Hic Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 nekem EZ cicás :lol: Pedig ma ez megy.... Coolaverda.... :lol: De legalább konzekvens - kívül-belül randa lett... :D Én nem értek a színekhez, de ez nagyon mellément. Ja, és a gyári felni ebben a műfajban már nagyon gáz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 nekem EZ cicás :lol: Tulajdonképpen nem lenne ez rossz, csak nem kéne rá a "sörpad", meg valami szebb szín kéne rá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 És még a lefalazott hűtőrács sem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október30, 2006 Megoszt Elküldve Október30, 2006 nekem EZ cicás :lol: Háát nem is tom.. lehet gáz, de ha pár dolog kicsit másként lenne, nekem még lehet tetszene is :D ;) A mociháztető pl nem igazán tetszik.. Ja, és a gyári felni ebben a műfajban már nagyon gáz... :D Mondjuk tény hogy rakhattak volna alá egy normális(abb) felnit.. lehet volt is, csak eladásra nem ment.. mert az azért elég alap tunning.. pont azt ne csinálták volna meg? :lol: És még a lefalazott hűtőrács sem tetszik. Mociháztetővel nekem is ez a first problem.. valahogy olyan bután néz ki.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 egyenesen a tokyo driftből legjobban a 14"-os felni ütött be nálam :unsure: :blink: ;) még jó h irányár, és a kép(mint olvas6ó is)télleg magáért beszél Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 egyenesen a tokyo driftből legjobban a 14"-os felni ütött be nálam :unsure: :blink: ;) még jó h irányár, és a kép(mint olvas6ó is)télleg magáért beszél Hát elég hókotró-styling ;) (De végülis jön a tél) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 egyenesen a tokyo driftből legjobban a 14"-os felni ütött be nálam ;) ;) :P még jó h irányár, és a kép(mint olvas6ó is)télleg magáért beszél Aztamindenit ez borzalmas. Első pillantásra Calibrának néztem és mosolyogtam. utána rájöttem hogy Vectra, és röhögtem. :unsure: Egyhatos.... :blink: Megkímélt ;) . Közel egy milla. :lol: :lol: Hát elég hókotró-styling :D (De végülis jön a tél) Szerintem meg inkább gőzmozdony sztájl. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Egy gyöngyszem: Az autó és lámpája. Felhívnám a figyelmet a tető hátsó részére is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Egy gyöngyszem: Az autó és lámpája. Felhívnám a figyelmet a tető hátsó részére is! Kispénz kistuning! :unsure: De leglább a GL feliratot leszedte volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve November1, 2006 Megoszt Elküldve November1, 2006 Egy gyöngyszem: Az autó és lámpája. Felhívnám a figyelmet a tető hátsó részére is! megy is a T&s-ba????? Legalább a ti autóitok rovatba...... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 megy is a T&s-ba????? Legalább a ti autóitok rovatba...... :blink: Egyedi az biztos! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 A duenen találtam ezt a gyöngyszemet. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 akár még jó is lehetne :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Szerintem a Lada még rendben is van, pláne, ha tényleg versenyzik vele. No de ez tényleg dúrva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Szerintem a Lada még rendben is van, pláne, ha tényleg versenyzik vele. No de ez tényleg dúrva... A lada teljesen ok lenne a szárny nélkül,de ez a calibra nagyon lol! :unsure: Az igazi izlésficam! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Biztos sokat játszott az NFS-el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 No de ez tényleg dúrva... :unsure: Egyetértek, már kiveséztük a másik fórumon is. Röviden: Túl nagyok a lökhárítók, ellenben kicsik a kerekek, és a tükör sem éppen oda való szvsz... viszont legalább feltűnő, úgyhogy csajozni lehet vele. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 Azt a 115 pacit meg egy vehemensebb Sprinter legyorsulja. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 uhh.. bakker.. no comment.. Lada jaja.. az én izlésemnek csak a szárny lóg ki kicsit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November5, 2006 Megoszt Elküldve November5, 2006 uhh.. bakker.. no comment.. Lada jaja.. az én izlésemnek csak a szárny lóg ki kicsit tényleg csak a szárny a calin figyelemreméltó az első hókotró és a sárhányó összedolgozása :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November10, 2006 Megoszt Elküldve November10, 2006 http://kepfeltoltes.hu/061110/csinibaba_1_...ltoltes.hu_.jpg Ez sztem tök király!!! persze a mókás kategóriában.. :blink: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November16, 2006 Megoszt Elküldve November16, 2006 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! Sanyi, élesszünk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts