Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 3 weeks later...
Elküldve
Engem speciel a hátérben látszódó fekete kocsi felnije érdekelne, persze 4*100-asban.

A cipő nem érdekel, pláne ha az ágy alatt, mellett van :wink: :)

Gyárt ilyen Y küllőst a CMC, a WRD (Adamas), Rial... Ez a fajta nekem is tetszik, marha nagy, polírozott peremmel ! 8)

• 2 weeks later...
Elküldve

Gyárt ilyen Y küllőst a CMC, a WRD (Adamas), Rial... Ez a fajta nekem is tetszik, marha nagy, polírozott peremmel ! 8)

Az enyém is hasonló! Rial! Csak hát 15-ös, ezért nem jön ki optikailag a pereme... :roll: :)

Feltehetőleg nemsokára amúgy eladó lesz... :wink:

Üdv.: Atommanó

• 2 weeks later...
Elküldve

Az a Volga szvsz nem is lenne cicás, ha azt a gyapjas műszerfalat megszüntetné a gazdája... A dálián meg az "optika" többe kerülhetett, mint amit az egész autó ér. Legalább egy másik dácsiát kellett hogy adjon a gazdája azokér a góf4 lámpákért

• 3 weeks later...
Elküldve

Tomi a hondák így az igaziak real ricekillerz :)

a 6gen szivikken a szárny a mocitetőn :) :arrow: valószínűleg alig lehet zavaró....

Elküldve

És természetesen 3 bolhafingnyi betűvel nyugodtan idézheti utána

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.