adorjant Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 jajj ne Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Norbertnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Azért a decibel rövidítése már gondot okozott neki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Annyi darab hang volt a kocsiban na... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 azért a BMW felni is ott van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 jólkibabráltakszegénnyel :wacko: ... komoly a fejtámlán az a huzatszerü bőrnek látszó cucc is . mint valami lottyadt koton :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 Annyi darab hang volt a kocsiban na... :wacko: az valami debreceni rádiónak lehet a frekije... csak nem tom mivel lehet fogni, talán repülősávos rádiókkal.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus19, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 na? észreveszitek a turpisságot?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Persze hogy igen...Ez egy calibra :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 ilyeneket törnek abbban a német sorozatban merci helyett :wacko: asszem TGabika 76 mondotta :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 A Cobra11-re gondolsz? Nem én mondtam, és őszintén szólva nem is hiszek benne, mert eléggé kis költségvetésű sorozat az ehhez hogy akár ilyen fiatal Mercit megérje nekik összetörni, akár megérje nekik egy Calit "átmercisíteni" azért hogy utána összetörjék. Ott szimplán csak öregebb autókat törnek (értsd: mondjuk '95 előtti), ami sajna ha jó megfigyelő vagy eléggé elárulja a történetet is, mert ezek már kilógnak a sorból az ottani autók átlagéletkorát tekintve, úgyhogy ha a főgonosz egy ilyen régebbi autóban ül, akkor tudom hogy ez a kocsi nem fogja megérni az epizód végét és vagy összetörik vagy felrobbantják vagy valami hasonló. :unsure: Ez a merci amúgy messziről nem tűnik rossznak, egy autókat kevéssé ismerő embert biztosan meg is téveszt, de egy-két helyen lehetett volna igényesebb (hátsó lámpa/csomagtartófedél illesztése környékén például), valamint a Cali kerekeket is lecseréltem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus20, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2007 arra arra ! :wacko: bocs hogy rád emlékeztem de csak derengős a dolog :unsure: valahol volt szó erről talán a .net -en ? nem tudom ... egy kicsit gagyisztikus nekem az a sorozat aztán így nem is igen nézem :lol: meg még tv-t is ritkán amúgy ... na mindegy is ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Eső után ez is szép lehet. Tiszta Talgósarjáni fíling. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Eső után ez is szép lehet. Tiszta Talgósarjáni fíling. http://www.funpic.hu/files/pics/00029/00029429.jpg Woow, mindig ilyet szerettem volna :wacko: :unsure: Szafarira jó lehet, el lehet vegyülni vele a zebrák között :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Győzikének ne szóljál, mer még képes és elcseréli Beja asszonyra... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 jó lehet takaritani :unsure: kiváncsi lennék hogy mit hagytak a kárpit alatt . az ilyen tuningok többnyire az autó korát állapotát hivatottak takarni ilyen telikárpitozással szinte semmi nem látszik a kopott lelakott cuccokból :wacko: aztán jól el lehet adni lúzereknek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Komolyan nem értem, hogy hova fajul a világ. Régen a sportosságot a köbcentik, a lóerők, nyomatékok, a kis légellenállás, a célszerűség jellemezte. És ma mit láttam? Egy 1.6-os, 8 szelepes lényegtelen, milyen spanyol autóra eszetlen szélesítést, Subarus szárnyat, előre hótoló lökhárítót, hátra középre a lökhárítóba faragott hatalmas háromszög alakú kipufogót és az ajtózsanérok helyébe lambó mechanikát faragnak a srácok. Most kérdem én: mitől lesz egy amúgysem épp a sportosságáról híres (bár formát bontanak vele) autó sportos azért, mert a saját súlyának jónéhány százalékát rápakolják üvegszálból? A hangcuccról nem is beszélve, mert a két Hertz mélynyomó éppcsak elfér egymás mellett a csomiban, és gondolom azok sem két kilót nyomnak. Egyszóval ilyenkor kicsit meg vagyok hökkenve, hogy az ésszerűség mennyire háttérbe szorult az úgymond esztétika mellett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 jaszkari verda :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 jaszkari verda :wacko: Jaja. A telepen ez a menő, nem a lóerő. Meg ehhez annyire nem is kell érteni, mint a lóerő megduplázásához. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 ...Egy 1.6-os, 8 szelepes lényegtelen, milyen spanyol autóra... Honnan tudod, hogy 1.6-os 8 szelepes volt? Lehet, hogy beleraktak egy C20XE-t :unsure: :lol: (végül is a Corsa-A -kat is gyártották a Spanyolok, az enyémet is Zaragozában rakták össze). De különben egyetértek, én is szolid-tuning párti vagyok: Ne látszon semmi különös rajta, de menjem, mint állat :lol: :wacko:. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Honnan tudod, hogy 1.6-os 8 szelepes volt? Lehet, hogy beleraktak egy C20XE-t :unsure: :lol: Onnan, hogy az autóról minden felíratot, logót eltakarítottak, de a szelepdeknin virít az 1.6. :lol: Ezt valahogy elfelejtette eltüntetni. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 ...a szelepdeknin virít az 1.6... Jaa, hogy belülről láttad... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Ott voltam a műhelyben, ahol épp faragják. A móka az egészben az, hogy három hete lett átadva kulcsrakészen, lefényezve az autó, és most újra megy rajta a faragás. A srácok is mosolyognak rajta, nade a pénz az pénz, ők megcsinálják, amit a kedves megrendelő kér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Komolyan nem értem, hogy hova fajul a világ. Régen a sportosságot a köbcentik, a lóerők, nyomatékok, a kis légellenállás, a célszerűség jellemezte. És ma mit láttam? Egy 1.6-os, 8 szelepes lényegtelen, milyen spanyol autóra eszetlen szélesítést, Subarus szárnyat, előre hótoló lökhárítót, hátra középre a lökhárítóba faragott hatalmas háromszög alakú kipufogót és az ajtózsanérok helyébe lambó mechanikát faragnak a srácok. Most kérdem én: mitől lesz egy amúgysem épp a sportosságáról híres (bár formát bontanak vele) autó sportos azért, mert a saját súlyának jónéhány százalékát rápakolják üvegszálból? A hangcuccról nem is beszélve, mert a két Hertz mélynyomó éppcsak elfér egymás mellett a csomiban, és gondolom azok sem két kilót nyomnak. Egyszóval ilyenkor kicsit meg vagyok hökkenve, hogy az ésszerűség mennyire háttérbe szorult az úgymond esztétika mellett... De legalább szép lett? Pontosak az illesztések? Szép a fény? Egy showcarnak nem az a feladata, hogy nyélgázon menjen mindenhol hanem az, hogy megbámulják és vagy a tulajt vagy a céget reklámozza :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Amúgy minden klappolt, és ismerve a srácokat, ezután is fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts