Tápiószecső Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2469200_opel_astra_1993 "sok extrákkal de a képek magáért beszélnek" Nincs messze, de szerencsére nem volt szerencsém még. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2469200_opel_astra_1993 "sok extrákkal de a képek magáért beszélnek" Nincs messze, de szerencsére nem volt szerencsém még. :D Erre csak valami normális kerék kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 meg egy motor bele, meg a csirkerács helyett valami más, mondjuk fekete amugy: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 ;) De ugye nem lett rácsapva szegény cicára a mociháztető? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 De ugye nem lett rácsapva szegény cicára a mociháztető? :D Nem!? :D ;) .... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 De ugye nem lett rácsapva szegény cicára a mociháztető? :D nem,de bekapcsolt a ventillátor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 Én nem írok semmit mert azt mondják, hogy utálom a macskákat. Nekem nem járkálják össze a kocsimat, van az ablak alatt egy légpu......őőőőő......idomítom őket. A képről jut eszembe: Egyszer a cégnél indultam volna haza, beindítom a motort valami nagy csattanás, gyorsan leállítom, és fülelek. Semmi hang. Újabb indítás, és látom, hogy egy macsek szinyol a kocsitól marha gyorsan, és elég ziláltan. Gondolom fázott és bebújt a motorhoz, kifelé meg a kartervédő miatt kevés helye volt. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2008 Megoszt Elküldve November5, 2008 nem,de bekapcsolt a ventillátor :D Na azért ám! Igy mégiscsak humánusabb. :P De a macskák legalább nem rágcsálják meg a kábeleket. Hallottam már olyat, hogy fószer beül, kulcs elforditt azt semmi. Felnyitotta a mocitetőt, azt meg voltak csócsállva a kábelek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 nem lett rácsukva a macsekra a motorháztető. és a moci kábeleit, meg a mókus és a pele rágcsállja előszeretettel. főként fontosakat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 nem lett rácsukva a macsekra a motorháztető. és a moci kábeleit, meg a mókus és a pele rágcsállja előszeretettel. főként fontosakat.... A patkány is képes rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 nem lett rácsukva a macsekra a motorháztető. és a moci kábeleit, meg a mókus és a pele rágcsállja előszeretettel. főként fontosakat.... Ebből is látszik hogy a mókus meg a pele ért az autóvillamossághoz! Különben honnan tudná, melyik kábel fontos?! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Orosz sufni-tuning. Igaz még "under construction" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Kövezz meg, de nekem tetszik ez a Moszkvics. Bár elég gány taknyolással varrták az A oszlopot, és a mocitető púp sem az igazi, de nem lesz ez rossz. Kíváncsi vagyok, a farával mit kezd majd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Hot rod Moszkvics.Nem semmi.Már félkészen se rossz,kiváncsi leszek a kész műre.Láttam már csehek által átépitett 136Rapidot,az is állat lett.Kellett gondolkoznom egy ideig,hogy mi a gép alapja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Hot rod Moszkvics.Nem semmi.Már félkészen se rossz,kiváncsi leszek a kész műre.Láttam már csehek által átépitett 136Rapidot,az is állat lett.Kellett gondolkoznom egy ideig,hogy mi a gép alapja. Videot sikerült róla találnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Orosz sufni-tuning. Igaz még "under construction" :lol: IMG IMG IMG azt leszámítva, hogy retek a felni, ótvar a lakatosmeló és a műanyagos sincsen a topon, maga az ötlet nagyon tetszik, tisztességes műhelyből gyönyörű is lehetne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Videot sikerült róla találnom. Ja, ezt ismertem, tényleg nagyon jól sikerült. A Moszkvicsot sajnos nem tudom, hogy hol lehet követni, úgy kaptam én is a képeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 Videot sikerült róla találnom. hááát, ez elég Leepu-s lett :lol: :lol: :) az biztos hogy egyedi, de nem tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve December5, 2008 Megoszt Elküldve December5, 2008 hááát, ez elég Leepu-s lett :lol: :lol: :) az biztos hogy egyedi, de nem tetszik... De ha azt nézed miből lett,nem rossz.Jobb mint egy-két hazai sufnituningos szutyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 hááát, ez elég Leepu-s lett :lol: :lol: :) az biztos hogy egyedi, de nem tetszik... Nekem is ez ugrott be egyből. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Elég fura GTO. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 hát, ezt is megértük.....Opel R8 Ez, ez ...inkább nem irok semmit :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 hát, ezt is megértük.....Opel R8 Ez, ez ...inkább nem irok semmit :lol: :) :P az eleje sztem egész jó, a segge nem sikerült annyira...de ami ott megy az hányás, adminok elfogultak,csak a konszern, vagy aki benyal... :lol: egy norm felni kéne, meg ültetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts