Speed Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 nem értelek :)A srác a hirdetésbe nem "tükörzöldet", hanem "tökörzöldet" írt! :( Ezen viccelődtünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május14, 2006 Megoszt Elküldve Május14, 2006 Ajajajaj :) :) :( alapvetően szép autót igy el cseszni ;) Mi láttuk ezt nemrég az M5 kivezetőn. Élőben jól nézett ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Urak, véleményeket várok: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Szegény TT-vel jól kicseszerintettek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 pesten a leghasznosabb tuning....erre tegyél kerékbilincset lopósautó :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Szerintem is bűn ronda ez a Batmobil stílus. De a kerékbilincs jó ötlet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Legalább nem kell szép alufelnire költeni :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Ja bizti 5.5X13-as acélfelni van alatta... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 pesten a leghasznosabb tuning....erre tegyél kerékbilincset lopósautó :) :) Biztonságban van a króm szelepsapija is ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 No persze, de csak egyszer kapjon defektet! Állítom, nincs az az emelő, amit alá tudnál tolni. És még az is felejtős, hogy padkára felállva növeld kicsit a hasmagasságot. Semmi megfontoltság nincs benne, csak a meghökkentésre lett építve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 No persze, de csak egyszer kapjon defektet! Állítom, nincs az az emelő, amit alá tudnál tolni. És még az is felejtős, hogy padkára felállva növeld kicsit a hasmagasságot. Semmi megfontoltság nincs benne, csak a meghökkentésre lett építve. Gondolom air ride van benne... Egyébként már alapból elég ronda a TT, de ez mégjobban kiemeli a csúnyaságát. Szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Szerintem ha nem eröltették volna ezt a keréktakarós megoldást, akkor valami szép felnikkel még jól is nézne ki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Szerintem ha nem eröltették volna ezt a keréktakarós megoldást, akkor valami szép felnikkel még jól is nézne ki... :) Igen, ez valószínű.... de úgylátszik légellenállás rulez.... ők tudják.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 elszabadult a púrhab? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hát ezzel meg mi történt? melegebbre állították a hőkamrát? :) nagyon ocsmány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 na de kérem szépen... ennék! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 jesszus... Redi!!!! Ezt a Calit nézd meg! :) ekkora sörpultot még nem láttam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 Hát ezzel meg mi történt? melegebbre állították a hőkamrát? :) nagyon ocsmány. mondjuk ha azt nézzük, hogy milyen szépek a lágy, gömbölyded vonalak ezzel a fényezéssel, akkor nem is rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 mondjuk ha azt nézzük, hogy milyen szépek a lágy, gömbölyded vonalak ezzel a fényezéssel, akkor nem is rossz nem is a fényezéssel van gond! :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 A Dacia hátsó "szárnyán" leginkább broad-slideolni lehetne....görkorisoknak abszolút használható.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 jesszus... Redi!!!! Ezt a Calit nézd meg! :) ekkora sörpultot még nem láttam! nem is áll neki jól azonkivul nagyon cslaós szögből fényképezták, lehet, hogy sokkal jobban néz ki....csak van ez az optika nevű dolog amit csunyán át szokott verni embereket calin is lehet ilyen tipusu szárnyból szépet látni, de arra az olyan való mint pl a hexe autóján van Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május19, 2006 Megoszt Elküldve Május19, 2006 calin is lehet ilyen tipusu szárnyból szépet látni, de arra az olyan való mint pl a hexe autóján van Nemá, az nem áll jól Calibrán sztem. Már ha erre gondolsz: Nekem egyetlen szárny tetszik csak a Calibrán, beleértve a gyáriakat is (legalábbis azok közül amit eddig láttam), csak olyat meg sehol nem találok. Erről lenne szó, ezt fölraknám én is, a többi mind felejtős: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts