Kacsero Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ma fotóztam az orvostól hazafele. Bocs a minőségért, de csak mobillal tudtam fotózni. http://img225.imageshack.us/img225/9989/kp004zp2.jpg Itt azt a GSi-t kell nézni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Nagyon nem néztem meg, de szerintem felni ha jól emlékszem. Klikk nagyon kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 nagggyon gagyíííí :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Klikk http://www.ronalusa.com/wheels/opt-images/bear/bear.jpg nagyon kéne Mennyire nagyon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 nagggyon gagyíííí :lol: Pedig milyen jól muatatna a kadétt alatt,ahogy egy Zsóti könyököl ki rajta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Pedig milyen jól muatatna a kadétt alatt,ahogy egy Zsóti könyököl ki rajta! :lol: háát kemény lennék vele az tuti sztem. végig hülének néznének :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Kell még hozzá egy Hello Kitty-s krómvég a kipuffra, és te lehetnél Mohács réme! :lol: De ne elégedjünk meg ennyivel! Ennél sokkal keményebb is lehetne a Kadett! Egy variáció a beltérre és a fényezésre: Na, Zsolti, ugye, hogy vagányabb lenne így a Kadett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Kell még hozzá egy Hello Kitty-s krómvég a kipuffra, és te lehetnél Mohács réme! :lol: ... Hát a hátsó felemet én is félteném, ha egy ilyen jönne mögöttem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Még egy poénos felirat hiányzik róla: VIGYÁZAT! Szőke nő a volánnál!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Mennyire nagyon? :P ejha ! a kabrio alol a mattigot nem szedném ki miatta de a senatorra jó lenne :lol: :lol: :lol: -ha más lenne a méret és az osztókör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 nagy adag elmebeteg autók Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Szerbiában, Palicson fotóztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Ha a ződ háccsólámpát kell nézni akkor sztem annyira nem cicás, legalább harmonikusan illeszkedik az autó színéhez. Jobb mint a lexuslámpa sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Ha a ződ háccsólámpát kell nézni a... Élőben borzalmasabb volt. Így képen tényleg nem olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Élőben borzalmasabb volt. Így képen tényleg nem olyan. Ja, és ez nem fújt lámpa ám, hanem lehet ilyet kapni...anno én is adtam el ilyet...pont góóófra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Ja, és ez nem fújt lámpa ám, hanem lehet ilyet kapni...anno én is adtam el ilyet...pont góóófra... :lol: Astrához nincs? Kéne kék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Igaz nem Opel, hanem Ferrari F40 economy :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Hali. :( :P :cry: Ez mindent feldobbott a kocsijára, amit talált a bontóban. Beszarás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Van itt más érdekesség is! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 http://kepfeltoltes.hu/071103/weirdcars04_...ltoltes.hu_.jpg Ez ugye egy Renault 21 akart lenni eredetileg? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 ez a skoda 110R Qp kemény bakker menyi meló lehet benne csak hát túl lőttek a célon "kissé" :( eredetileg egy nagyon szép kocsi ez. ízlésesen az átépítése max 4 peremes alu, és némi hangolás a futóművet tekintve. szóval kár érte .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Én is így vagyok vele. A 110R egy alapban szép autó. Kár egy replikát csinálni belőle. Mondjuk azért az eredeti 110R-t még szépen lehet szélesíteni, és egy erősebb motort is elbír az a kasztni. :( Mondjuk így. Így pedig egyenesen bestiális. Bár a süllyesztett tető miatt csak a hozzám hasonló törpék férnének be. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 ....http://www.pacevt.com/Medvezh/obr/Skoda_110R.jpg.... Mr. Megalomán :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Mr. Megalomán :P Problem? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts