Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Lehet, hogy sinautót akart csinálni. B)

Inkább csak simán idióta volt.Szerintem képes lett volna kiflexszelni a sárvédőket. :blush:

A suzuki tuning egy külön témakör,nem sok épkézláb példányt láttam.A legtöbb valami eszkábált sz@r volt ;)

Elküldve
Inkább csak simán idióta volt.Szerintem képes lett volna kiflexszelni a sárvédőket. :blush:

A suzuki tuning egy külön témakör,nem sok épkézláb példányt láttam.A legtöbb valami eszkábált sz@r volt B)

Pont most láttam egyet, de az istennek nem tudtam lefényképezni, mindíg úgy állt meg a lámpáknál, hogy takarta vmi. ;) De az hogy fél szemmel pislákolt az nem zavarta. :D

Elküldve
bocsi, de nálam nem jó a link.

viszont 2010-es camarobol, van vagy 2 oldal is ;)

Levették a hirdetést.Már én se találom.Biztos valami román rettenet volt,mert fele annyiba került mint a többi.Kááááááár! B)

Elküldve
Gyanús volt, fele olyan széles. :blush: De azért szépen ki van dolgozva, nem tudom miért akart más márkát utánozni.

Ha nem lennének ilyen elvetemült emberek,éhenhalnának a hazai műanyagosok ;)

Meg pangana ez a topik B)

Jó ez igy,kell az egyensúly a minőségi munkák meg a sallang közé.

Elküldve
Hogy úúúúútáááálom a macskákat. Mi a p***át keresett az ott????

Keblemre tesó!Én is rühellem őket!A világ legkoszosabb dögjei!

Ezt a nyervákoló kis dögöt meg...ki nem szedtem volna,másszon vissza a kerékjárati dob felett.

Elküldve

Ezt a nyervákoló kis dögöt meg...ki nem szedtem volna,másszon vissza a kerékjárati dob felett.

Ennyire öntörvényű, hogy azt ne mondjam EGOISTA állatot ritkán talál az ember. Sokkal inkább kutya párti vagyok. B)

Elküldve
Ennyire öntörvényű, hogy azt ne mondjam EGOISTA állatot ritkán talál az ember. Sokkal inkább kutya párti vagyok. ;)

Jellemző, van egy élőlény ami nem hódol be, és máris utálják. B)

Elküldve

NANA !! B) ;) Meglátja a cicám :blush:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.