mackosajt Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Atyaúristen! ;) :) Ez mennyire gáz! ;) És ennek ellenére milyen sokan használják az "optikai tuning" eme formáját! Aztán 120-as tempónál meg csodálkozik, hogy miért remeg a gép! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Aztán 120-as tempónál meg csodálkozik, hogy miért remeg a gép! :) De hát ez csak egy dísztárcsa, ettől nem fog remegni semmi! Mondjuk ettől függetlenül télleg gusztustalan... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 De hát ez csak egy dísztárcsa, ettől nem fog remegni semmi! Mondjuk ettől függetlenül télleg gusztustalan... :) Nem . Alatta ott a vas tárcsa. De mi van ha 120-nál elszáll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Nem . Alatta ott a vas tárcsa. De mi van ha 120-nál elszáll? Diszkoszvetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Nem . Alatta ott a vas tárcsa. De mi van ha 120-nál elszáll? Az is műanyag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Az is műanyag :) Jaja, az is műanyag. azalatt ott a lemezfelni, azalatt meg a gyári féktárcsa. Úgyhogy ez csak optikai látványelem, annak viszont k.rva randa. Trabira szoktak ilyet tenni mert az elöl is dobfékes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Hmmm. Nem tudom, én fél méterről is vasnak láttam :) ;) Akkor ezt jol becoptam. ;) ;) Ennyire jó másolat lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Nem akornék OFF lenni, de... Ekkora méretben azért egy műanyagnak is van súlya! :) Én ezért írtam amit írtam... Ha már optika, akkor egy szép lemezfelni vagy inkább egy alu! ;) És ráadásul ezek a bizbacok nem is olyan olcsóak... lehet tudna venni egy alugarnitúrát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 És ráadásul ezek a bizbacok nem is olyan olcsóak... lehet tudna venni egy alugarnitúrát... De ahhoz nem kapna ilyen szép nagy tárcsafékeket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Na akkor ezekhez szerintem nem kell semmit hozzáfüznöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Ez a PC Hiány hatása.. mechanikus photoshop :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Gondoljátok el, munka után kimentek és így látjátok a gépeteket, mert kedves munkatársaid ráértek szórakozni B) Ki menne így haza? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 De ahhoz nem kapna ilyen szép nagy tárcsafékeket. :blink: Az egészre egy "BREMBO" felirat feltenné a koronát! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Másik cica. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Cuki.Kár az autóért. B) :D :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Egy női tulajnál még el is megy :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Norbinak szeretettel! :D Ma fényképeztem Vadkerten! Minek is nevezzem? :blink: B) A tulaj srác épp akkor jött ki,amikor a képeket csináltam! Kérdi mit csinálok? Mondom lefényképezem,mert annyira szép! :D Elégedett vigyorral az arcán szállt be és hajtott el! Jót röhögtem a "sörpultján"! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Mondom lefényképezem,mert annyira szép! :D Elégedett vigyorral az arcán szállt be és hajtott el! Jót röhögtem a "sörpultján"! :D Nem vagy te véletlenül dehogyisnem? B) Ez a verda, ezzel a tökgyaluval, szánalmas. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Nemtom hogy bírtad ki nevetés nélkül. :D Egyszerűen csodás ez az installáció. :blink: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Ha nem mondod a vasalódeszkát alig vettem volna észre. Te jó Isten mekkora LÁMA emberek léteznek, ha adnának havi 100 ezer forintot vagy tankonák akkor se mernék kimenni mert még a hozzá nem értők is kiröhögnék. :blink: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Naon jó :blink: jó izlés és a közerkölcs sárba tiprása, befognám gyeremekem szemét és gyorsan távoznánk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Nemtom hogy bírtad ki nevetés nélkül. :D Egyszerűen csodás ez az installáció. :blink: B) lehet h nagydarab volt a mercis :D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Mostmár lehet képet is elhelyezni a kommentek közé. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Még egy gyönyörűség a "nagy szárny" témakörben, ezt tegnap lőttem Zircen: Figyelemre méltó az egyénileg legyártott (kireszelt) és popszegeccsel felerősített Skoda embléma: Elöl is van érdekesség a lökhárító sarkainál: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Húúú.... az igénytelenség mintapéldája. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts