.