aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 én meg a 210megás kvantumommal első ilyen tömörítésbe éjszaka kezdtem és anyám nagy mérgesen bejött, hogy kapcsold ki a gépet :) quantum rlz -igen hangosan ropogott, ahogy a stecker (ilyesmi neve volt a proginak) 300+ megát csinál a 210ből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 az első gépem amúgy 6 évesen egy XT (8086-os) volt, 13as CGA monitorral, 2 db 360as, "ötnegyedes" flopival 8) Én Commodore 16 -al kezdtem! Talán még nem is volt az országban akkor, apám hozta Ausztriából karácsonyra. Hozzá gyári magnó, joystick, + egy Standart tipusú tv. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 nekünk a c64 volt így. Fatternak megtetszett hazahozta éjn meg nem tudtam vele hirtelen mit kezdeni, mert asse tudtam isszák vagy eszik :) Akkor volt 2ezer márka 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 szép dolog a nosztaligia srácok...megvan a helye és ez nem az köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 nesztek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Most ezen mi a cicás (csicsás) ha láttad volna élőben nem ide tetted volna ki! Nagyon szép munka főleg, hogy svédek csinálták! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 hát nemtom...kinek a pap, kinek a papné :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Irígy vagy vazzeg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 hát nemtom...kinek a pap, kinek a papné :) nekem tessik a vas. kess csinájjá má vmi norm avatart me' ezek a moaposak nagyon neeeeem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 nesztek! http://www.or1-astra.de/Bilder/Luckau04_10.jpg Pedig még szép is lehetne, csak szvsz túlzás az a mocitető, az első lökös alján kétoldalt azok a toldatok, valamint a BMW szellőző a sárvédőben Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Ez nem annyira cicás autó, de nemrég találtam a használtautó-oldalon. Nekem nagyon tetszik. Ez gyári tuning lehet, vagy egyéni fejlesztés? http://img.tar.hu/corsarulez/size2/10571234.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Egyedi!De még lehetne vadítani rajta! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Ez egy ford KA? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Nálunk egy B Corsa volt hasonló design-nal és az gyári volt. Metélfekete corsa körben spoilerekkel amik metálezüstre vannak fényezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Most ezen mi a cicás (csicsás) ha láttad volna élőben nem ide tetted volna ki! Nagyon szép munka főleg, hogy svédek csinálták! Attól, hogy ciciás még lehet szép...és ez fordítva is igaz.. :roll: Szerintem Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Ez egy ford KA? mitől lenne ford? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 mitől lenne ford? :shock:Csak a festése miatt kötöcködtem. Azoknak van ilyen érdekes megoldása, de a cicások közt elfér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 nyusziful ez egy c corsa :) asszem ezt árulták mint gsi-style hasznaltauton.hu-n mint gsi-style es talan 1,2es moci van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Ilyet még az asszony sem mond. :) :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Ilyet még az asszony sem mond. :) :D :lol: :lol: :lol: mert lehet hogy a feleséged nem naporakész az utóbbi másfél év gsi hirdetéséből a hasznaltauto.hu-n? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Micsoda ÉRDEKES kis Citro! Nekem azért inkább a fehér tigris kellene, na nem a hazai út-és egyéb viszonyokra.... :) (az udvarunkban kerékjárta húszcenti mély vizesárkok és húszcenti magas hótorlaszok váltakoznak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 http://www.opelmissy.de/images/fakes/Tigra-Fake.jpg A tigrincs nem lenne rossz, eltekintve a hátsó sárvédő szélesítéstől Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ....Nekem azért inkább a fehér tigris kellene, na nem a hazai út-és egyéb viszonyokra.... :) (az udvarunkban kerékjárta húszcenti mély vizesárkok és húszcenti magas hótorlaszok váltakoznak).... Szerintem airide futómű lehet benne :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts