Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Nem rossz! ;)

Az a lényeg, hogy mindent rá kell aggatni, mint a karácsonyfára! :D

Ismrős ez a rendszám! :rolleyes: Ezt a gépet már láttam élőben.Asszem. :blink:

Elküldve
árulják :blink:

német oldalon találtam..

Hö? :rolleyes:

Linket lécci!

Szerintem így a Cali legszebb részét és az egyéniségét veszik el, de ők tudják.

Viszont nem egyedi az ötlet. Nagyjából így fog kinézni ha elkészül:

cali%20pickup.jpg

• 2 weeks later...
Elküldve
Ha lökös is fekete lenne a szürke helyett, akkor az összkép lényegesen jobb volna.

érdemes megnézni az "elválsztó" csíkot is a csomagtartófedélen meg a hátsó lámpák állását meg a rendszámtáblavilágítás helyét....ha már költött átalakításra lehetett volna............... :)

Elküldve

Szerintem ezen csak egy gyufa segít. :) Borzasztó minőségű "fényezés", szerintem spray-vel készült. Silány a kasztnimunka (tök hullámos), a morcosítás is borzasztó (bár szerintem mind az, de ettől még másnak tetszhet) minőségű munka, szóval az egész összképen egy új autó segítene. Mindez 300-ért... stupid.gifcrazy.gif

Elküldve
Szerintem ezen csak egy gyufa segít. :) Borzasztó minőségű "fényezés", szerintem spray-vel készült. Silány a kasztnimunka (tök hullámos), a morcosítás is borzasztó (bár szerintem mind az, de ettől még másnak tetszhet) minőségű munka, szóval az egész összképen egy új autó segítene. Mindez 300-ért... stupid.gifcrazy.gif

.....pont ez a véleményem nekem is.... ez nem cicás ótó, hanem elgagyizott barkácsolós erőlködés! ;) ;)

Elküldve

Ezen még a díszcsík is le van hányva olyan csúnya zöldre. És a legviccesebb, hogy a friss fényezéssel reklámozza. ;) ;) Még a kilincs is belekerült a szórásba. Én szégyellnék ezzel utcára menni. :)

Elküldve
.....pont ez a véleményem nekem is.... ez nem cicás ótó, hanem elgagyizott barkácsolós erőlködés! ;) ;)

a cicás autókba sztem beférnek a gagyik is :) vagy nem ? -ezt télleg nem tudom...

Viszont GREG ! az avatarod nagyon ott van ;)

Elküldve

Ez a Tigra kapta a kiállítás legmélyebbre ültetett kocsija címet. Mondjuk attól még nem lesz szebb.

De a Clio tulajdonképpen nem is rossz, csak nagyon nöi.

Elküldve

Van egy ötletem! Szerintem csináljuk mélyebbre a spoilereket mint a kerék és amikor kiállítjuk ássuk bele e földbe, mert akkor abszolút nyerők lennénk. Ja és dobjunk rá junkers boilert ráccsal mintha turbó lenne a motorháztetőre. Hátúlra meg két korrekt kályhacsövet! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.