Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 2 weeks later...
Elküldve

Én nem írok semmit mert azt mondják, hogy utálom a macskákat.

Nekem nem járkálják össze a kocsimat, van az ablak alatt egy légpu......őőőőő......idomítom őket.

A képről jut eszembe:

Egyszer a cégnél indultam volna haza, beindítom a motort valami nagy csattanás, gyorsan leállítom, és fülelek. Semmi hang. Újabb indítás, és látom, hogy egy macsek szinyol a kocsitól marha gyorsan, és elég ziláltan. Gondolom fázott és bebújt a motorhoz, kifelé meg a kartervédő miatt kevés helye volt. :D ;)

Elküldve
nem,de bekapcsolt a ventillátor :D

Na azért ám! Igy mégiscsak humánusabb. :P De a macskák legalább nem rágcsálják meg a kábeleket. Hallottam már olyat, hogy fószer beül, kulcs elforditt azt semmi. Felnyitotta a mocitetőt, azt meg voltak csócsállva a kábelek. ;)

Elküldve

nem lett rácsukva a macsekra a motorháztető.

és a moci kábeleit, meg a mókus és a pele rágcsállja előszeretettel.

főként fontosakat....

Elküldve

főként fontosakat....

A patkány is képes rá :D

Elküldve

főként fontosakat....

Ebből is látszik hogy a mókus meg a pele ért az autóvillamossághoz! Különben honnan tudná, melyik kábel fontos?! :D ;)

• 4 weeks later...
Elküldve

Kövezz meg, de nekem tetszik ez a Moszkvics. Bár elég gány taknyolással varrták az A oszlopot, és a mocitető púp sem az igazi, de nem lesz ez rossz. Kíváncsi vagyok, a farával mit kezd majd?

Elküldve

Hot rod Moszkvics.Nem semmi.Már félkészen se rossz,kiváncsi leszek a kész műre.Láttam már csehek által átépitett 136Rapidot,az is állat lett.Kellett gondolkoznom egy ideig,hogy mi a gép alapja.

Elküldve
Hot rod Moszkvics.Nem semmi.Már félkészen se rossz,kiváncsi leszek a kész műre.Láttam már csehek által átépitett 136Rapidot,az is állat lett.Kellett gondolkoznom egy ideig,hogy mi a gép alapja.

Videot sikerült róla találnom.

Elküldve
Orosz sufni-tuning. Igaz még "under construction" :lol:

IMG

IMG

IMG

azt leszámítva, hogy retek a felni, ótvar a lakatosmeló és a műanyagos sincsen a topon, maga az ötlet nagyon tetszik, tisztességes műhelyből gyönyörű is lehetne...

Elküldve
Videot sikerült róla találnom.

Ja, ezt ismertem, tényleg nagyon jól sikerült.

A Moszkvicsot sajnos nem tudom, hogy hol lehet követni, úgy kaptam én is a képeket :lol:

Elküldve
hááát, ez elég Leepu-s lett :lol: :lol: :) az biztos hogy egyedi, de nem tetszik...

De ha azt nézed miből lett,nem rossz.Jobb mint egy-két hazai sufnituningos szutyok :P

Elküldve
hát, ezt is megértük.....Opel R8

Ez, ez ...inkább nem irok semmit :lol: :) :P

az eleje sztem egész jó, a segge nem sikerült annyira...de ami ott megy az hányás, adminok elfogultak,csak a konszern, vagy aki benyal... :lol:

egy norm felni kéne, meg ültetés

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.