Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
A legpofásabb a teszkós tejszinhab kupak a vonóhorgon.Na meg a hátsószárny ami abszolút nem illik az autó formavilágához.

A mocitetőn levő lekerekített beömlő sem illik ehhez a szögletes autóhoz.

Elküldve
ascona -szirszarok nélkül még szép is lehetne

Tényleg szép lehetne. Még a színe is szép.

Lehet, hogy az én hibám, hogy szolid optika párti vagyok, de kár, hogy így elteszkósították.

Elküldve
Néha sajnos nem kell más márkánál keresni a rémségeket <_< :

Ennél még a halottaskocsi változat is szebb.

Miért, nagyon praktikus, ha vki kockabálákat akar kivinni a tanyára! :huh:

Elküldve
Arra vegyen egy platós uazt,ne egy Senit barmoljon szét.

Tudom, hogy hihetetlen de aki nem olyan Opel mániás mint mi, annak ez csak egy autó, én sem értem se vannak ilyen elvetemültek. <_<

Elküldve

Az enyémből lépcsőshátú kupét akartam csinálni,csak elég komoly műszaki és kpm problémák miatt letettem róla.Pedig haverom photoshoppal meg is csinálta a fotómontázst és marha jól nézett ki.Lett volna Monza B <_< :huh:

Elküldve

Igazi,egyedi épitett gépet egyszer régen Győrben láttam.Dacia félbe volt vágva,a hátulját meghagyták,alácsaptak egy szekérrudat,a szamár meg húzta.A büszke tulaj meg a hátsó ülésről navigált <_<

Elküldve
Igazi,egyedi épitett gépet egyszer régen Győrben láttam.Dacia félbe volt vágva,a hátulját meghagyták,alácsaptak egy szekérrudat,a szamár meg húzta.A büszke tulaj meg a hátsó ülésről navigált <_<

Egy időben mászkált Györben egy Skodából született Porsche féleség is, szemből egész pofás volt. Tudjátok abbol a csapott hátú 100-asból csinálták.

Elküldve

Itt Balatonfűzfőn volt egy Alfa Romeo Sprint,agyonszélesitve,csodálatos kanárisárga szinben.Egy időben a hsznaltauto.hu-n is lehetett látni valami vicces összegért.Nem volt szép,de volt benne valami visszataszitó <_<

Elküldve
Ez olyan jó mondat, hogy be is dobtam az aláírásomba. Köszi! <_<

Az nem a Limousine-t jelöli?

Nagyon szivesen.Már régóta használom ezt a kifejezést.Nem tudom pontosan mit jelölnek a betűk a skodánál,de szerintem felszereltségi szintet.A gls az ötgangos az biztos,de létezik LS,sőt LR kivitel,ez utóbbi a ralligépeket jelöli.

Elküldve
Na hát erről beszéltem én is! Azért nem olyan rossz. Ez sem olyan összedobott sufni-optikai-tuning!

Láttad te a belsejét?

8605105.jpg

8605154.jpg

<_<

Amúgy szerintem a Ferrari helyett a Mustang design sokkal jobban áll ennek a kasztninak.

0001296dg2.jpg

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.