ivannorbi Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 :shock: Nem mondod, hogy ez rá van rögzítve!!! (Micsoda Metabond reklám! :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Aaahh, sztem csak a kép kedvéért lett odatámasztva. Ez még így is durva, nem létezik hogy lenne olyan ember a Földön aki képes lenne egy ilyet fölcsavarozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Aaahh, sztem csak a kép kedvéért lett odatámasztva. Ez még így is durva, nem létezik hogy lenne olyan ember a Földön aki képes lenne egy ilyet fölcsavarozni... Ne feledd,hogy mekkora az isten állatkertje! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 mi ilyet trabbere csiáltunk, csak hungarocellből... mondanom se kell szépen nézett ki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Ne feledd,hogy mekkora az isten állatkertje! :P Hát de ennél kisebb vétségért már lőttek agyon embereket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 kövezzenek meg de ez szerintem ide való... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 ha LET akkor sztem nem is gázos... csak a matrinya. meg úgy alles :P akkor tennék fel ilyen beömlőt ha már full lenne a vas :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Szerintem a tésztaszűrő a motorháztetőn, és a gyúródeszka hátul elég gáz. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 16V 150le... valahogyan nekem jobban teccik gyári közeli állapotban :P izlések és pofonok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 na a másik kedvenc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Kavics! Most azt akarod elérni, hogy opeleket fikázzunk? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 na ez viszont tényleg gáz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 pedig sztem a kalibrára pont illik a nagy hátsó szárny.....igaz nem a kettő együtt :P és az a vinyl minta sem rossz rajta, a kopoltyu meg egyenesen naccerűűű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Viszont a másodikon a motorháztetőn lévő Tesco gazdaságos "beömlő" igencsak gagyi... Ha jól látom, akkor az alsó sarkait kezdi elengedni a ragacs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 Kavics! Most azt akarod elérni, hogy opeleket fikázzunk? :? neeem :P csak a gagyin "feltuningolt" opeleket meg az összes többi gyagyi kocsit... (legalábbis szerintem ez az :D amúgy a calibra kínálatot nézegetem és akkor akadtam ezekre..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 16V 150le... valahogyan nekem jobban teccik gyári közeli állapotban :P izlések és pofonok :D A bal hátsót meg megnézte a kutya :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 kövezzenek meg de ez szerintem ide való... http://images.hasznaltauto.hu/751667/311517_1.jpg Egyetértünk. Bár remélem nem a jobb első sárvédőn található rács a cicás benne, mert olyanom nekem is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 ...akkor tennék fel ilyen beömlőt ha már full lenne a vas :idea: Én akkor sem. Ez egy Mitsubishi Evo-style beömlő, következésképpen egy Lanceren jobban mutat mint egy Calibrán. De mondjuk láttam én már ilyet egy C20XE benzin-gáz Calibrán is, aminek üvegszálas géptetője volt. Az annyira nem volt full verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Viszont a másodikon a motorháztetőn lévő Tesco gazdaságos "beömlő" igencsak gagyi... Ha jól látom, akkor az alsó sarkait kezdi elengedni a ragacs. De lefogadom hogy ahhoz azért elég erős az a ragacs hogy fényezni kelljen a géptetőt ha mégis le akarnád venni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 na ez viszont tényleg gáz :P :D :D Pont ez volt az én reakcióm is! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Itt a párja az Evos Calinak: Bár ez sztem nem is olyan gázos! Sőőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 Na de ez.. hmm.. hogy is szokás mondani? Érdekes :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 felső sorban a virágok,és emléktárgyak,alsó sorban pedig a könyvek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 ejjj nem értetek ti ehhez az a cali pedig nemrossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November4, 2005 Megoszt Elküldve November4, 2005 csak ne lenne rajta csavart küszöb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts