Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 3,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Aaahh, sztem csak a kép kedvéért lett odatámasztva. Ez még így is durva, nem létezik hogy lenne olyan ember a Földön aki képes lenne egy ilyet fölcsavarozni...

Elküldve
  Idéz
Aaahh, sztem csak a kép kedvéért lett odatámasztva. Ez még így is durva, nem létezik hogy lenne olyan ember a Földön aki képes lenne egy ilyet fölcsavarozni...

Ne feledd,hogy mekkora az isten állatkertje! :P

• 2 weeks later...
Elküldve

pedig sztem a kalibrára pont illik a nagy hátsó szárny.....igaz nem a kettő együtt :P

és az a vinyl minta sem rossz rajta, a kopoltyu meg egyenesen naccerűűű

Elküldve
  Idéz
Kavics!

Most azt akarod elérni, hogy opeleket fikázzunk? :?

neeem :P csak a gagyin "feltuningolt" opeleket meg az összes többi gyagyi kocsit... (legalábbis szerintem ez az :D

amúgy a calibra kínálatot nézegetem és akkor akadtam ezekre.....

Elküldve
  Idéz
...akkor tennék fel ilyen beömlőt ha már full lenne a vas :idea:

Én akkor sem. Ez egy Mitsubishi Evo-style beömlő, következésképpen egy Lanceren jobban mutat mint egy Calibrán. De mondjuk láttam én már ilyet egy C20XE benzin-gáz Calibrán is, aminek üvegszálas géptetője volt. Az annyira nem volt full verda.

Elküldve
  Idéz
Viszont a másodikon a motorháztetőn lévő Tesco gazdaságos "beömlő" igencsak gagyi... Ha jól látom, akkor az alsó sarkait kezdi elengedni a ragacs.

De lefogadom hogy ahhoz azért elég erős az a ragacs hogy fényezni kelljen a géptetőt ha mégis le akarnád venni...

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.