Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Hát minek nézed olyan közelről? ;) Engem sose zavart... Mantád vóna, zavart vóna! ;) Egy ablak tartson A oszloptól B oszlopig, és menyjen le teljesen. ;)
Stefan Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 ...és menyjen le teljesen. ;) monnyon le! ;)
tgabika76 Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Egy ablak tartson A oszloptól B oszlopig, és menyjen le teljesen. ;) A mostani QP-m is ilyen, csak a Cali volt kivétel.
J0hnny Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 Spzoli barátom felhívta a figyelmem pár új gyöngyszemre,aki vér tuner jegyzeteljen,de aki igényes picit,az röhögjön teliszájjal,mert én behugyoztam a képeken és leírásokon. ;) Első versenyzőnk! Kicsit mazsolázzunk a részletekben: Rugók •Egyedi Vogtland ültetőrugók (-80mm) mégis milyen bokorugró még mindig ;) Fékek •Elöl hűtött tárcsafékek színre festve nekem nem szines a tárcsám ;) Egyéb •koponyás crome szelepsapka fontos tuner kellék Karosszéria •Selymes- ezüstmetál fényezés csak kicsit látszik,hogy a bal első ajtó újra van fújva :P Kormány •Az országban egyedülállóan van benne sportkormány!!! elvesztegettem eddigi életem...nekem is kell ilyen Második versenyzőnk! Kicsit mazsolázzunk a részletekben itt is: Fékek -=/Féktárcsák és a dobfékek pirosra festve\=- vennem kell szines féktárcsát...hogy leszek így raj? -_- Karosszéria -=/A tetőn két légbeömlő rácsozva\=- nem elég a rallys beömlő,de még fokozza,be is tyúkrácsozza Fénytechnika -=/A vezető és az anyós ülés elött,beltéri hangérzékelős neoncsövek(állítható erősséggel!)\=- no comment :D
Colin Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 ;) ;) Itt a második versenyzőnél, azért ne menjünk el szó nélkül a helyezései mellet. "XTREM 1-dik helyezés" ;) -_- :P
mantababy Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 Spzoli barátom felhívta a figyelmem pár új gyöngyszemre,aki vér tuner jegyzeteljen,de aki igényes picit,az röhögjön teliszájjal,mert én behugyoztam a képeken és leírásokon. :P Első versenyzőnk! Kicsit mazsolázzunk a részletekben: Rugók •Egyedi Vogtland ültetőrugók (-80mm) mégis milyen bokorugró még mindig -_- Fékek •Elöl hűtött tárcsafékek színre festve nekem nem szines a tárcsám ;) Egyéb •koponyás crome szelepsapka fontos tuner kellék Karosszéria •Selymes- ezüstmetál fényezés csak kicsit látszik,hogy a bal első ajtó újra van fújva :D Kormány •Az országban egyedülállóan van benne sportkormány!!! elvesztegettem eddigi életem...nekem is kell ilyen Második versenyzőnk! Kicsit mazsolázzunk a részletekben itt is: Fékek -=/Féktárcsák és a dobfékek pirosra festve\=- vennem kell szines féktárcsát...hogy leszek így raj? :D Karosszéria -=/A tetőn két légbeömlő rácsozva\=- nem elég a rallys beömlő,de még fokozza,be is tyúkrácsozza Fénytechnika -=/A vezető és az anyós ülés elött,beltéri hangérzékelős neoncsövek(állítható erősséggel!)\=- no comment :P VAlahogy mindig attól rettegek, hogy az ilyen röhejtárgyaverda weboldalakon vagy fórumokon egyszercsak szembenéz velem a saját járgányom :P ;) . És obszcén kifejezésekkel illetik meg a csicsadolgaimat ;) . REmélem annyira nem rontottam el, hogy én is így járjak! ;)
zotya975 Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 ;) ;) Itt a második versenyzőnél, azért ne menjünk el szó nélkül a helyezései mellet. "XTREM 1-dik helyezés" :P :D -_- Multkor jöttem haza sima 90-es tempóval erre nagy bőgéssel eltűzött mellettem egy ilyen tuning-Suzy, nem is foglalkoztam vele de amikor az autópálya felhajtóján utolértem megszólalt bennem a kisördőg, na mondom, ha kiérünk a gyorsítósávba vissza 2 aztán padló neki. Csak kiváncsi voltam az arckifejezésre amikor látja hogy egy Astra caravan eldübörög mellette. :D Aztán persze hagytam volna, 130-nál nem megyek többet. De be volt állva a pálya, tele volt kaminyonnal, úgyhogy elmaradt az atrakció. ;) Már többször láttam a csávót, " Az élet 200-nál kezdődik!" matrica van a hátulján. :P
Colin Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 " Az élet 200-nál kezdődik!" matrica van a hátulján. ;) Lehet a pulzusára utal ;)
tgabika76 Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 Az első versenyzőnél se egyszerű a "to punish and enslave" matrica... Büntetni éppen büntet, csak nem úgy ahogy ő gondolja. ;)
tgabika76 Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 ...meg az milyen referencia már hogy top tuning 4. meg xtrem 1. helyezés? Tudtommal carstylingon a helyezéseket ismerősök száma alapján osztogatják, nem az autó tényleges érdemei alapján... ;)
Colin Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 az ilyen tulaj sajnos a cs-s kategóriának építi az autóját, nem azért mert igy szép......és amugyis, fél 2-kor, kicsit bepiálva a Disco előtt nem ez a lényeg ;) ;) ;) ui.: jók ezek a smile-k, de hogy mi közük a kommentemhez?? :P
mantababy Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 az ilyen tulaj sajnos a cs-s kategóriának építi az autóját, nem azért mert igy szép......és amugyis, fél 2-kor, kicsit bepiálva a Disco előtt nem ez a lényeg :P ;) ;) ui.: jók ezek a smile-k, de hogy mi közük a kommentemhez?? -_- naja, nekem nincs sok spanom a cs-on :D ezé vernek el annyian ;) . csak szórakozásképp hagyom fenn! De mikó szanaszét esős Góóófok elvernek azé pipa vagyok.
Colin Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 akkor én inkább meg sem szólalok Ide tessék elnézni, ez lenne az oldalam ;) ;) ;)
zotya975 Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 muhaha ;) Miért, tök jó. Csak sajnálnám gumicsizmába összeganyézni. ;)
Colin Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 carstyling, mert én így szeretlek ezt tényleg nem merem linkelni, de ez már szánalmas ;)
Stefan Elküldve Április19, 2009 Elküldve Április19, 2009 Miért, tök jó. Csak sajnálnám gumicsizmába összeganyézni. ;) Mér' a Caravan-t nem sajnálod? ;) ;)
gabesz76 Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Első versenyző: Imádom, mikor a hátsó rácsozáson átlátszik az autó vonószeme!!! Második versenyző: Az a tecskós kormányvédő, zseniális ötlet. Nem is kell drága sportkormány! Pedálvédő meg már nem is jutott a kuplungra. Az aluszönyeg műanyagból se semmi, de a csúcs a krómcsík az ajtókárpiton. Na az meg oda lett kitalálva!
invictus Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Könyörgöm a Suzukisok saját maguk alatt vágják a fát azzal hogy ilyen igénytelen szarokat építgetnek. Mért az a suzuki vásárló első dolga hogy felvásárolja a fél homasita boltot?
J0hnny Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Könyörgöm a Suzukisok saját maguk alatt vágják a fát azzal hogy ilyen igénytelen szarokat építgetnek. Mért az a suzuki vásárló első dolga hogy felvásárolja a fél homasita boltot? Mer az RAJ backi! ;)
invictus Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Mer az RAJ backi! ;) Akkor Zolinak szülinapjára tunyingoljuk fel homasita cuccokkal a kombit. Tetszene neki? ;)
J0hnny Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Akkor Zolinak szülinapjára tunyingoljuk fel homasita cuccokkal a kombit. Tetszene neki? ;) Valami tutit veszünk neki! ;)
gabesz76 Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 ne mán! Nekem is volt suzukim, de nem agadtam rá ilyen szaro.at!
invictus Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Valami tutit veszünk neki! ;) Ilyen 100 forintos krómos díszeket....és amikor fenn eszik, pillragival feltesszük neki. ;)
Recommended Posts