Gepard Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Eső után ez is szép lehet. http://www.funpic.hu/files/pics/00029/00029429.jpg Kollegával nézegettük a képet. Szerinte a rádió is furcsán áll, meg a crt monitor is húzós kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Kollegával nézegettük a képet. Szerinte a rádió is furcsán áll, meg a crt monitor is húzós kicsit. Kicsit PhotoShop-os "tuningolás"-nak tűnik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Lada kicsit másképp... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Lada kicsit másképp... Ez kicsit nem ide illik. Ez egy elég jó autó lehet. Én speciel örülnék, ha az autómba belepiszkálna a lotus. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ez kicsit nem ide illik. Ez egy elég jó autó lehet. Én speciel örülnék, ha az autómba belepiszkálna a lotus. :wacko: Gondoltam, hogy kicsit off, de nem találtam megfelelő topikot, itt meg már láttam átalakított ladás képet, gondoltam jó lesz :lol: A Lotust én is szívesen "rászabadítanám" a Corsámra :lol: Lotus Corsa 2.4V6 milyen szépen hangzik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fábi Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Lada kicsit másképp... Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal. Örül a lelkem, hogy vannak emberek akik nem kezdik hülyéből szétb*szni az autójukat mindenféle, a multikban beszerezhető optikai tuning elemekkel. Ez egy tökéletes tuningvas lett. NEKEM IS KELL ILYEN!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal. Örül a lelkem, hogy vannak emberek akik nem kezdik hülyéből szétb*szni az autójukat mindenféle, a multikban beszerezhető optikai tuning elemekkel. Ez egy tökéletes tuningvas lett. NEKEM IS KELL ILYEN!!! Na, azért ehhez a Ladához nem kevés ZSÉ, és megszállottság kellett! Ehhez hasonlót kishazánkben nem sokan engedhetnének meg maguknak. A teljes Tesco-s tuning megoldható 30rugóból, és akkor már extraüberfacakirályzsír a gépsárkány :wacko: Az tény, hogy tényleg jó lett a zsiga-biga :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Azért egy két sárkányos matrica kellene még rá,hogy a szarvájlingon menő legyen! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Na, azért ehhez a Ladához nem kevés ZSÉ, és megszállottság kellett! Ha jól emlékszem a videóra, akkor 1000 munkaóra és 100.000 font (bazz, 38M Ft... ki költ ennyit egy Ladára? :unsure: Vagy csak drágán dolgoznak a Lotusnál? :wacko:) volt a vége. Mondjuk ezért kapott egy 180LE-s Zsigulit a kedves megrendelő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 elég jó lett ez a zsigulátor :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Nagyon jó lett ez a Lada! Nagyjából így kell autót építeni! Mondjuk ennek az árnak a töredékéért meg lehetett volna csinálni, max nem a Lotusnál. Itthon egy ilyen szerintem megállna 1.5-2 millából. De az akkor elég komoly lenne már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Nagyon jó lett ez a Lada! Nagyjából így kell autót építeni! Mondjuk ennek az árnak a töredékéért meg lehetett volna csinálni, max nem a Lotusnál. Itthon egy ilyen szerintem megállna 1.5-2 millából. De az akkor elég komoly lenne már. Jaja. Igazából a motor a kulcs, egy rendes Let-tel simán lenne egy 250 lóerős, 1000 kilós, üzembiztos hátsókerekes autó, kb. 1.5 millából. Akkor meg ez a Lotus mehetne kapálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Jaja. Igazából a motor a kulcs, egy rendes Let-tel simán lenne egy 250 lóerős, 1000 kilós, üzembiztos hátsókerekes autó, kb. 1.5 millából. Akkor meg ez a Lotus mehetne kapálni... Khmm Khmm! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Khmm Khmm! :wacko: Mé'? Most mi bajod a LET-tel? Én már hallottam olyanról aki látott üzembiztos húzott C20LET-et. :unsure: Különben se lehet mindent egyszerre. Most vagy erős valami, vagy megbízható. Ne legyünk telhetetlenek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Jaja. Igazából a motor a kulcs, egy rendes Let-tel simán lenne egy 250 lóerős, 1000 kilós, üzembiztos hátsókerekes autó, kb. 1.5 millából. Akkor meg ez a Lotus mehetne kapálni... Én szívesen vállalom a kapálást ezel a Lotus -al. :unsure: Amikor megláttam azta légterelőt ez egyik mérnök kezében, kezdtem megijedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 ez nekem már cicás :wacko: de akkor is manta....csak miért épp ilyenre :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Hú, tényleg, majd elfelejtettem, van itt egy Audi S4 2.2 Turbo quattro, amit egy fiatal gyerek vett meg, valami 350e-ért. Mondjuk a srácnak még csak jogsija sincs, de mindegy. Na, addig még rendben is lenne a dolog, de tegnap megláttam megint a kocsit... :lol: Ráfúrtak valami fából tákolt vasalódeszkát, mindenféle hülye led, meg piros lámpa lóg rajta, sprayvel ráfújkáltak különbözö feliratokat és mintákt.... és még sorolhatnám! :unsure: Nek értem, hogy lehet egy ilyen autót így elcsúfítani! :lol: Majd megpróbálok valami fényképet csinálni róla. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Hú, tényleg, majd elfelejtettem, van itt egy Audi S4 2.2 Turbo quattro, amit egy fiatal gyerek vett meg, valami 350e-ért. Mondjuk a srácnak még csak jogsija sincs, de mindegy. Na, addig még rendben is lenne a dolog, de tegnap megláttam megint a kocsit... :) Ráfúrtak valami fából tákolt vasalódeszkát, mindenféle hülye led, meg piros lámpa lóg rajta, sprayvel ráfújkáltak különbözö feliratokat és mintákt.... és még sorolhatnám! :unsure: Nek értem, hogy lehet egy ilyen autót így elcsúfítani! :lol: Majd megpróbálok valami fényképet csinálni róla. :lol: húúúúú bázz tegnap láttam a benyakúton hát valami undormány :wacko: colos deszka a hátsószárny, elöl-hátul különböző felnik még színre is. De amúgy nagyon le van amortizálódva a vas. Csörög csattog kattog és nem is megy. Múltkor nagyzolt előttem, pörgette a motort és büszkén ült benne, aztán megindult, vagyis elgurult mert kettőt sem megy már a vasa. Ja és egy kis köcsög a gyerek. Igazi tenyérbemászó képe van. Erről ennyit. Képet azért dobok fel holnap róla ha te nem találsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Na Mor! A tegnapi képet amit ígértél, azt felrakhatnátok...ma már ma van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Szeptember1, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2007 Na Mor! A tegnapi képet amit ígértél, azt felrakhatnátok...ma már ma van... :wacko: :unsure: csak te lehetsz ilyen pihentagyú :lol: hosszú a mai nap még de meglesz nyugi Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 ez nekem már cicás :wacko: de akkor is manta....csak miért épp ilyenre :unsure: Hacsaknem azért, mert az mantát egy amerikai tervezőmérnök tervezte, aki épp vendégeskedett az európai GM-nél. Ezt így Én most jól megideologizáltam, de kétlem, hogy a képen lévő manta tulaja ezt tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 Mennyi jóakarója akadt,az első két sorban lévő kijelentése miatt! :unsure: Azóta levette de ez állt ott: "dieselt vezetni olyan, mint melegnek lenni! ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog:)" Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 szép autó,jó áron :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Nem keveset költöttek rá... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 87-es MEGKÍMÉLT Gti......hi-hihi :unsure: (nyugdíjas orvos tulajtól,nem jártak vele csak a rendelőig és vissza) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts