J0hnny Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Biztos Lutra albumuk is volt <_< Fikával se ették a zsíros kenyeret,amikor az létezett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Jóóó az a Sport felirat. Szerintem sokkal benézősebb. Egy 12 Voltos már eleve gyanús <_< Tegnap egy honda civic-ből nézte a srác az oldalát,miután a soroksárin meguntam,hogy állandóan elém vág. Miután elolvasta talán felfogta miért nem tudott elhagyni az 1.4vtec csodával,bár én is kinyomtam a szemét há nehogymá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Ja akkor én is pakoljak 1,7d feliratot a csomiajtóra? :lol: Na azért mindennek van határa! <_< :) Csendet...fejbenszerelők! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Csendet...fejbenszerelők! <_< :) Te provokálsz engem. De én higgadt maradok. A fejben szerelést meg meghagyom az okosoknak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Te provokálsz engem. De én higgadt maradok. A fejben szerelést meg meghagyom az okosoknak. :) Holnap sírhatsz a vállamon! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Holnap sírhatsz a vállamon! <_< ÁÁÁÁÁ nem megyek....most nincs Pesten hol laknom, szóval pár hétre megszabadultok tőlem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Tegnap egy honda civic-ből nézte a srác az oldalát,miután a soroksárin meguntam,hogy állandóan elém vág. Miután elolvasta talán felfogta miért nem tudott elhagyni az 1.4vtec csodával,bár én is kinyomtam a szemét há nehogymá! <_< Én már látom, hogy hiányzik neked egy baxxadneki Opel. Aztán te lehetnél a Nagy Blokk (de mi csak Ken-nek hívnánk) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ken? Rossz az ujj és a pofa, de képzeljük csak oda J0hnnyt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ken? Rossz az ujj és a pofa, de képzeljük csak oda J0hnnyt. :lol: Elképzeltem <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Ken? Rossz az ujj és a pofa, de képzeljük csak oda J0hnnyt. :lol: 'pádf@szát Sanyi! <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Egy igényes mondeo tuning: http://kepfeltoltes.hu/view/090703/K_p015_...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Egy igényes mondeo tuning: http://kepfeltoltes.hu/view/090703/K_p015_...ltoltes.hu_.jpg Dááhhhszííííppp! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Egy igényes mondeo tuning: http://kepfeltoltes.hu/view/090703/K_p015_...ltoltes.hu_.jpg szerintem szörnyűűű Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 kóórza tuningba mégse rakhatom <_< kicsit sírok rajta :) :) haverral elneveztük hellogittynek :lol: lehet még szemezgetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Mééé, mi baj van ezzel ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 kóórza tuningba mégse rakhatom <_< kicsit sírok rajta :) :) haverral elneveztük hellogittynek :lol: lehet még szemezgetni Hát az tuti, hogy nem a helyesírás volt a kedvenc tantárgya. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Mééé, mi baj van ezzel ? Mondjuk annyi,hogy majd szépen reped a gitt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Beszélő óra is jár hozzá? -Gitt, Gitt! -Igen, Michael? <_< Ui.: Jó lesz ez, nem lesz vele gond. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Mondjuk annyi,hogy majd szépen reped a gitt! :lol: Emlékszem erre 2007es januári napra, egész este szépen sütött a nap <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Mondjuk annyi,hogy majd szépen reped a gitt! :) Kicsit még ánderkonsztráksün, mostanában úgy is ez a divat. Viszont akkor a foltos megelőzte a korát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Egy igényes mondeo tuning: http://kepfeltoltes.hu/view/090703/K_p015_...ltoltes.hu_.jpg Ja, és balra az én drágaságom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Ja, és balra az én drágaságom <_< Baba, már amennyit látok belőle. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 A Ford volt a lényeg!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Emlékszem erre 2007es januári napra, egész este szépen sütött a nap <_< :) :) Majd meglátjuk,általában az ilyen vastag gitt réteg egy idő után a csavarodástól és rezgéstől megreped és elvállik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Szép Suzuki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts