Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Na ez azért brutális! KITT elmehet a pi*ába! <_< Egy komolyabb lomtalanitásból nem lehet ennyi vackot összeszedni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Egy komolyabb lomtalanitásból nem lehet ennyi vackot összeszedni <_< Jó lenne tudni, hogy van-e funkciójuk, vagy csak oda vannak rakva disznek. Nehezen tudom elképzelni hogy egy kocsiban ennyi műszer mérjen is vmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Jó lenne tudni, hogy van-e funkciójuk, vagy csak oda vannak rakva disznek. Nehezen tudom elképzelni hogy egy kocsiban ennyi műszer mérjen is vmit. Gondolom a sok óra legalább tiz különféle időzónára be van állitva,ha esetleg világkörüli útra indulna a gazdi.Láttam már olyan marhát aki a 350-es Jawara felrakta egy mig-21-es magasságmérőjét. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Javitsatok ki ha tévednék,de nem egy szobai Orion minitorony van beszerkesztve a műszerfalba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Nagyon szivesen.Már régóta használom ezt a kifejezést.Nem tudom pontosan mit jelölnek a betűk a skodánál,de szerintem felszereltségi szintet.A gls az ötgangos az biztos,de létezik LS,sőt LR kivitel,ez utóbbi a ralligépeket jelöli. Ennél a 110-esnél az R a Rapid-ot jelenti tudtommal. Erről bővebben Corsarulez ill. HPety tudna mesélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ennél a 110-esnél az R a Rapid-ot jelenti tudtommal. Erről bővebben Corsarulez ill. HPety tudna mesélni. Csak mostanában nem nagyon járnak erre. Tegnap beszéltem velük pont, de ez valahogy nem került szóba. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 B seniből azért lehet találni pick-up -ot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ennél a 110-esnél az R a Rapid-ot jelenti tudtommal. Erről bővebben Corsarulez ill. HPety tudna mesélni. Tudtommal a Rapid a 120-as és 136-os széria kupé elnevezése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 B seniből azért lehet találni pick-up -ot <_< Ízlés kérdése,én inkább maradok a négyajtós verziónál. :huh: Ha lesz is átépités a közeljövőben,valszeg ez lesz a legutolsó lehetőség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Hogy akkor már egy igényes darabot is mutassak,ne csak azt a platós szörnyűséget: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Arra vegyen egy platós uazt,ne egy Senit barmoljon szét. Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Legalábbis mindenképpen szebb a Calibrából faragott pickupnál... A kék Turbós Combó meg nem az ami tavaly volt a Blitzen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Kövezzetek meg, de nekem tetszik. Legalábbis mindenképpen szebb a Calibrából faragott pickupnál... A kék Turbós Combó meg nem az ami tavaly volt a Blitzen? de Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 de akkor még vmi 8v turbó volt benne, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Nem hittem volna,hogy a platós szörnyeteg ekkora sikert arat.A mobile.de-n van most egy platósra átalakitott A Omega Caravan,adnak hozzá egy Caravanból készitett lakóautót is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Tudtommal a Rapid a 120-as és 136-os széria kupé elnevezése. 100-asból is volt már Rapid, azt hívták 110R-nek, és így nézett ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Hogy akkor már egy igényes darabot is mutassak,ne csak azt a platós szörnyűséget: ... Ez kifejezetten jól néz ki szerintem, nem a "Cicás" rovatban lenne a helye. Jól áll a nagy vasnak a porig ültetés <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ez kifejezetten jól néz ki szerintem, nem a "Cicás" rovatban lenne a helye. Jól áll a nagy vasnak a porig ültetés <_< Igazából ellensúlyozásképpen raktam be a platós csúfság miatt.Ez egy szép autó felesleges sallangok nélkül. 4500 euroért bárki megveheti :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Mindig találok valami érdekeset: B Omega Darth Vader jelmezben <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Jaj de szééééééééééppp! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Mindig találok valami érdekeset: B Omega Darth Vader jelmezben :D Képzel mögéd állna a lámpánál.:én vagyok az apád! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Jaj de szééééééééééppp! <_< A fehérre pingált gumi valamikor gyerekkoromban volt nagy divat.A 80-as években :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Képzel mögéd állna a lámpánál.:én vagyok az apád! <_< :huh: :D Az enyémnek esetleg a fia lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Jaj de szééééééééééppp! <_< http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_54442.jpg Kapja is az ívet rendesen a kedves tulaj :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Kapja is az ívet rendesen a kedves tulaj <_< Az biztos.Nagy beégés volt :huh: De hát ennyi ember csak nem téved. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Ezt a gyönyörűséget, pénteken láttam XIX. kerben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts