Blitz Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Nagyon nehéz volt választanom a topicok között. Elvileg mehetne az eladó autók közé, vagy a keleti szépségek közé, de azért ez leginkább "cicás" ( főleg a gazdája) Skoda Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Nagyon nehéz volt választanom a topicok között. Elvileg mehetne az eladó autók közé, vagy a keleti szépségek közé, de azért ez leginkább "cicás" ( főleg a gazdája) Skoda Jól látom, hogy jobbkormányos? Mert akkor talán azért ér valamit, mert ritkaság... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Jól látom, hogy jobbkormányos? Mert akkor talán azért ér valamit, mert ritkaság... :blush: Igen. Én úgy tudom, meglepően sok Skodát adtak el UK-ban.... már persze relatíve. Nem csak ezt, hanem még a következő generációt is (105,120). Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Ez így van, sokféle keleti csodát vittek oda! Viszont én a 3 év alatt egyetlen 100-as (vagy 110-es? Mindegy) skodát láttam ott, és az is balkormányos volt. Biztos, hogy nem, vagy csak kevés ment oda jobbkormányos kivitelben. Szerintem. Ami viszont biztos, hogy a kasztni úgy van rajtuk kialakítva hogy könnyen átszerelhető. Sok autóval ellentétben a 100-as (110-es, R stb...) kasztni szimmetrikus. Még a gyári gumiszőnyegen is megvan a kivágás helye. Ja, és a kesztyűtartó formája pont olyan mint a km óráé. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=35436 földim meg miegyéb... de ez akkor is... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/35436/17.jpg?1174648283 Van izlése a srácnak, az biztos. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=35436 földim meg miegyéb... de ez akkor is... :blush: :D sajnos ezt a polot sokat látom élőben is.....gyönyörű ;) 240 pata.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 hol van a 240 pata? póni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 60 ló * 4 láb = 240 pata Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 60 ló * 4 láb = 240 pata uhh... benéztem. Tamás! Neked meg részvétem, ha sokat látod. Én is tudom, hol szokott parkolni. le is akartam már fotózni, de ez fel sem merült bennem, hogy felrakja CS-ra. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 uhh... benéztem. Tamás! Neked meg részvétem, ha sokat látod. Én is tudom, hol szokott parkolni. le is akartam már fotózni, de ez fel sem merült bennem, hogy felrakja CS-ra. ;) ha rossz időpontot fogok ki,akkor egy útvolnalon közlekedünk reggelente :D amúgy nagyon raj a csávó :blush: de megdöbbenten tapasztaltam,hogy képviselteti magát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 lehet "raj" a gyerek, de hogy ízlésficama van, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 lehet "raj" a gyerek, de hogy ízlésficama van, az tuti. raj=az autójára nagyon büszke :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 érdekes dolgok derülnek ki... é picit másképp értelmezem ezt a szót. Amúgy mindegy, mert ettől még az ízlésficam bent van a dologban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 rajkó :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 http://stayfree.typepad.com/photos/uncateg..._limo754970.jpg hasonlót láttunk csütörtökön....a Lincoln éppenhogycsak kifért a Lurdyból még kellett egy kcisit trükközni is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 http://www.rickandheather.net/cars/worst20...ntiac_aztec.jpg Ilyen van egy kecsón,láttam élőben!Iszonyat ronda! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április26, 2007 Megoszt Elküldve Április26, 2007 no comment.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 fiúk-lányok,mély levegőt kéretik venni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Ha nem nézzük, hogy ez a Calibra egyébként sokkal szebb is tudna lenni, a festés elég profi sztem, a 3D-s hatások jól sikerültek, egy pillanatra valódinak gondoltam azt a csövet az orránál... :rolleyes: Ez a feljebb látható Bogár nem szerepelt egy Bud Spencer filmben? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 fiúk-lányok,mély levegőt kéretik venni.... Fúúúújjjj!!! Ne mondd már Pepe, hogy ez a festés jó lett! Inkább sámlit csináltak volna! Hát ez oly csúf.... mint... "... - Mint én, igaz, Fairlane? - Hát... azt akartam mondani, hogy mint egy rakás sz@r, de tudja mit - inkább mint maga, Amos.... " (Ford Fairlane kalandjai) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 :mellow: Bazze. Elfogultság miatt inkább nem nyilatkoznék a témában, de nagyjából egyetértek Hic cartárs ötletével a sámlival kapcsolatban... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts