Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Egy komolyabb lomtalanitásból nem lehet ennyi vackot összeszedni <_<

Jó lenne tudni, hogy van-e funkciójuk, vagy csak oda vannak rakva disznek. Nehezen tudom elképzelni hogy egy kocsiban ennyi műszer mérjen is vmit.

Elküldve
Jó lenne tudni, hogy van-e funkciójuk, vagy csak oda vannak rakva disznek. Nehezen tudom elképzelni hogy egy kocsiban ennyi műszer mérjen is vmit.

Gondolom a sok óra legalább tiz különféle időzónára be van állitva,ha esetleg világkörüli útra indulna a gazdi.Láttam már olyan marhát aki a 350-es Jawara felrakta egy mig-21-es magasságmérőjét. <_<

Elküldve
Nagyon szivesen.Már régóta használom ezt a kifejezést.Nem tudom pontosan mit jelölnek a betűk a skodánál,de szerintem felszereltségi szintet.A gls az ötgangos az biztos,de létezik LS,sőt LR kivitel,ez utóbbi a ralligépeket jelöli.

Ennél a 110-esnél az R a Rapid-ot jelenti tudtommal. Erről bővebben Corsarulez ill. HPety tudna mesélni.

Elküldve
Ennél a 110-esnél az R a Rapid-ot jelenti tudtommal. Erről bővebben Corsarulez ill. HPety tudna mesélni.

Csak mostanában nem nagyon járnak erre. Tegnap beszéltem velük pont, de ez valahogy nem került szóba. <_<

Elküldve

Tudtommal a Rapid a 120-as és 136-os széria kupé elnevezése.

Elküldve
B seniből azért lehet találni pick-up -ot <_<

Ízlés kérdése,én inkább maradok a négyajtós verziónál. :huh:

Ha lesz is átépités a közeljövőben,valszeg ez lesz a legutolsó lehetőség :D

Elküldve
Arra vegyen egy platós uazt,ne egy Senit barmoljon szét.

Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Legalábbis mindenképpen szebb a Calibrából faragott pickupnál... A kék Turbós Combó meg nem az ami tavaly volt a Blitzen?

Elküldve
Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Legalábbis mindenképpen szebb a Calibrából faragott pickupnál... A kék Turbós Combó meg nem az ami tavaly volt a Blitzen?

de

Elküldve

Nem hittem volna,hogy a platós szörnyeteg ekkora sikert arat.A mobile.de-n van most egy platósra átalakitott A Omega Caravan,adnak hozzá egy Caravanból készitett lakóautót is <_<

Elküldve
Hogy akkor már egy igényes darabot is mutassak,ne csak azt a platós szörnyűséget:

...

Ez kifejezetten jól néz ki szerintem, nem a "Cicás" rovatban lenne a helye.

Jól áll a nagy vasnak a porig ültetés <_<

Elküldve
Ez kifejezetten jól néz ki szerintem, nem a "Cicás" rovatban lenne a helye.

Jól áll a nagy vasnak a porig ültetés <_<

Igazából ellensúlyozásképpen raktam be a platós csúfság miatt.Ez egy szép autó felesleges sallangok nélkül.

4500 euroért bárki megveheti :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.