Tápiószecső Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Én ma láttam egy lépcsőhátú fábiát egy szinén gyönyörű szárnnyal. Az autó a szárnyon kívül teljesen széria, még egy valamirevaló alufelni sem volt rajta. :blink:
loree_gsi16v Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 A szár nem semmi nem is mondok inkább semmit, de az embléma kivitelezése és felrakása odab@sz. Aranyba kéne az ilyen emberek kezét mártani, DE JÓ FORRÓBA :blink: B) :D
redline Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 A mercin a szárny nemszép, mert nem illik ez a tipusú szárny rá. Arra a kasztnira vmi szolidabb "szárnyacska" illene. A skodán nem néz ki rosszul. A kidolgozás egy teljesen másik kérdés. Kristálypohárból is lehet fröccsöt inni, Zsolnayból is lehet parasztkolbászt enni meg barna cipőhöz is lehet fekete övet venni. Ezek a hibák a tárgy/használati eszköz értékéből semmit nem vonnak le, a használót minősítik. Szárny téma örökre lezárva :blink:
Rastalos Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 A mercin a szárny nemszép, mert nem illik ez a tipusú szárny rá. Arra a kasztnira vmi szolidabb "szárnyacska" illene. A skodán nem néz ki rosszul. A kidolgozás egy teljesen másik kérdés. Kristálypohárból is lehet fröccsöt inni, Zsolnayból is lehet parasztkolbászt enni meg barna cipőhöz is lehet fekete övet venni. Ezek a hibák a tárgy/használati eszköz értékéből semmit nem vonnak le, a használót minősítik. Szárny téma örökre lezárva :blink: Norbi! Nem akarok OFF lenni, de a hozzászólásod vmi lenyűgöző! Brillant"kristály"! Teljesen odavagyok! B) Gratulaaa! Ya, hogy állsz?... :D :D ;) End of OFF... Písz
bazs Elküldve Április8, 2006 Elküldve Április8, 2006 tök jó a kerék, gagyi a plüss oldalborítás az üléseken és gagyi a hátsó rendszám elhelyezése
Tom Elküldve Április8, 2006 Elküldve Április8, 2006 Ehhez mit szóltok? Én lemondok a részemről. B) A lámpák nagyon nem jönnek be. :blink:
bazs Elküldve Április8, 2006 Elküldve Április8, 2006 szerintem csak furcsa, de ha nézegeted egy kicsit, már elég pofás
Tom Elküldve Április8, 2006 Elküldve Április8, 2006 szerintem csak furcsa, de ha nézegeted egy kicsit, már elég pofás A lámpa tényleg nem tetszik, mert szerintem nem illik ehhez az autóhoz. A többi nagyjából rendben van, de nekem azok sem jönnek be, bár ez már teljesen izlés kérdése. :blink:
bazs Elküldve Április8, 2006 Elküldve Április8, 2006 én a lámpára mondtam, hogy nézegesd egy kicsit :blink: pont azért, mert nem idevaló és ezért furcsa de télleg ízlés dolga, viszont szerintem nem cicás
kori Elküldve Április8, 2006 Elküldve Április8, 2006 Sztem a leggagyibb egy sportautón a vonóhorog :blink:
warwolf Elküldve Április9, 2006 Elküldve Április9, 2006 Ehhez mit szóltok? CSak az jutott eszembe róla, hogy: Borzalmas ízlésficam :blink:
FPepe Elküldve Április9, 2006 Elküldve Április9, 2006 Sztem annyira nem rossz, bár szemből simán Golf3-nak éz ki :blink: Feketében, szépen fóliázva nem lenne ez rossz...
Rastalos Elküldve Április9, 2006 Elküldve Április9, 2006 Sztem a leggagyibb egy sportautón a vonóhorog B) És ha jet-skit vontat vele? :D Én már láttam Porschén tetőcsomagtartót. Gyárit! Vannak olyan sportkocsi-tulajok, akik nem csak a neten SZÖRFÖZNEK... :D Písz Most látom: új státuszom: MOTE klubtag! Le vok nyűgözve... OFF vége... :blink: Pííísz
Speed Elküldve Április11, 2006 Elküldve Április11, 2006 Aki nem tudja még milyen felnit rakjon fel nyárra ... hát csajozósat! http://customwheel.com/pimpstar.html ;) A méreteket figyeltétek? 22", 24", 26" ;) ;) Kicsi sza..ok! :P Eszement! ááááá kellegyilyen B) :D mondjuk árat vagy bővebb infót nemlátok, ugyhogy lehet kamu az egész :D Ott az ára! 12.500$ - 19.500$-ig! Ez azért nem gyenge!!! :D :blink: A video-t néztéktek a működéséről? Nem semmi! :D
J0hnny Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 Ma lötte Morgó cartárs az egyik helyi kereskedésben! :) Nehéz lenne bármit is hozzáfüzni! :)
J0hnny Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 nem ez volt a Totalcarban anno ? Megnéztem az említett TC adást és igen!Ez az!Ott a tulaj bevallása szerint 2,2gurigát költöttek rá! :) :) Most pedig eladó 1,79gurigáért!
warwolf Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 Megnéztem az említett TC adást és igen!Ez az!Ott a tulaj bevallása szerint 2,2gurigát költöttek rá! :) :( Most pedig eladó 1,79gurigáért! Egy ültetést elbírna, annyi szent.Összeségében viszont nem rossz.Sztem.Én nem vajok részrehajló, minden megépített autó tessik, ami igényes.Itt-ott talán túúl jól sikerált az optika, de sztem................. Szal értitek............... Ültetés!!!!! :)
Gelko Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 Egy ültetést elbírna, annyi szent.Összeségében viszont nem rossz.Sztem.Én nem vajok részrehajló, minden megépített autó tessik, ami igényes.Itt-ott talán túúl jól sikerált az optika, de sztem................. Szal értitek............... Ültetés!!!!! :) sztem pont az igényesség érzete hiányzik belőle...legalábbis nekem...nem az én világom a spoiler :)
warwolf Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 nem az én világom a spoiler :) Cabriózás Rlz. :) A te autód alapból szép, és különleges.Szinte kár lenne eredti mivoltából bármivel is "felpécézni", mert úgy széph ahogy van.És igenigen ritka is.Mondhatni.Egyáltalán van még ilyen itthon v.kinek? Ez a Suzi meg pont azért tecc, mert kilóg a sorból.Hiszen alapból, tömegautó lenne.
Gelko Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 Egyáltalán van még ilyen itthon v.kinek? köszi szépen..a dícséretet :) erre a kérdésre nem tudok válaszolni...biztos..nem tudom :) de h ne legyek off csak egy picit itt egy cicás-malacos motor :(
leslie Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 Ez a Suzi meg pont azért tecc, mert kilóg a sorból.Hiszen alapból, tömegautó lenne. Így viszont -számomra- szánalmas. :)
Boogie Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 jááájjjjjj........ http://www.vmax.dk/grafik/wallpaper/800/Astra%202.jpg Na emmeg mi?? :)
Recommended Posts