Zsoltee Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Ez a no comment kategória... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Ez az autó igy ránézésre ver ia szarvajlingon lévő szeméthalmok 75%-át <_< Egy nemrossz telifény, semmi fölösleges búcsús kiegészítő, egy stílusban hozzáillő felni, szép motortér. Legyünk objektívek és a szinétől tekintsünk el :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Egy F-16-oson sincs ennyi vezérsik meg szárny <_< .A szárnyakkal úgy vagyok,ha már van rajta akkor értelme is legyen(leszoritóerő),de itt erről szó sincs.Viszont a tiéd jól néz ki a carstylingon.Mintha a használtautón láttam volna pár hónapja.Árultad vagy Te vetted meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Egy F-16-oson sincs ennyi vezérsik meg szárny <_< .A szárnyakkal úgy vagyok,ha már van rajta akkor értelme is legyen(leszoritóerő),de itt erről szó sincs.Viszont a tiéd jól néz ki a carstylingon.Mintha a használtautón láttam volna pár hónapja.Árultad vagy Te vetted meg? Azért valjuk be őszintén az utcai tuningautók nagy része nem tud olyan gyorsan menni, hogy a szárny különösebb leszoritóeröt produkálna. Főleg ha rossz szögben van felhelyezve. Ehhez már az aerodinamikát is tanulmányozni kéne. De hát gondolom én nem is ez a cél hanem hogy dobjon vmit az összképen. Én láttam már olyan kocsit a márka mint előbb a képen amin két szárny volt egy az ablak felett, egy meg alatta. Nálam eddig ez vitte a pálmát. Kicsit OFF, de tegnap láttam egy Ford GT-t lagalábbis szerintem az volt na azon már lenne értelme a szárnynak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Legyünk objektívek és a szinétől tekintsünk el <_< Egyetértek. Kinek tetszik kinek nem, de nem egy igénytelen munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Egyetértek. Kinek tetszik kinek nem, de nem egy igénytelen munka. Lehet csak az a baj,hogy nem vagyok egy nagy honda-fan,leszámitva az NSX-et :huh: . Ha nektek bejön,ám legyen.Láttam már jobbat,de sokkal többet amik tákolmányok voltak.A legszebb talán az volt,fogalmam sincs már milyen márka,milyen tipusa,de a lökő alatti kötény egy ugyanolyan lökő tetejéből volt levágva,megforditva és alácsavarozva az eredetinek.Na meg amikor a Calibrának fényszóróüveg helyén perforált lemez volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Lehet csak az a baj,hogy nem vagyok egy nagy honda-fan,leszámitva az NSX-et <_< . Ha nektek bejön,ám legyen.Láttam már jobbat... Én sem vagyok. Nem mondtam hogy tetszik, főleg ezzel a hupililásrózsaszín színnel. De látszik, hogy nem a teszkóba ment be és megvásárolt mindent amit lehet kapni, majd felaggatta a kocsira. Én is sok jobbat láttam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Én sem vagyok. Nem mondtam hogy tetszik, főleg ezzel a hupililásrózsaszín színnel. De látszik, hogy nem a teszkóba ment be és megvásárolt mindent amit lehet kapni, majd felaggatta a kocsira. Én is sok jobbat láttam. :huh: Találtam egy édi pink-metál Carrera turbot is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080904/F_nyk_pek-00...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080904/K_p007_www.k...ltoltes.hu_.jpg Hali. Szép az ótód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Hali. Szép az ótód. Köszi.Pedig van még rajta bőven javitanivaló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Köszi.Pedig van még rajta bőven javitanivaló. Ismerősnek van egy konténernyi kidobnivaló seni alkatrésze. Érdekel? Dobj P.Ü.-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Ismerősnek van egy konténernyi kidobnivaló seni alkatrésze. Érdekel? Dobj P.Ü.-t. Ha használható alkatrészet,főleg ha 24 szelepesé,persze,hogy érdekel.Küldöm az üzit.Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Ismerősnek van egy konténernyi kidobnivaló seni alkatrésze. Érdekel? Dobj P.Ü.-t. Király a bringád <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Király a bringád <_< Köszi! Sajna nem 24 szelepeshez valók, de nem is feltétlenül motor alkatrész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Köszi! Sajna nem 24 szelepeshez valók, de nem is feltétlenül motor alkatrész. Próbálom közben hivni,aztán majd megmondja mik vannak raktáron.Neked ez a gyári szine a kocsinak?Esetleg meg tudnád adni a szinkódját?Majd én is ilyen opc-kékre tervezem az autót,akkor nem kell a szalonban kuncsorognom szinkódért.Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Próbálom közben hivni,aztán majd megmondja mik vannak raktáron.Neked ez a gyári szine a kocsinak?Esetleg meg tudnád adni a szinkódját?Majd én is ilyen opc-kékre tervezem az autót,akkor nem kell a szalonban kuncsorognom szinkódért.Köszi előre is. Nekem nem opc kék az autóm. A biciklim OPC kék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Nekem nem opc kék az autóm. A biciklim OPC kék! Ha annak a szinkódját tudod,az is jó <_< Pedig elsőre annak tűnt.Lehet a fényviszonyok miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Google szerint az OPC kéket hivatalosan Arden kéknek (Arden blau) hívják, és Z291 a színkódja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Google szerint az OPC kéket hivatalosan Arden kéknek (Arden blau) hívják, és Z291 a színkódja. Köszi.Ilyesmiket is meg lehet ott tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Köszi.Ilyesmiket is meg lehet ott tudni? És tényleg Arden a neve.Ez először megzavart,mert a citroennél meg arden vörös van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Az új opc színe dia blue ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Az új opc színe dia blue ! És mi tartozik az új kategóriába?Nekem az az opc-kék tetszik amilyen a C Vectra.Arra az opel.hu is azt irja hogy arden-kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Fiúk, fiúk! Eltűntek a cicák. <_< Kérlek titeket, ezt valahol máshol folytassátok mostmár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Fiúk, fiúk! Eltűntek a cicák. :huh: Kérlek titeket, ezt valahol máshol folytassátok mostmár. Bocs,kicsit beleástam magam a szinárnyalatokba. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Na, akkor egy cicás autó: Engem kicsit a Dumb és Dumber nyári változatára emlékeztet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts