zotya975 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Na, akkor egy cicás autó: Engem kicsit a Dumb és Dumber nyári változatára emlékeztet... Király! Sicccc! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Király! Sicccc! <_< Hehe!Ennél cicásabbat keresve se találni.Viszont a gépi mosót ajánlatos kerülni vele :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 ascona -szirszarok nélkül még szép is lehetne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 ascona -szirszarok nélkül még szép is lehetne A legpofásabb a teszkós tejszinhab kupak a vonóhorgon.Na meg a hátsószárny ami abszolút nem illik az autó formavilágához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 A legpofásabb a teszkós tejszinhab kupak a vonóhorgon.Na meg a hátsószárny ami abszolút nem illik az autó formavilágához. A mocitetőn levő lekerekített beömlő sem illik ehhez a szögletes autóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 ascona -szirszarok nélkül még szép is lehetne Tényleg szép lehetne. Még a színe is szép. Lehet, hogy az én hibám, hogy szolid optika párti vagyok, de kár, hogy így elteszkósították. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ezt már igényes munkának lehet nevezni: http://www.hasznaltauto.hu/2366348_opel_corsa_1996 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Néha sajnos nem kell más márkánál keresni a rémségeket <_< : Ennél még a halottaskocsi változat is szebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Néha sajnos nem kell más márkánál keresni a rémségeket <_< : Ennél még a halottaskocsi változat is szebb. Miért, nagyon praktikus, ha vki kockabálákat akar kivinni a tanyára! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Miért, nagyon praktikus, ha vki kockabálákat akar kivinni a tanyára! <_< Arra vegyen egy platós uazt,ne egy Senit barmoljon szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Arra vegyen egy platós uazt,ne egy Senit barmoljon szét. Tudom, hogy hihetetlen de aki nem olyan Opel mániás mint mi, annak ez csak egy autó, én sem értem se vannak ilyen elvetemültek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Nem tudom, ti mit nem csíptek az ilyenben. Nekem spec. tetszik... Ráadásul nemcsak Seniből csináltak Pick Up-ot. Mondjuk azért cica ebből is akad. <_< (eingang/autos/pick up) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Az enyémből lépcsőshátú kupét akartam csinálni,csak elég komoly műszaki és kpm problémák miatt letettem róla.Pedig haverom photoshoppal meg is csinálta a fotómontázst és marha jól nézett ki.Lett volna Monza B <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Igazi,egyedi épitett gépet egyszer régen Győrben láttam.Dacia félbe volt vágva,a hátulját meghagyták,alácsaptak egy szekérrudat,a szamár meg húzta.A büszke tulaj meg a hátsó ülésről navigált <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Igazi,egyedi épitett gépet egyszer régen Győrben láttam.Dacia félbe volt vágva,a hátulját meghagyták,alácsaptak egy szekérrudat,a szamár meg húzta.A büszke tulaj meg a hátsó ülésről navigált <_< Egy időben mászkált Györben egy Skodából született Porsche féleség is, szemből egész pofás volt. Tudjátok abbol a csapott hátú 100-asból csinálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Skoda 110R a becsületes neve. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Skoda 110R a becsületes neve. :huh: A szárnyas fejvadász <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Itt Balatonfűzfőn volt egy Alfa Romeo Sprint,agyonszélesitve,csodálatos kanárisárga szinben.Egy időben a hsznaltauto.hu-n is lehetett látni valami vicces összegért.Nem volt szép,de volt benne valami visszataszitó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Skoda 110R a becsületes neve. :huh: http://st.blog.cz/v/v3h1cl3.blog.cz/obrazky/8605066.jpg Lehet L is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Nem volt szép,de volt benne valami visszataszitó <_< Ez olyan jó mondat, hogy be is dobtam az aláírásomba. Köszi! :huh: Lehet L is :D Az nem a Limousine-t jelöli? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ezt már igényes munkának lehet nevezni: http://www.hasznaltauto.hu/2366348_opel_corsa_1996 Ismerem is a srácot. Tavasszal volt vele a mogyoródi Ring talin. Mondjuk azt nem tudtam, hogy árulja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Skoda 110R a becsületes neve. <_< Na hát erről beszéltem én is! Azért nem olyan rossz. Ez sem olyan összedobott sufni-optikai-tuning! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ez olyan jó mondat, hogy be is dobtam az aláírásomba. Köszi! <_< Az nem a Limousine-t jelöli? Nagyon szivesen.Már régóta használom ezt a kifejezést.Nem tudom pontosan mit jelölnek a betűk a skodánál,de szerintem felszereltségi szintet.A gls az ötgangos az biztos,de létezik LS,sőt LR kivitel,ez utóbbi a ralligépeket jelöli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Na hát erről beszéltem én is! Azért nem olyan rossz. Ez sem olyan összedobott sufni-optikai-tuning! Láttad te a belsejét? <_< Amúgy szerintem a Ferrari helyett a Mustang design sokkal jobban áll ennek a kasztninak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Láttad te a belsejét? <_< Amúgy szerintem a Ferrari helyett a Mustang design sokkal jobban áll ennek a kasztninak. Na ez azért brutális! KITT elmehet a pi*ába! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts