zotya975 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Az a lényege, hogyha lemész egy földútra, akkor az ez alá kerülő por szépen összekarcolja a lakkot. :lol: Én meg azt hittem a felpattanó kavicsok ellen van. <_< De akkor nem értem, hogy miért csak a gépháztető elején. Meg szerintem ha leveszed akkor teljesen más lesz a fényezés, mert alatta nem fakul annyira. Hamár felteszek ilyet, akkor rakom víztiszta fóliából amilyenből a sátrak "üvegét" csinálják, akkor nem olyan feltűnő, és nem csúfítja el a kocsi elejét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Hamár felteszek ilyet, akkor rakom víztiszta fóliából amilyenből a sátrak "üvegét" csinálják, akkor nem olyan feltűnő, és nem csúfítja el a kocsi elejét. vásároskocsi <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Én meg azt hittem a felpattanó kavicsok ellen van. <_< De akkor nem értem, hogy miért csak a gépháztető elején. Meg szerintem ha leveszed akkor teljesen más lesz a fényezés, mert alatta nem fakul annyira. Hamár felteszek ilyet, akkor rakom víztiszta fóliából amilyenből a sátrak "üvegét" csinálják, akkor nem olyan feltűnő, és nem csúfítja el a kocsi elejét. Igen...elvileg azért van! Én meg olyan lakkot fújok rá, ami ellen áll a kavicsoknak :lol: Ilyen bőr szart ziher hogy nem raknák rá..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Ez nem rossz...nekem tetszik <_< ...mondjuk ha sárga lenne kívülről is :lol: Nekem matt ezüstben tetszik a középkonzol, mint pl. ezen: vagy ezen: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Nekem matt ezüstben tetszik a középkonzol, mint pl. ezen: http://astra.autokacik.pl/kwiatki/srodek1.JPG <_< Jól láttom :lol: Digitális kilóméteróra F astrába??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Jól láttom <_< Digitális kilóméteróra F astrába??? Kadettből, Vectrából sima ügy... Nekem Vectrából volt digitem, Soniquenak pl Kadetté van csak úgy mint Lantinak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Kadettből, Vectrából sima ügy... Nekem Vectrából volt digitem, Soniquenak pl Kadetté van csak úgy mint Lantinak... <_< Gondolom az A Vectra digit kilométerórája jó csak bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Gondolom az A Vectra digit kilométerórája jó csak bele? Más vekiben nem is volt <_< Drága mulatság, Kadett jelentősen olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Jól láttom <_< Digitális kilóméteróra F astrába??? Kadett GSi-é. Nekem speciel a Vectra 2000-é jobban tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Kadett GSi-é. Nekem speciel a Vectra 2000-é jobban tetszik. Főleg ha beledezed hideg fehérre,mint Udi az övét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Főleg ha beledezed hideg fehérre,mint Udi az övét! Már csak szerezni kéne egyet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Főleg ha beledezed hideg fehérre,mint Udi az övét! Ez most nem igazán értem <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 A gyári ledjeit kicseréled hideg fehérre. Jobban mutat. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 A gyári ledjeit kicseréled hideg fehérre. Jobban mutat. :lol: Jaaaa...értem :lol: :lol: De lassú vagyok ma délelőtt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Más vekiben nem is volt <_< Drága mulatság, Kadett jelentősen olcsóbb. Tavaly akartak nekem eladni, egy veki digitet 30ért, de én nem foglalkoztam vele, mert úgy gondoltam, hogy nehéz átalakítani spirálisról digitálisra. No meg nem tudtam, hogy jó F astrába :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Tavaly akartak nekem eladni, egy veki digitet 30ért, de én nem foglalkoztam vele, mert úgy gondoltam, hogy nehéz átalakítani spirálisról digitálisra. No meg nem tudtam, hogy jó F astrába <_< Pedig megérte volna annyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Pedig megérte volna annyiért. Bizony...megérte volna! No de maradjuk a témánál, bár én ezt nem nevezném cicás autónak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Ezt a Warcit már én is néztem, szép munka! <_< ITT van ni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Szívem dobban, első autóm ilyen volt. (hogy utáltam a rohadt kormányváltót) Ez még akár szép is lehetne a króm tükör nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Szerintem az színre fújt tükör... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Szívem dobban, első autóm ilyen volt. (hogy utáltam a rohadt kormányváltót) Ez még akár szép is lehetne a króm tükör nélkül. Ez már 4T-s, csak a homlok és hátfal lett kicserélve a régebbi verzióra (mivel mutatósabb). Ebben már csak botváltós kivitel van. Én is Warcin nőttem fel (2T és 4T, ez utóbbit hajtottam is eleget) A tükör valóban színre fújt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 A jövő autója <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 A jövő autója <_< Ha ez a jővő autója... akkor én a múltba akarok megpusztulni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Szívem dobban, első autóm ilyen volt. (hogy utáltam a rohadt kormányváltót) Ez még akár szép is lehetne a króm tükör nélkül. Miért? Mi baj lenne ha nem színre fújt, hanem króm?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Ha ez a jővő autója... akkor én a múltba akarok megpusztulni <_< Per pillanat semmi akadálya... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts