Alex0403 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Az A8-as replikafelnit hogyan tudta rárakni a wareszra? Komplett kerékagyat cserélt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 vagy osztókörmódosító. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 http://www.garazs.tv/src/galleries/hir_090127_waresz/w1.jpg Az A8-as replikafelnit hogyan tudta rárakni a wareszra? Komplett kerékagyat cserélt? Gondolom Fauvééknál is vannak ilyen kompatibilitási problémákat áthidaló megoldások <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Ennyire öntörvényű, hogy azt ne mondjam EGOISTA állatot ritkán talál az ember. Sokkal inkább kutya párti vagyok. :lol: Amióta van komondor (meg foxi) , nincs macska az udvarban. De a komondor kezdte. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Erős idegzetűeknek! A linken található képek epilepsziát okozhatnak! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Erős idegzetűeknek! A linken található képek epilepsziát okozhatnak! <_< :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Uhh.. bazz.. tipikus, kevesebb = több kategória.. 1.kép. még el is menne.. lámpákról le az a xar, tetőről is.. Lökösök, küszöbb még nem is olyan gáz.. bár az első nekem már túlzás.. De a végén az a motorházpúp meg az a lökös.. <_< Más: Én ugyan nem bántom a kismellű nőket, de ez kicsit kínos :lol: (képen) Jobboldali előkapja adudákat, a balos is.. kapná... :lol: ebben a párosításban mókásan néz ki.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Szerintem ami nagyon gáz rajta, az a motorháztető, első lökős, a tetőn a légbeömlők, és a belseje, no meg a neonok. A többi még úgy-ahogy elmegy. A bögyös nem rossz, a másikra ráférne egy kis tuning <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Erős idegzetűeknek! A linken található képek epilepsziát okozhatnak! <_< :lol: Biztos látta a f@szt end fúriuszt :lol: Amúgy csodálkozom, hogy a tükör nincs M3-ra cserélve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Biztos látta a f@szt end fúriuszt :lol: Amúgy csodálkozom, hogy a tükör nincs M3-ra cserélve <_< Me még nincs kész! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Me még nincs kész! :lol: Ezt nem így monggyák ilyen körökben ám, hanem úgy, hogy "ánderkontsztákSÜN!" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Ezt nem így monggyák ilyen körökben ám, hanem úgy, hogy "ánderkontsztákSÜN!" :lol: Ja, bocs! <_< Vagy szorri!? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Szerintem ami nagyon gáz rajta, az a motorháztető, első lökős, a tetőn a légbeömlők, és a belseje, no meg a neonok. A többi még úgy-ahogy elmegy. A bögyös nem rossz, a másikra ráférne egy kis tuning <_< Hát én sem bántom a kismellű nőket, de inkább azt kellene tuningolni egy autó kiállításra mint a szutyukit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Főleg ha beledezed hideg fehérre,mint Udi az övét! Nekem is úgy volt... szétszedtem az LCD-t és befűztem egy kék fóliát, amit reflektorok elé használnak a fényforrás megfehérítésére. Így nekem is szép fehér lett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 A gyári ledjeit kicseréled hideg fehérre. Jobban mutat. <_< Nem led van benne...hanem két halogén izzó...azt világítja meg az egész LCD-t hátulról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 ... Más: Én ugyan nem bántom a kismellű nőket, de ez kicsit kínos <_< (képen) Jobboldali előkapja adudákat, a balos is.. kapná... :lol: ebben a párosításban mókásan néz ki.. Én azért nem zavarnám el, ha akarna tőlem vmit. Nálam sokadik szempont egy nőnél a melle mérete, az összkép a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Én azért nem zavarnám el, ha akarna tőlem vmit. Nálam sokadik szempont egy nőnél a melle mérete, az összkép a lényeg. szerintem időjárás rulz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 szerintem időjárás rulz <_< Na tessék szépen visszakanyarodni a tuninghoz...mármint a tunyingautókhoz... :lol: Ebből meg két nap alatt sem tudtam meg, hogy milyen idő lesz... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Nem led van benne...hanem két halogén izzó...azt világítja meg az egész LCD-t hátulról... Én egy kicsit átvariáltam és 18 db superflux led ment bele és ilyen lett: http://kep.tar.hu/udi/50545112/33793166#2 Valóságban jobban néz ki sajnos megadta magát az elektronikája, most próbálom újra életre kelteni. Remélem 2-ből sikerül 1 jót összehoznom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Én egy kicsit átvariáltam és 18 db superflux led ment bele és ilyen lett: http://kep.tar.hu/udi/50545112/33793166#2 Valóságban jobban néz ki sajnos megadta magát az elektronikája, most próbálom újra életre kelteni. Remélem 2-ből sikerül 1 jót összehoznom. :lol: Hát nekem ugyan ilyen volt...és még csak szét sem kellett forrasztani az egészet... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Tudnám honnan szedtek Ti ilyeneket, egyetlen darabot találtam ebay-en, 400(!)Euroért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Nem véletlen próbál mindenki inkább maga csinálni otthon... Egyébként még ha nem is 20ló,de ha már 10 jön vele,meg egy kis dinamika 3000 alatt,már jó lesz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Szerintem ami nagyon gáz rajta, az a motorháztető, első lökős, a tetőn a légbeömlők, és a belseje, no meg a neonok. A többi még úgy-ahogy elmegy. A bögyös nem rossz, a másikra ráférne egy kis tuning <_< Jaja egy kis üvegszálas, hogy kemény is maradjon. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 A motorháztető kiemelés nagyon tuti. Mindig elszörnyeszt ha ilyet látok és lehúzódok előle, hátha V8 van benne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Az új munkatársam tunying suzyja.: Kérésre előadot csak most csak nekem egy kézifékes megfordulást.Lépések.: 1.: hideg motorral padlógáz, 10 méter után kormány ballra , kézifék. 2.: kormány alászed teljesen, gázt a padlóig. 3.: kaján vigyor, az arcáról ez olvasható.: na milyen volt kiscsákó???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts