Speed Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 nem értelek :)A srác a hirdetésbe nem "tükörzöldet", hanem "tökörzöldet" írt! :( Ezen viccelődtünk! :)
rtomi Elküldve Május14, 2006 Elküldve Május14, 2006 Ajajajaj :) :) :( alapvetően szép autót igy el cseszni ;) Mi láttuk ezt nemrég az M5 kivezetőn. Élőben jól nézett ki.
redline Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 pesten a leghasznosabb tuning....erre tegyél kerékbilincset lopósautó :) :)
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 Szerintem is bűn ronda ez a Batmobil stílus. De a kerékbilincs jó ötlet! :)
coupe Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 Legalább nem kell szép alufelnire költeni :) :) :(
FPepe Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 pesten a leghasznosabb tuning....erre tegyél kerékbilincset lopósautó :) :) Biztonságban van a króm szelepsapija is ;) :(
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 No persze, de csak egyszer kapjon defektet! Állítom, nincs az az emelő, amit alá tudnál tolni. És még az is felejtős, hogy padkára felállva növeld kicsit a hasmagasságot. Semmi megfontoltság nincs benne, csak a meghökkentésre lett építve.
Tom Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 No persze, de csak egyszer kapjon defektet! Állítom, nincs az az emelő, amit alá tudnál tolni. És még az is felejtős, hogy padkára felállva növeld kicsit a hasmagasságot. Semmi megfontoltság nincs benne, csak a meghökkentésre lett építve. Gondolom air ride van benne... Egyébként már alapból elég ronda a TT, de ez mégjobban kiemeli a csúnyaságát. Szerintem... :)
Atommanó Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 Szerintem ha nem eröltették volna ezt a keréktakarós megoldást, akkor valami szép felnikkel még jól is nézne ki... :)
Hic Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 Szerintem ha nem eröltették volna ezt a keréktakarós megoldást, akkor valami szép felnikkel még jól is nézne ki... :) Igen, ez valószínű.... de úgylátszik légellenállás rulez.... ők tudják.... :)
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 Hát ezzel meg mi történt? melegebbre állították a hőkamrát? :) nagyon ocsmány.
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 jesszus... Redi!!!! Ezt a Calit nézd meg! :) ekkora sörpultot még nem láttam!
bazs Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 Hát ezzel meg mi történt? melegebbre állították a hőkamrát? :) nagyon ocsmány. mondjuk ha azt nézzük, hogy milyen szépek a lágy, gömbölyded vonalak ezzel a fényezéssel, akkor nem is rossz
mackosajt Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 mondjuk ha azt nézzük, hogy milyen szépek a lágy, gömbölyded vonalak ezzel a fényezéssel, akkor nem is rossz nem is a fényezéssel van gond! :) :) :(
ENDYKA Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 A Dacia hátsó "szárnyán" leginkább broad-slideolni lehetne....görkorisoknak abszolút használható..
redline Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 jesszus... Redi!!!! Ezt a Calit nézd meg! :) ekkora sörpultot még nem láttam! nem is áll neki jól azonkivul nagyon cslaós szögből fényképezták, lehet, hogy sokkal jobban néz ki....csak van ez az optika nevű dolog amit csunyán át szokott verni embereket calin is lehet ilyen tipusu szárnyból szépet látni, de arra az olyan való mint pl a hexe autóján van
tgabika76 Elküldve Május19, 2006 Elküldve Május19, 2006 calin is lehet ilyen tipusu szárnyból szépet látni, de arra az olyan való mint pl a hexe autóján van Nemá, az nem áll jól Calibrán sztem. Már ha erre gondolsz: Nekem egyetlen szárny tetszik csak a Calibrán, beleértve a gyáriakat is (legalábbis azok közül amit eddig láttam), csak olyat meg sehol nem találok. Erről lenne szó, ezt fölraknám én is, a többi mind felejtős:
Recommended Posts