J0hnny Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 ^_^ :P :lol: <_< :lol: :lol: :P :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 ^_^ :P :lol: <_< :lol: :lol: :P :) :) Kb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Több ikon nem volt? <_< Amúgy egyetértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 Kiváncsi lennék a büszke tulajra....nem találok szavakat rá... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 de rég jártam itt <_< vannak csodák/csodás autók még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 És most lássunk egy kis virtuális tuningot: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Itt a Vectra belseje: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Itt a Vectra belseje: <_< http://kepfeltoltes.hu/090621/81m3yx_www.k...ltoltes.hu_.jpg Erre tényleg nincsenek szavak...ezek után már csak a tulaj lakására vagyok kíváncsi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Az ilyen csicsamobilokról mindig a "vadkeleti" teherautók jutnak eszembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Ennek a Vectra-snak letörném a kezét <_< Aztán meg elküldeném valami művészeti iskolába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június22, 2009 Megoszt Elküldve Június22, 2009 Ennek a Vectra-snak letörném a kezét :) Amikor az első ablakban ott van az egész plüss-állatkereskedés azért én is ölni tudnék. Meg a sok tükrön fityegő, lógó sz@rért (Redi dobókockái kivételek) :lol: :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Amikor az első ablakban ott van az egész plüss-állatkereskedés azért én is ölni tudnék. Meg a sok tükrön fityegő, lógó sz@rért (Redi dobókockái kivételek) :lol: :) <_< Egszer közvetlenül baleset után értem egy kerszteződébe, a tűzoltók már vágták ki az emberkét a kocsiból, na ott volt tele az utastés csurom véres plüsmacikkal. Nagyon sokkoló látvény volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június23, 2009 Megoszt Elküldve Június23, 2009 Amikor az első ablakban ott van az egész plüss-állatkereskedés azért én is ölni tudnék. Meg a sok tükrön fityegő, lógó sz@rért (Redi dobókockái kivételek) :lol: :) <_< Neked mi lóg a tükrödön? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Kicsit el van szállva a srác a sok díjtól, amiket kapott a kocsi, vagy nem? <_< Most 2,5milla az irányára, eddig licittel árulta, de úgy látszik nem ígértek érte annyit, amennyire ő gondolt. Minőségi munkának tűnik, de szerintem inkább giccses, mint szép. Nem emlékszem, hogy Anti-nak mennyiért sikerült elsóznia a kék-feketét, de az sokkal szebb volt. És az legalább ment is. Már, ha épp jó volt :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Kicsit el van szállva a srác a sok díjtól, amiket kapott a kocsi, vagy nem? <_< Most 2,5milla az irányára, eddig licittel árulta, de úgy látszik nem ígértek érte annyit, amennyire ő gondolt. Minőségi munkának tűnik, de szerintem inkább giccses, mint szép. Nem emlékszem, hogy Anti-nak mennyiért sikerült elsóznia a kék-feketét, de az sokkal szebb volt. És az legalább ment is. Már, ha épp jó volt :) :) Nekem az A-oszlopban az órák tetszenek, csak nem tudom, mit mutatnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 Nekem az A-oszlopban az órák tetszenek, csak nem tudom, mit mutatnak. "Kiegészítők: bobd computer, a bal "A" oszlopban hőmérséklet,olajnyomás és fordulatszámmérő" - hogy minek neki 2 fordulatszámmérő?! :) Szerintem a KIT-es magassági kormány a legmenőbb! :) Meg a mohás műszerfal <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június24, 2009 Megoszt Elküldve Június24, 2009 "Kiegészítők: bobd computer, a bal "A" oszlopban hőmérséklet,olajnyomás és fordulatszámmérő" - hogy minek neki 2 fordulatszámmérő?! :) Szerintem a KIT-es magassági kormány a legmenőbb! :lol: Meg a mohás műszerfal :) vicc az egész...kérdeztem a tulajt, h mennyiért adná el a 2 gyári első kagylós ülést...70e :lol: aztá találkoztam vele megint, ekkor már f2f kérdeztem tőle h megvan e és mennyi...aszonta eladta 60ért :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 Kicsit el van szállva a srác a sok díjtól, amiket kapott a kocsi, vagy nem? <_< Most 2,5milla az irányára, eddig licittel árulta, de úgy látszik nem ígértek érte annyit, amennyire ő gondolt. Minőségi munkának tűnik, de szerintem inkább giccses, mint szép. Nem emlékszem, hogy Anti-nak mennyiért sikerült elsóznia a kék-feketét, de az sokkal szebb volt. És az legalább ment is. Már, ha épp jó volt :) :) 950-ért offos motorral... ami azóta is vagy 3X már biztos szétesett...(ezekről tudok fixen)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Kicsit el van szállva a srác a sok díjtól, amiket kapott a kocsi, vagy nem? <_< Most 2,5milla az irányára, eddig licittel árulta, de úgy látszik nem ígértek érte annyit, amennyire ő gondolt. Minőségi munkának tűnik, de szerintem inkább giccses, mint szép. Nem emlékszem, hogy Anti-nak mennyiért sikerült elsóznia a kék-feketét, de az sokkal szebb volt. És az legalább ment is. Már, ha épp jó volt :lol: :lol: Ez nálam az a kategória ami 1 Huf-ot sem ér, max egy műanyag nagymellűt lehet vele előbb haza vinni és azt sem a kocsi tempója miatt. Arra azért kiváncsi lennék, hogy ha egyszer belenézne az ember komolyabban mennyi lenne benne a kokányolás, mert pl egy küszöb levétel megmutatja a gazda "hozzáértését" a kocsihoz! :) Ha lehetne licitálnék rá, 20000 Hufért elvinném csak a kerekek miatt! lehet morcos lenne a tulaj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Kicsit el van szállva a srác a sok díjtól, amiket kapott a kocsi, vagy nem? <_< Most 2,5milla az irányára, eddig licittel árulta, de úgy látszik nem ígértek érte annyit, amennyire ő gondolt. Minőségi munkának tűnik, de szerintem inkább giccses, mint szép. Nem emlékszem, hogy Anti-nak mennyiért sikerült elsóznia a kék-feketét, de az sokkal szebb volt. És az legalább ment is. Már, ha épp jó volt :) :) Na igen...teljesen függetlenül az autó kinézetétől(bár szerintem is giccses...) de azért hogy lehet ilyen szöveget odaírni a cs.hu-ra az adatokhoz? ""AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA DE........Eddig az volt a bajotok,hogy mi az hogy licites? Azt levettem, most már ÍRÁNYÁRAT ÍRTAM ez se jó, akinek nem tettszik az bek....ja vagy elmehet a pi.....ba !!"" Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 tegnap olvastam a cabriós egyik hszét...h 6.8millában van eddig az autó...ugyh még Anti vezet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 tegnap olvastam a cabriós egyik hszét...h 6.8millában van eddig az autó...ugyh még Anti vezet :) mindig szörnyűlködve néztem azt a kocsit. elhiszem h sokban van meg amit csináltak rajta az szépen van megcsinálva -nem lógnak a tyúkbelek- de ahogy kinéz <_< bár én nem vagyok igazi vértuner :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 mindig szörnyűlködve néztem azt a kocsit. elhiszem h sokban van meg amit csináltak rajta az szépen van megcsinálva -nem lógnak a tyúkbelek- de ahogy kinéz <_< bár én nem vagyok igazi vértuner :) a tulaj se százas....ha valaki azt mondja neki h nem tetszik, egyből az a válasz h any.dé nézed akko k.cs.g??? de azért midig jókat röhögök a 6kipuffon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 ... azért midig jókat röhögök a 6kipuffon <_< :lol: 6?! Láttam az adatlapján, hogy tripla kipuff, de eddig csak 2x2-t láttam. Illetve, most hogy mondtad, megnéztem a főképen, tényleg 3 van az egyik oldalon. :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Hátt, itt a kevesebb több lett volna. Szép lenne ez a cabrio, de a lambo ajtó nem kéne rá, és a zöld flokkolás helyett használhatott volna bőr borítást. Sokkal kúltúráltabb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts