gabesz76 Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Aki még nem tudja, hogy fogjon hozzá a szívóoldali tuninghoz annak egy "ötlet": http://tuningpower.pl/galeria5/45wiejskituning.jpg :) Ez valami maruti lesz, ha jól látom. Képpel nem idézünk. B) Üdv S.S.
fábi Elküldve Július19, 2007 Elküldve Július19, 2007 Aki még nem tudja, hogy fogjon hozzá a szívóoldali tuninghoz annak egy "ötlet": Lehet, annyira durva a gép, hogy valamivel vissza kellett fogni a ménest. :)
Hic Elküldve Július25, 2007 Elküldve Július25, 2007 egész tűrhető! B) Hát nem? Emlékeztet az utolsó Volgára.... :)
redline Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 tényleg utálom mások munkáját leszólni de emelett nehéz elmenni szó nélkül: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=42732 :)
Tom Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 tényleg utálom mások munkáját leszólni de emelett nehéz elmenni szó nélkül: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=42732 :) Kéne a sablon, mi? B)
FBalazs Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 tényleg utálom mások munkáját leszólni de emelett nehéz elmenni szó nélkül: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=42732 B) Motor Motor - 1,2 Elektronika - VAN Légszűrő - Sportszüröbetét Kipufogó - Sportdob Egyéb - Magicar Riasztó Futómű Felnik - Alu Merevítők - Van Külső Optika Légterelők - Van Fénytechnika - Van Dekor - Matrica Belső Optika Fénytechnika - neon HIFI Fejegység - Jvc,dvd,s Erősítő - Jensen Hangfalak - Mélyláda stb... Sokkot kaptam... :) Hozzáértő emberrel találkoztunk ismét... csak nem tudom, Redi hogy talált rá erre a gyöngyszemre
Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 Nem érzik itt át az emberek a dolgokat. Olyan érdekes megoldásokat szólnak le, mint pl a nem alu alutrepni, mely a kék neonnal megvilágítva romantikus falusi kocsmadiszkók hangulatát kelti bennünk tükröződésével. Mi bajuk vele? Nem értem. És közben olyan részletekbe menő dolgokat nem vesznek észre, ami a tuner szíve csücske lehet, mert annyira el vannak rejtve az egyszerű autót csodáló emberek szeme elől, hogy az már bámulatos kreativitásra vall. Rögtön ott van pl a kis képernyő műszerfalba való integrálásának csodálatos megoldása, és a belőle kifutó kábelek bravúros elrejtése. A kesztyűtartó ajtaját használni rögzítésre? Brilliáns! Nekem eszembe se jutott volna. Vagy pl. az a megoldás, hogy a szép sárga Wunderbaumok nem a visszapillantóra vannak akasztva (mert ugye mindenki oda rakja), hanem a műszerfalba csodálatosan belesimuló lila mobiltelefon tartóra, ezzel is egyedibbé téve az autót. Ráadásul van még egy extra szellőzőre csiptethető légfrissítő is, amely gondolom illatanyagával teljesen harmonizál a sárga Wunderbaummal, ezáltal zöldellő hegyi rét hatását keltve az utasok számára. A sportülést mintázó üléshuzatról nem is beszélve, mely színében teljesen harmonizál az előbb említett álalu trepni kékesen sugárzó fényével. A lökhárító koptatója, és a küszöbszpojler színvilága kicsit eltér az autó színétől, ezzel is hírdetve a tulajdonos gondolatvilágát, miszerint "Vigyázat, tuningautó gurul az úton, reszkess, mert utólérlek az 1200 ccm-es utcai harcosommal!" A hátsó szárny -be kell ismerjem- engem teljesen lenyűgözött! Az illesztésére nincs jobb szó, mint a tökéletes! Hiába, a magyar tunerek lassan már minőségben felül tudják múlni az olyan nagy nevű tervezőirodákat, mint pl. a Pininfarina. A végére hagytam az autó ékkövét, a Redi által oly sokat emlegetett sárkányos matricát! Igen kérem, szintén mestermunka, egy tuningolt autó sem lehet meg nélküle! Szóval az eddigieket összefoglalva: egy csodálatos panel rider tuning (sponzored by Tacskó) egyedi tucatautóval állunk szemben, mely bármely autókiállítás ékköve lehet, amelyet a panelházak parkolójában rendeznek hasonló ízlésű fiatalok!
Demó Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 Nem érzik itt át az emberek a dolgokat..... Ezt a leírást föl kellene tenni az oldalára! :)
ivannorbi Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 És a legszörnyűbb az, hogy nem egy embernek, még tetszik is! B) Egyszerűen nem tudom elhinni! Vagy ezek csak az arénázás, meg a zsírozás miatt nyaliznak? :)
Atommanó Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 Copi pééészt... De még szerintem az ilyen örülne is neki...mert nem értené... :)
Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 Ezt a leírást föl kellene tenni az oldalára! :) Ha gondolod, tedd föl. Én nem vagyok oda beregelve, és nem is igen leszek...
mackosajt Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 És a legszörnyűbb az, hogy nem egy embernek, még tetszik is! B) Egyszerűen nem tudom elhinni! Vagy ezek csak az arénázás, meg a zsírozás miatt nyaliznak? :) sajnos...
ivannorbi Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 Ha gondolod, tedd föl. Én nem vagyok oda beregelve, és nem is igen leszek... Olyan jó a leírásod, hogy mivel engedélyezted... :)
ivannorbi Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 megtette. mi lesz a hatás! :) B) Az átlagom rohamosan csökkeni fog? Mi lesz velem akkor?! :omg: Ui: Ilyen még sosem volt: csökkent :) az átlagom (kemény 0,01-ot)
ivannorbi Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 Nem fikázok tovább, de egy nem vall egy kissé gyermeteg lélekre EZ a szőnyeg?
Sörös Sanyi Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 B) Az átlagom rohamosan csökkeni fog? Mi lesz velem akkor?! :omg: Ui: Ilyen még sosem volt: csökkent :) az átlagom (kemény 0,01-ot) Bár az enyém csökkent volna csak ennyit szakközépben! :o Nem fikázok tovább, de egy nem vall egy kissé gyermeteg lélekre EZ a szőnyeg? Nekem is megvolt már a mai fikaadagom. :) De a fene se tudja. Ha az autóját Szilveszternek becézi, akkor rendben van szerintem. Végülis, sok Mantás meg plüs rájával rohangál...
ivannorbi Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 Van akinek tetszik és kész! De neki még van egy-két jó ötlete! Nyugtassatok meg, hogy csak szivatás! :) Jobban megnézve, tényleg csak szivatás! "Szewwwa tesó! Igazán nagyon tetszik a gép! Bár talán egy kicsit nagyobb sárkányos matricát és egy külső neonszettet is tettem volna rá, de ezenkívül tényleg nagyon fain! Szép, harmonikus dizájn, kiemelkedik a tömegből! Kafabaró! "
J0hnny Elküldve Július26, 2007 Elküldve Július26, 2007 "Szewwwa tesó! Igazán nagyon tetszik a gép! Bár talán egy kicsit nagyobb sárkányos matricát és egy külső neonszettet is tettem volna rá, de ezenkívül tényleg nagyon fain! Szép, harmonikus dizájn, kiemelkedik a tömegből! Kafabaró! " Fizikailag fáj,ha valaki ennyire hüje! :)
Recommended Posts