Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ez kicsit nem ide illik. Ez egy elég jó autó lehet.

Én speciel örülnék, ha az autómba belepiszkálna a lotus. :wacko:

Gondoltam, hogy kicsit off, de nem találtam megfelelő topikot, itt meg már láttam átalakított ladás képet, gondoltam jó lesz :lol:

A Lotust én is szívesen "rászabadítanám" a Corsámra :lol: Lotus Corsa 2.4V6 milyen szépen hangzik... :unsure:

Elküldve

Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal.

Örül a lelkem, hogy vannak emberek akik nem kezdik hülyéből szétb*szni az autójukat mindenféle, a multikban beszerezhető optikai tuning elemekkel.

Ez egy tökéletes tuningvas lett. NEKEM IS KELL ILYEN!!!

Elküldve
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal.

Örül a lelkem, hogy vannak emberek akik nem kezdik hülyéből szétb*szni az autójukat mindenféle, a multikban beszerezhető optikai tuning elemekkel.

Ez egy tökéletes tuningvas lett. NEKEM IS KELL ILYEN!!!

Na, azért ehhez a Ladához nem kevés ZSÉ, és megszállottság kellett! Ehhez hasonlót kishazánkben nem sokan engedhetnének meg maguknak.

A teljes Tesco-s tuning megoldható 30rugóból, és akkor már extraüberfacakirályzsír a gépsárkány :wacko:

Az tény, hogy tényleg jó lett a zsiga-biga :unsure:

Elküldve
Na, azért ehhez a Ladához nem kevés ZSÉ, és megszállottság kellett!

Ha jól emlékszem a videóra, akkor 1000 munkaóra és 100.000 font (bazz, 38M Ft... ki költ ennyit egy Ladára? :unsure: Vagy csak drágán dolgoznak a Lotusnál? :wacko:) volt a vége. Mondjuk ezért kapott egy 180LE-s Zsigulit a kedves megrendelő...

Elküldve

Nagyon jó lett ez a Lada! Nagyjából így kell autót építeni!

Mondjuk ennek az árnak a töredékéért meg lehetett volna csinálni, max nem a Lotusnál.

Itthon egy ilyen szerintem megállna 1.5-2 millából. De az akkor elég komoly lenne már.

Elküldve
Nagyon jó lett ez a Lada! Nagyjából így kell autót építeni!

Mondjuk ennek az árnak a töredékéért meg lehetett volna csinálni, max nem a Lotusnál.

Itthon egy ilyen szerintem megállna 1.5-2 millából. De az akkor elég komoly lenne már.

Jaja. Igazából a motor a kulcs, egy rendes Let-tel simán lenne egy 250 lóerős, 1000 kilós, üzembiztos hátsókerekes autó, kb. 1.5 millából.

Akkor meg ez a Lotus mehetne kapálni...

Elküldve
Jaja. Igazából a motor a kulcs, egy rendes Let-tel simán lenne egy 250 lóerős, 1000 kilós, üzembiztos hátsókerekes autó, kb. 1.5 millából.

Khmm Khmm! :unsure:

Elküldve
Khmm Khmm! :wacko:

Mé'?

Most mi bajod a LET-tel?

Én már hallottam olyanról aki látott üzembiztos húzott C20LET-et. :unsure:

Különben se lehet mindent egyszerre. Most vagy erős valami, vagy megbízható. Ne legyünk telhetetlenek. :lol:

Elküldve

Én szívesen vállalom a kapálást ezel a Lotus -al. :unsure:

Amikor megláttam azta légterelőt ez egyik mérnök kezében, kezdtem megijedni.

Elküldve

Hú, tényleg, majd elfelejtettem, van itt egy Audi S4 2.2 Turbo quattro, amit egy fiatal gyerek vett meg, valami 350e-ért.

Mondjuk a srácnak még csak jogsija sincs, de mindegy.

Na, addig még rendben is lenne a dolog, de tegnap megláttam megint a kocsit... :lol:

Ráfúrtak valami fából tákolt vasalódeszkát, mindenféle hülye led, meg piros lámpa lóg rajta, sprayvel ráfújkáltak különbözö feliratokat és mintákt.... és még sorolhatnám! :unsure:

Nek értem, hogy lehet egy ilyen autót így elcsúfítani! :lol: Majd megpróbálok valami fényképet csinálni róla. :wacko:

Elküldve
Hú, tényleg, majd elfelejtettem, van itt egy Audi S4 2.2 Turbo quattro, amit egy fiatal gyerek vett meg, valami 350e-ért.

Mondjuk a srácnak még csak jogsija sincs, de mindegy.

Na, addig még rendben is lenne a dolog, de tegnap megláttam megint a kocsit... :)

Ráfúrtak valami fából tákolt vasalódeszkát, mindenféle hülye led, meg piros lámpa lóg rajta, sprayvel ráfújkáltak különbözö feliratokat és mintákt.... és még sorolhatnám! :unsure:

Nek értem, hogy lehet egy ilyen autót így elcsúfítani! :lol: Majd megpróbálok valami fényképet csinálni róla. :lol:

húúúúú bázz tegnap láttam a benyakúton hát valami undormány :wacko: colos deszka a hátsószárny, elöl-hátul különböző felnik még színre is. De amúgy nagyon le van amortizálódva a vas. Csörög csattog kattog és nem is megy. Múltkor nagyzolt előttem, pörgette a motort és büszkén ült benne, aztán megindult, vagyis elgurult mert kettőt sem megy már a vasa. Ja és egy kis köcsög a gyerek. Igazi tenyérbemászó képe van. Erről ennyit. Képet azért dobok fel holnap róla ha te nem találsz.

Elküldve
Na Mor!

A tegnapi képet amit ígértél, azt felrakhatnátok...ma már ma van... :wacko:

:unsure: csak te lehetsz ilyen pihentagyú :lol: hosszú a mai nap még de meglesz nyugi

Elküldve
ez nekem már cicás :wacko: de akkor is manta....csak miért épp ilyenre :unsure:

Hacsaknem azért, mert az mantát egy amerikai tervezőmérnök tervezte, aki épp vendégeskedett az európai GM-nél.

Ezt így Én most jól megideologizáltam, de kétlem, hogy a képen lévő manta tulaja ezt tudja.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.