Stefan Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 ...Gumi nélkül talán fel is tudta volna rakni B) Lehet, hogy vasutas ;)
Stefan Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Lehet, hogy sinautót akart csinálni. B) Vazz, egy rugóra jár az agyunk ;)
zotya975 Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Vazz, egy rugóra jár az agyunk B) Hiába no, haverok , opel, manta. ;)
Seniman Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Lehet, hogy sinautót akart csinálni. B) Inkább csak simán idióta volt.Szerintem képes lett volna kiflexszelni a sárvédőket. :blush: A suzuki tuning egy külön témakör,nem sok épkézláb példányt láttam.A legtöbb valami eszkábált sz@r volt ;)
zotya975 Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 Inkább csak simán idióta volt.Szerintem képes lett volna kiflexszelni a sárvédőket. :blush: A suzuki tuning egy külön témakör,nem sok épkézláb példányt láttam.A legtöbb valami eszkábált sz@r volt B) Pont most láttam egyet, de az istennek nem tudtam lefényképezni, mindíg úgy állt meg a lámpáknál, hogy takarta vmi. ;) De az hogy fél szemmel pislákolt az nem zavarta. :D
Seniman Elküldve Január7, 2009 Elküldve Január7, 2009 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...ng=&lang=en Ezt is megértük. Romániában már kapható a 2010-es Camaro B) Vajon mire épithették rá,mi lehet a bázis?Dacia Solenza?Vagy Logan? ;)
Colin Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 bocsi, de nálam nem jó a link. viszont 2010-es camarobol, van vagy 2 oldal is B)
Seniman Elküldve Január8, 2009 Elküldve Január8, 2009 bocsi, de nálam nem jó a link. viszont 2010-es camarobol, van vagy 2 oldal is ;) Levették a hirdetést.Már én se találom.Biztos valami román rettenet volt,mert fele annyiba került mint a többi.Kááááááár! B)
Colin Elküldve Január9, 2009 Elküldve Január9, 2009 Akkor jöjjön egy magyar gyöngyszem. Kiváncsi vagyok, mikor lesz fenn cs-n is B) Citroen szara slk ;)
zotya975 Elküldve Január9, 2009 Elküldve Január9, 2009 Akkor jöjjön egy magyar gyöngyszem. Kiváncsi vagyok, mikor lesz fenn cs-n is B) Citroen szara slk ;) Gyanús volt, fele olyan széles. :blush: De azért szépen ki van dolgozva, nem tudom miért akart más márkát utánozni.
Seniman Elküldve Január9, 2009 Elküldve Január9, 2009 Gyanús volt, fele olyan széles. :blush: De azért szépen ki van dolgozva, nem tudom miért akart más márkát utánozni. Ha nem lennének ilyen elvetemült emberek,éhenhalnának a hazai műanyagosok ;) Meg pangana ez a topik B) Jó ez igy,kell az egyensúly a minőségi munkák meg a sallang közé.
Gelko Elküldve Január10, 2009 Elküldve Január10, 2009 Akkor jöjjön egy magyar gyöngyszem. Kiváncsi vagyok, mikor lesz fenn cs-n is B) ez poén ;)
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 cicás autó, de csak így merem ;) Nesze neked cicás autó! B)
spzoli Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Nesze neked cicás autó! B) azigen...szerencsétlen
hening Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Nesze neked cicás autó! B) Hogy úúúúútáááálom a macskákat. Mi a p***át keresett az ott????
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Hogy úúúúútáááálom a macskákat. Mi a p***át keresett az ott???? Előled bujt el. B) ;)
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Hogy úúúúútáááálom a macskákat. Mi a p***át keresett az ott???? Keblemre tesó!Én is rühellem őket!A világ legkoszosabb dögjei! Ezt a nyervákoló kis dögöt meg...ki nem szedtem volna,másszon vissza a kerékjárati dob felett.
hening Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Keblemre tesó!Én is rühellem őket!A világ legkoszosabb dögjei! Ezt a nyervákoló kis dögöt meg...ki nem szedtem volna,másszon vissza a kerékjárati dob felett. Ennyire öntörvényű, hogy azt ne mondjam EGOISTA állatot ritkán talál az ember. Sokkal inkább kutya párti vagyok. B)
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Ennyire öntörvényű, hogy azt ne mondjam EGOISTA állatot ritkán talál az ember. Sokkal inkább kutya párti vagyok. ;) Jellemző, van egy élőlény ami nem hódol be, és máris utálják. B)
Thuby Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Keblemre tesó!Én is rühellem őket!A világ legkoszosabb dögjei! Ezt a nyervákoló kis dögöt meg...ki nem szedtem volna,másszon vissza a kerékjárati dob felett. NANA !! B) ;) Meglátja a cicám :blush:
Thuby Elküldve Január12, 2009 Elküldve Január12, 2009 Jellemző, van egy élőlény ami nem hódol be, és máris utálják. ;) Szívemből beszélsz B)
Recommended Posts