Demó Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Valamelyik reggel fotóztam. Hát valami gyönyörű ez az autó... :blink: ;) :D ;) ;) http://dugo.titan-computer.hu/poen/cicawag...uzuki_stift.jpg Nem rossz! :rolleyes: Az a lényeg, hogy mindent rá kell aggatni, mint a karácsonyfára! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Nem rossz! ;) Az a lényeg, hogy mindent rá kell aggatni, mint a karácsonyfára! :D Ismrős ez a rendszám! :rolleyes: Ezt a gépet már láttam élőben.Asszem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 PZS-??? PapirZSepi? :rolleyes: Szerintem nem kell neki komment,magyar übertuning!Cool a verda öcsém! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 árulják :blink: német oldalon találtam.. Hö? :rolleyes: Linket lécci! Szerintem így a Cali legszebb részét és az egyéniségét veszik el, de ők tudják. Viszont nem egyedi az ötlet. Nagyjából így fog kinézni ha elkészül: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Hö? :blink: Linket lécci! Viszont nem egyedi az ötlet. Nagyjából így fog kinézni ha elkészül: Betegek az emberek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 http://www.kepfeltoltes.hu/060222/lada_www...ltoltes.hu_.jpg Parasztmerci.... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 ez marha jóóóó :rolleyes: kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Ez éndzsölájz vagycsak sima projektoros xenon? :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Cicás Ascona :) ;) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Cicás Ascona :) ;) :D ;) ;) Ha lökös is fekete lenne a szürke helyett, akkor az összkép lényegesen jobb volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Ha lökös is fekete lenne a szürke helyett, akkor az összkép lényegesen jobb volna. érdemes megnézni az "elválsztó" csíkot is a csomagtartófedélen meg a hátsó lámpák állását meg a rendszámtáblavilágítás helyét....ha már költött átalakításra lehetett volna............... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Szerintem ezen csak egy gyufa segít. :) Borzasztó minőségű "fényezés", szerintem spray-vel készült. Silány a kasztnimunka (tök hullámos), a morcosítás is borzasztó (bár szerintem mind az, de ettől még másnak tetszhet) minőségű munka, szóval az egész összképen egy új autó segítene. Mindez 300-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Szerintem ezen csak egy gyufa segít. :) Borzasztó minőségű "fényezés", szerintem spray-vel készült. Silány a kasztnimunka (tök hullámos), a morcosítás is borzasztó (bár szerintem mind az, de ettől még másnak tetszhet) minőségű munka, szóval az egész összképen egy új autó segítene. Mindez 300-ért... .....pont ez a véleményem nekem is.... ez nem cicás ótó, hanem elgagyizott barkácsolós erőlködés! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Ezen még a díszcsík is le van hányva olyan csúnya zöldre. És a legviccesebb, hogy a friss fényezéssel reklámozza. ;) ;) Még a kilincs is belekerült a szórásba. Én szégyellnék ezzel utcára menni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Ez szeritnem így simán igénytelen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Hö? :) Linket lécci! itt lenne a hirdetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Jesszuskám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 .....pont ez a véleményem nekem is.... ez nem cicás ótó, hanem elgagyizott barkácsolós erőlködés! ;) ;) a cicás autókba sztem beférnek a gagyik is :) vagy nem ? -ezt télleg nem tudom... Viszont GREG ! az avatarod nagyon ott van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra1.6 Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Kár a Tigráért!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Háát ez a Clijó...........nos............ meg a Tigra lökös+szélesítés................ Apááám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Ez a Tigra kapta a kiállítás legmélyebbre ültetett kocsija címet. Mondjuk attól még nem lesz szebb. De a Clio tulajdonképpen nem is rossz, csak nagyon nöi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Van egy ötletem! Szerintem csináljuk mélyebbre a spoilereket mint a kerék és amikor kiállítjuk ássuk bele e földbe, mert akkor abszolút nyerők lennénk. Ja és dobjunk rá junkers boilert ráccsal mintha turbó lenne a motorháztetőre. Hátúlra meg két korrekt kályhacsövet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2006 viszont a tigrán jó a felni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts