mélykék76 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Maradjunk annyiban, ha minden átalkítás ilyen szintű lenne, akkor nem lenne ilyen topik :) :P :P Nekem tetszik :lol: Kipuffot megcsinálhatták volna máshogy is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 spzoli, igazad van. nekem az m3 tükör, illesztési hézag, meg a hátulja nem tetszik. sztem a hátulján nagyon látszik az, hogy kb 5-10 cm-t hosszabbodott és ezért olyan befejezetlen vagy nem tudom, de valami hiányzik nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 spzoli, igazad van. nekem az m3 tükör, illesztési hézag, meg a hátulja nem tetszik. sztem a hátulján nagyon látszik az, hogy kb 5-10 cm-t hosszabbodott és ezért olyan befejezetlen vagy nem tudom, de valami hiányzik nekem ha megnézed a látványtervet akkor 5ös bömbi lámpát akart bele, azzal még jobb is lett volna..a tükröt már meg se emlitem mert mind1 min van, ami gáz az gáz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 ha megnézed a látványtervet akkor 5ös bömbi lámpát akart bele, azzal még jobb is lett volna..a tükröt már meg se emlitem mert mind1 min van, ami gáz az gáz :lol: Link? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Link? :lol: itte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 ha megnézed a látványtervet akkor 5ös bömbi lámpát akart bele, azzal még jobb is lett volna.. értelmesebb lett volna. bár sztem ez lett a legrosszabb az egészben: nem szurom be, katt ha kinyitja a csomagtartót, akkor majd mindenki, húúúú :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 itte Köszi. Pár doboz Purhabot elhasznált a csóka. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 értelmesebb lett volna. bár sztem ez lett a legrosszabb az egészben: nem szurom be, katt ha kinyitja a csomagtartót, akkor majd mindenki, húúúú :lol: :) semmi gond, majd szétreped :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Azt viszont el kell ismerni, hogy nemsemmi átalakítás jo sok munkával. Külön tetszik, hogy terveztek és gondolkodtak nemcsak nekiestek flexel. Maga az auto nemtetszik de azért mert nem passzol az én izlésemhez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Nagyon komoly munka és a lehetőségeikhez képest korrektül meg is lett csinálva. Viszont nekem se tetszik, nem az én világom ez a purhabos faragósdi. Én inkább addig heggeszteném a lemezt, amíg nem lesz belőle valami szép, vagy addig, amíg nem ég el az egész. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Ehh... a Calibra/Egyebek topikba most linkeltem be hogy miből lett a cserebogár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 omg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 omg Külön elismerésem a hátsó felni ET-számának a preciz kiszámitásához,valamint az alapban ocsmány sznob M3 tükörhöz gyártott gagyi konzolhoz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Lám-lám,itt a méltó ellenfél is felsorakozott :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Lám-lám,itt a méltó ellenfél is felsorakozott :) :) :) :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/63..._1228766442.jpg Attól függ ki tolja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 nah ilyenkor tagadom le, hogy tolna megyei vagyok :rolleyes: amugy dijnyertes a verda, az őcsényi bulin,közönség szavazatai alapján első lett(neki volt a legtöbb ismerőse). de egyébként tényleg ocsmány, és szörnyű látvány az utakon Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 nah ilyenkor tagadom le, hogy tolna megyei vagyok :rolleyes: amugy dijnyertes a verda, az őcsényi bulin,közönség szavazatai alapján első lett(neki volt a legtöbb ismerőse). de egyébként tényleg ocsmány, és szörnyű látvány az utakon Egészen biztos vagyok benne, hogy itt a "díjnyertes" babakocsira gondoltál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 bár arra gondoltam volna... :rolleyes: De jön a mai termés. 14 éves még a "tulaj" :) :) Erős idegzetűeknek - kabaré :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 bár arra gondoltam volna... :rolleyes: De jön a mai termés. 14 éves még a "tulaj" :) :) Erős idegzetűeknek - kabaré :D Nagypapié volt...kalapot is kap hozzá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 ezek után, mindent, csak ide ne jöjjön a faluba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 egy igazi lórájder :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 A száguldunk és félünk matrica nagyon találó.Ezzel a kotlával én is félnék száguldozni.A kiscsávó 14 évesen már elég magasra emelte a mércét a sufnituning szintjén.De tapasztalt mentorra is akadt a transformeres kolléga személyében :) Az ő remekművét már láthattuk itt bővebben. Le is fikáztuk szépen :) Ez a klasszikus miből lesz a cserebogár történet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=6107 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 ezek után, mindent, csak ide ne jöjjön a faluba :rolleyes: Miért, félsz hogy kihív gyorsulásra? Betép a faluba, ablak leteker, Petőfí rádió szól ezerrel. Kikönyököl, beszól.: nagyarc Opelos érj utól ha tudsz! Brümmmmm! Íííííííí... aszt elcúg. Por se marad utánna. Papi meg közben rácsörög: kisonokám reggeliztél rendesen? Nem kell leszólni, ha megnő lehet vált Astrára. Elvégre jobb mint a semmi, főleg ha ingyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Petőfí rádió szól ezerrel. a petőfivel semmi baj nincsen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts